Pirates Of The Caribbean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt hallottam, hogyha félárbócra ereszted a vitorlákat akkor tudsz gyorsabban fordulni

War. War never changes.

AndrewCB
Na ahoj!

Itt is találkozunk! 😊))

Van egy kis problémám! Olyan nehezen furdul a hajóm csatánál! Nektek nem?

én végigolvastam a fórumot nemrég az elejétõl, és több helyen is le va nírva, hogy mit hova érdemes szállítani

War. War never changes.

I.C.ram
Na valaki pls csak tud egy nagyon jó kereskedõ útat! foglalni nem nagyon tudok, mert elég szarul kardozgatok, meg mindenkivel haverságban vagyok kivéve a kalózokkal.
Bandew
Akkor jó már kezdtem megijedni, hogy itt is lassú. De remélem többen már nem lesznek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ejjel 2ig lejon, az tuti.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Latom 10-15k-val jon. Sajna 3-an toltotok😞 De 1ik sracnak 2 ora mulva lejon, akkor majd gyorsabb lesz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

zoli80
cimmanont redmondba,két szigeten is lehet venni.jó pénz van benne nagy hajóval.

zoli80
nem tudok hajót foglalni,betámadok vkit és kiderül hogy 4-5 hajóbol állo csapat,kár hogy térképröl nem lehet látni hogy mi az😞

Hmuda
Na jó, a fizetõseket hagyjuk. Inkább majd megiratom egy haverommal... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
oksi megyek

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

én innét szedem:
http://warezcenter.cjb.hu/
és ott smsweb

War. War never changes.

Hmuda
Bár már átlagban 3 nap fölös kajtatásután fel szoktam adni, de ez a game különleges.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

na még 57 fájl...

War. War never changes.

Sztem nincs olyan. Csak a szandalos faszag, de az is elfogy hamar. Meg majd sztem lesz ha elmennek a franciak a mittomenmilyen szigetrol(nem az oxbay), mert ez a sziget importal ebony-t... A talan legyorsabb penzszerzes az kisebb hajok elfoglalasa, es eladasa. Jacottam mar vagy 40 orat, de jobb penzszerzest meg nem talaltam.

Hmuda
Akkor iso?

A ripet felejtsétek el, az egy csonka szar verzió( a többi játéknál is)

War. War never changes.

Ezzel a konfiggal szinte tokeletesen, kb 20-30 fps-el fog menni.

Hmuda
Vissza se olvasok. Van iso vagy rip?

Meglátszik a külsõ sérülés a hajókon? Remélem igen!

War. War never changes.

Bandew, mostantol johetsz. Szolj mikor jonnel.

szerintem simán elmegy majd

War. War never changes.

Ruffi
Most komolyan mert akko ki se probálom

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
Télleg?

Titan
Na, sikerûlt jó pár órai játék után, hogy a térképre váltva kilép a játék....
Nem kifagy, hanem 1xûen kilép! Találkozott nár valaki ezzel a problémával?
De csak akkor csinálja, ha fát akarok magammal vinni Redmondból, hogy útközben javitódjon a hajóm!

I.C.ram
Valaki mondjon már megabrutál kereskedõ utat!!! PLS Mert kéne a pénz egy nagyobb hajóra!
I.C.ram
Nekem meg a semmitõl romlik a reputationöm.
I.C.ram
Add oda a ládádt, és menj vissza shipyardoshoz. Õ majd ad egy újabb küldit.
zoli80
hagytam kicsinálni egy hajót amit kisértem és nem adnak nekem több küldit,azt mondják rám véreskezü😞

csak 512 ram 😊

War. War never changes.

nekem is olyan gépem van
+5012 mb 400mhz ddr ram
és gef3Ti200 128 mb ram

War. War never changes.

hát talán ha mindent minimumba raksz akkor elég lesz...

War. War never changes.

Ruffi
Hi tök érdekesnek tünik a játék mi a lényege
mit kell csinálni
És gépigény? amd 2000+ meg geforce ti-vel jo lesz?

I.C.ram
7-es
hát lész ez a wc. 5 mp-ig tölt 60-al, utána meg megáll vagy 10 mp-re...

War. War never changes.

én megszabhatom azt hogy mennyi lovét kapjanak? vagy lehet a legénységnek ajándékot adni?

War. War never changes.

Bandew
Aha a 2-es. De 4 óra? Az rohadt sok.

Amugy en csak most jottem ra(ha jol vettem eszre) hogy az elsotiszteknek nincsen haviberuk, csak 1x kell nekik fizetni, utana mar nem.

Kandurex
6-os 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az 1. hajo, a Victory a legkisebb, talan 7-es?

Kandurex
érdekes

#872 és #874

4 ora mulva elkezdhec tolem huzni 30k-val. 1 cd kell csak?

hányas szintû a legkisebb?

War. War never changes.

Kandurex
nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással
#875:

amugy a MAN-O-WAR kb 1,5-2Xse

Gnome
Én tegnap estétõl kezdtem el tölteni DCrõl..lejött...Pedig chellosux-om van 60kb/s max😞(

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kandurex
nemt tudom...az még odébb van 4 hozzászólással

I.C.ram
Az még csak egy 4-es szintû 1-es szintû a legjobb. Szóval azért vannak brutál nagy hajók!
Kicsik a hajók? A legnagyobb mekkora a #875-höz képest?

War. War never changes.

Bandew

Hát nekem már sohasem jön le. Kurva lassan tõti. Úgy 10kb/s-cel pedig kábel.

Ja, kozben eszrevettem hogy e vmi masik hajo😊 Neked most milyen tipusu van amugy?