Nah, szal, sztori sztem kurva jó. Ahogy kezdődik: Jönnek a franciák nagyképűsködni és leverik a szigetet oxbay-t, ippen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy dortmund kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Dortmund (vagy mi)....kissé nehezen ment az oda út először a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafőbe, kis csont járgány hajommal inkább nem kötekedtem velük. Dortmundban a kormányzó két lehetőséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vizre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felől. Én hátulról mentem egy kis öbölbe és ott szálltam partra a dzsungelbe (hihetetlenül szép garfika van ott, ajánlom nézétek meg) Szal kolbászolok be a város felé ahol megállított pár haramia...némi szóváltás (pénzt kértek ilyesmi, mondtam, nincs, dortmundba elittuk) és jött egy kis bunyó...4 voltak...1et lelőttem, 1et lekaszaboltam,....másik kettő levágott...:) Nah, szal azt akarom mondani, hogy kurva jó a játék. Néztétek már az ability tulajdonságokat (nem a skill-t) kurva jó, hogy lehet fejleszteni magad....baz olyanok pl: feltudod gyújtatni a legénységgel az ellenfelek hajóit!!!! stb. stb. van vagy ability tulajdonság....vazzzeeee....anyira gyönyörű a játék kint a vizen...eszméletlen, delfinek ahogy uszkálnak...kihagyhatatlan 10/10!!!