• runcájsz
    Ha vki továbbhaladt már lszi segítsen!

Ott tartok a történeti szálon, hogy a franciák által megszállt Oxbay haderőire ellencsapást mérünk. Sikeresen odavezettem a csapatszállító hajót az egyik távoli öbölhöz, hogy a katonák a történet szerint a barlangon keresztül meglepetésszerűen tudjanak támadni a megadott jelre. Az ottani ügynök közölte, hogy nem kell vele mennem a barlanghoz, így elváltunk. A csapatszállító kapitánya is otthagyott mondván még nekem van küldetésem, úgy sem tudok vele menni. A Quest log annyit ír, hogy ezek után teljesítsem a küldetésem második felét, csak gőzöm sincs, hogy mi lenne az!

Már kínomban visszatöltöttem egy korábbi játékállást, amin a Redmondi kormányzó közli velem a teendőket, de ott valami olyasmit mond, hogy miután letettük a katonákat a parton, majd csatlakozzam hozzájuk a barlangnál. Bár lehet, hogy a közepes angol tudásom miatt értek én félre vmit. Az Oxbay városon kívüli barlongot már oda-vissza bejártam, már térképet is készítettem róla hátha egy járatot még eltévesztettem, de nem.

Ha vki. tud segítsen!