• Calver
    Namost kérem szépen spoiler következik, mindenki csak saját felelősségére olvassa!
    Ott tartanék gyakorlatilag, hogy szétlöttem egy ellenséges kis hajócskát amiben az a nemtommilyen idol volt, egy kis greenfordi nyomozás majd a börtön fönökének legyilkolása után. Mindezek után elmentem világítótoronyhoz, ahol közölte velem vén fószer hogy hol a szőke csajszi, majd kari megállapította hogy megin' eltünt. Frankó. Mindezek után diplomata után kiáltva elindultam quebradas costillas felé, hogy kibéküljek anglókkal, de egyszercsak benyomott egy videót melyben szépen viharban mászkálok majd feltünik a kari a homokos parton, és közli velem egy emberke hogy ilyen vihart jó ha száz évente látni, sajnos nem volt beszélgetésben egy ilyen opció hogy "a k*rva anyád" mert oda küldtem volna el a cuncimókust... Namost, az lenne itt a nagy büdös kérdés, hogy
    a) most túlképp mit is kéne csinálnom? mer' az remek hogy 0 aranyról kezdek (amit én fixáltam, hajótörés elött vettem egy rakás kacatot amit itt eladtam, 50k érték, meg felnyomtam jellemem herora) és vissza kellene minden szereznem (ez részben meg is van, pillanatok alatt összeszedtem 100k-t meg egy fregattot) de azután mit?
    2) vissza kapom-e még valaha legénységem és a régi hajóm? mert remek ez a 0 arany meg minden, de ha nem kapom akkor 1. dühös leszek 2. ordítani fogok 3. nagyon fog hiányozni egyes szinttől meglévő jobbkezem, a mezitlábas néger haver (10-es melee combat, 10-es grappling, 8-as sailing, ehhez 7-es szint szóval nem is csoda!) meg a Rascal nevű remek felspécizett hajóm is
    Szóval erre kéne válasz, de rögövest ám! (na hmuda miben is volt ez? )

Még mindig Hmudához címezve szavaimat: icq luxus?

Aztán még megeresztek 1-2 tippet:
    1. Hajó, ha nem jóóóóóóóóóóóóó, és ha jót akarunk:
    A lényeg a csempészésben rejlik. Szépen beszerez az ember egy kis csempészmotyót, majd dumál fogadoban smugglerrel, elmegy a kijelölt helyre és eladja. Na hoppá, jönnek a hatóságok, bajban vagyunk! Mindezek után legyilkolja a törvény hű őreit, majd hajóra száll, és elkiáltja magát: hoppá, mi a f*szé' van itt 3 fregatt? Majd ezek után szépen fogja és elfoglalja egyiket-másikat (ship to parancs és master of boarding ability sokat segíthet!) és örül neki mint majom a farkának!
    2. Hajófoglalás
    Namost az alap az hogy az embernek kisujját se kelljen mozdítania és máris övé legyen a hajó, erre van 1-2 jó trükk. Fontos dolognak tartom megjegyezni, hogy érdemes hajót foglalni 1 db officerrel, annak ugyanis még tudsz segíteni is! Első, amit én spec nem használok, végigírtani kartácsal a hajó fedélzetét. Nem annyira ajánlott, mert nem annyira jó, minek kartácsot lövöldözni összevissza amúgy is csak közelre jó... Másik az az hogy rögtön átszállásnál lövünk egy szép nagyot, lehetőleg a nálunk lévő minnél kraftosabb pisztolyból. Namost pisztolyból és van 1 ERŐS és 1 kifinomult, ilyenre az erős a jobb, neve eszembe nem jutna, de 70/90 a sebzése és 20% a pontossága. Namost miután löttünk egy bazi nagyot valszeg elöttünk álló emberke fexik is, ha nem díszitsük mellényét ki egy Z betűvel, majd tépjünk a velünk lévő 1 azaz 1 db officer emberkéjéhez is és azt is vágjuk le, majd nézzünk körbe él-e még vki majd fosszuk ki a ládákat, majd irány kövi szint. Megint puff, segítés, fosztás, köv szint, és ezt addig amíg a hajó nem a miénk.

Még 1-2 jótanács:
    1. érdemes felvenni shared experince abilityt, igencsak megnyomja a haverok fejlődési szintjét!
    2. gyak. a bombs-on kivűl semmilyen más municiót nem éri meg használni, cannonballs lendületből szar, többi meg egy idő után válik használhatatlanná - minek egy hajó vitorláját szétszagatni ha attól még szétlövi az ember seggét?
    3. egy csapatba a kapitányon kívül csak 1 ember ajánlott, mivel ha több van, hajófoglalásnál szopsz mint a torkosborz, ugyanis a többi már szar helyre kerül és nagy általánosságban levágják őket
    4. aki nem tudja: officernek lehet adni piát is, aztán csaták közben szépen hörpinti fel őket. ajánlott, mert olyanná válnak tőle mint a tartóselem

Aztán még 1-2 kérdés is, ugytünik szó(billentyűzet)menésem van:
    1. Leadership és luck tulképp mire jó?
    2. Commerset és repairt hogy használja a gém?
    3. még biztos van valami...

Ennyi lenne mára, király ez a gém és sok sikert a fordításhoz! Hmuda te meg lődd be icq-d!