K.András#2460
"Nos, kérlek mutass nekem egy tesztet ami abból áll, hogy kérlek kattints ide és ha már játszol, esetleg jelezhetnéd a hibát. Jelentkezési folyamat zajlik mely cirka 3 percet vesz ígénybe."
:)))Hát te nem játékkészitö vagy ember, te most honositasz,egy játék teszteléséhez kell reg de azért hogy a honositott verziot teszteld nehogymár regisztrálni keljen, szoval te mutass mégegy forditás ami igy zajlott mint ez!!!!
"Én nem a tesztelésről, hanem a munkáról beszéltem melyet igen kedvesen becsméreltek.
És talán azért nem jutsz még hozzá, mert a tesztelési folyamat zajlik. Akkor kinek is van értelmezési problémája?"
Hát neked!!!Azt irod hogy nem tesztelésröl beszélsz mikozben meg azt irod azért nem jutok hozzá mert még tesztelitek.Hát most itt behugyozom a röhögéstöl, komolyan mondom!!!:D
Két mondaton belül sikerült ellentmondásba keveredned.
"A stabil verziót petyus a tesztre mondta. Pont ezért találták ki ezt a remek dolgot, hogy a hibák miatt instabil, bugos játékot kijavítsák."
Ezt meg nem is értem hát petyus mostanira mondta hogy nem stabil ha stabil akkor nem válaszolt a kérdésemre...