-
Na kigyűrtem!
Írok egy kis véleményt…. Remélem nem baj…
Ez kizárólag saját! Nem kell anyázni, ha valakinek, nem tetszik valami…
Nagyon-nagyon régen még C64-en játszottam a Pirates nevű csodával! Akkor nagyon tetszett. PC-n a később megjelent Pirates Gold közel sem adta vissza ezt az érzést! Megszerezettem a Sea Dogs 1 részt de sajnos azzal nem játszottam bizonyos okokból (BSA)
és elfelejtettem újra megszerezni! Most mikor ez a játék megjelent, nagyon örültem, mert szeretem ez a korszakot. A játék kegyetlen jó élményt nyújt, és valljuk be, kellenének ilyen progik is nem csak mindig rts-fps! A magyarosítás kegyetlen jó lett, minden elismerésem a fiúké, mert nem kevés szöveg lehetett…
Nagyon tetszik a játékba a csata, a kardozás, és maga az egész irányítás. A grafika király gyors, a zene kellemes. Jó a story.
Jöjjenek a kritikák.
Kicsit könnyű… igazából egyszer sem akadtam el, szinte csak a magyarosítási problémák miatt voltam leállva. A vége szerintem összecsapott lett. Lehetett volna erősebb az a kalózhajó. Volt még egy dolog, ami nagyon nem tetszik a játékba, mégpedig, ha meglát egy kalózhajó, és valakit épp üldözz, legyél te jóval messzebb akkor is utánad ered. Mintha minden ai ellened csak is ellened, lenne.(ez a freelancer-be feltűnt, ott is idegesített) Idegesítő mikor egy folyosón mögéd állnak a társaid és nem tudsz elmenni mellettük, csak lassan „ellökdösni”. Elfoglaltam az összes angol erődöt! Miért nem tudom más nemzetnek adni??? A Pirates-be ez alap volt. (lehet, hogy csak nem tudom, hogy kell ). Miért van ilyen kevés sziget? Van még 1-2 apró bug, de melyik game-be nincs?!
Függetlenül mindenen átlépve, idén ez a legjobb játék, ami kijött! Nagyon yo volt játszani vele! Nagyon remélem, hogy lesz folytatás és hallani valami, hogy Sid is csinálgatja a Pirates folytatását… Szóval van remény még kellemes órák/hetek elé! LEGYEN KÜLDETÉS LEMEZ!! Bocs, ha hosszú voltam, de ki kellett írnom magamból