• a.carkey
    MMORPG lesz a Pirates of the Burning Sea! Csak mert valaki multira vágyik azért tettem be ... :)
    Annak viszont szép. PSes víz, de valóban gagyibb a fű, bokor és a hajótest. De az egy más játék ... :)

Kardozásnál próbálj védekezni is DNS, meg ne köss bele túl sok emberbe egyszerre!

3 Battleshipem van. Ebből kettő spanyol, egy meg angol. A különbség köztük a kinézet és a raktér/ember arány. Az angol szarabb. Man of Warral is találkoztam végre, de elhúzta a csíkot.
    Négy 10-es fencingű tisztem van kisérőnek, + 3 kapitány. Kereskedem, vagyont gyűjtök, meg csinálom a főszállat. Baszott nehezen indultam be, de elfogtam egy frigateot, eladtam, és minden könnyebb lett. Tényleg elég egy hajó, ha a főszállat csináljuk, de ha kereskedni akarunk legalább kettő, de inkább három hajót futtassunk!

Tényleg kell testőr. Nálam mind a négy tökig fel van fegyverezve. Vettem egy rakat heal serumot nekik, és most már bárhová el tudok a szárazföldön jutni.

Apropó: a szárazföldön találkoztam két csontvázzal és egy majom csontvázzal. Legyőztem őket, de remélem nem fog baromságba vagy fantasy vonalba elfordulni a történet menete ...?! :(