K.András#2448
"Hiba van dögivel de nem azzal kéne tölteni az időt, hogy egy csapat több 10 órányi munkáját fikázzátok úgy, hogy az égvilágon semmit sem tudtok róla."
Nem akarok vitázni én tisztelem azt hogy csináljátok!De azért az szerintem nem véletlen hogy semmit nem tudunk rola...Azért nem mert ma pl le akartam tölteni és mi fogadott???Irjál mailt meg anyám tudja mit még,ahelyett hogy felmennék az oldalra leszedném és már lehetne is "tesztelni"...
"Bármit is tennénk, tettünk volna valaki mindig akad aki rátámad az akcióra és hibát keres."
Tudod a tesztelésnek van egy olyan tulajdonsága hogy hibakeresésböl áll, szoval ha talál valaki akkor elvégezte azt amire megkértétek!
"Úgyhogy semmi értelme a szájtépésnek, ha nem tetszik a munkánk nem kell figyelembe venni, játsz az angol verzióval de ne vedd el a többiek kedvét a próbától. "
Azt hiszem még nagyon komoly értelmezési problémáid is vannak, te azt mondod hogy elveszem a kedvét másnak a probátol miközben te veszed el az enyémet azzal hogy nem jutok hozzá!!!:DDD
Hát LOL "ha nem tetszik a munkánk", beszarok hát azért ugatok mert nem látom azt a munkát nemhogy tetszik vagy sem :)
Szájtépés az amit ti csináltok, szédititek az embereket,másik topicba ki van irva hogy készen van csak tesztelik, itt meg Petyus azt mondja majd ha lesz egy stabilan müködö verzio meg ilyenek, hát vicc az egész,egyébként én tudok angolul nem nekem van rá szükségem de azárt én is szivesen használnám...