Fasee#1574
Egy kicsit bonyolult, pontosan már nem is tudom elmondani. Csak tényleg erősen vázlatos formában tudok némi támpontot adni.
Az eleje a leghomályosabb, más szóval nem tudom már hogy jutottam hozzá. Az majdnem biztos hogy egy elég hosszú nevű - szvsz portugál (?) - kereskedő (?) megkér, hogy intézem el Santost, aki Isla Muele (?) szigeten lakik rögtön balra a Shipyardtól. Ha a szigetet rosszul adtam volna meg akkor bocs, de nem neheéz megtalálni, hiszen rögtön ott van a háza a Shipyard mellett balra. Ha nincs meg a küldetés forrása, akkor is meg lehet nézni, hogy ki lakik ott, hiszen ha nem is tudsz bemenni házba, ki szokta írni hogy melyik fontosabb személy lakhelye (ez esetben Santos).
Berontás a házba, rögtön meglepetés hiszen Santoson kivül még 3 vagy 4 másik fickó is van ott. Párbeszéd, Santos meggyőz, hogy dolgozzál neki és jól megfizet, ami igaz is bár amilyen számok repekednek itt néha, ahhozképest nem sok. (Nekem pont jól jött.) Legjobb az amikor a dagadt kereskedő könyörög az életéjért és odaadja az összes pénzért, csak hadd fusson el, jól kiegészítette a Santostól kapott zsét :-D.
Lehet, hogy én is túl korán találtam rá a küldetésre mert a kardozó tudásom a béka s**** alatt van és így az utolsót (?) nem is tudtam megcsinálni, amikor a szigetvilág legjobb kardozóját kellett volna kinyírni. Helyette megdumáltam a dolgot, viszont a küldetés törlödött a Quest bookból.