Sanca#1186
Tok mind1 mit mond. MEgveszed, ramesz, meglatod a tulajdonsagait. Ezalapjan dontesz kell-e vagy sem. Nem kell Load. Amire kivancsi vagy az eleg bonyolult:) Szal
3 fele helyzetre lehet elsotisztet alkalmazni.(hasznossagi sorrendben irom)
1), A hajodhoz elotisztnek, olyat alkalmazz, akinek 2 tulajdonsaga ilyen 6-7-es szintu az alabbiak kozul. Celzas, ujratoltes gyorsasaga,(e ketto a legfontosabb) fontos meg a defend, es a hajozas gyorsasaga, vagy esetleg a repair. Nagyon fontos meg a leadership, de az NEKED legyen magas szintu, mivel boardolasnal jon jol. Szal 1ik elotisztes tudja az elso 2-ot, a masik a 2. 2-ot. (2 elotiszt csak a jatek kesobbi folyaman, amikor lesz zse, az elejen csak az elso 2 fontos 1 elostiszttel.)
2), Passangerkent. Ezt akkor tudod alkalmazni ha hajot foglaltal, es kapitannya tehetsz elotisztet vagy passangert. Azert kell a passanger mert a max. 3 elotiszt konnyen elhalalozik, es akkor annyi a hajonak.
3), Ha gyenge a kozelharc skilled, akkor olyan elotisztet vegyel, aki 6-7-es kozelharcbol. De ezek isk onnyen meghalnak, szal sztem a legjobb ha elo 5 lvl-ed kozelharcra forditod.
A hajok mennek utanad, parancsokat tuc nekik adni, es kozvetetten abilitizheted oket. Nekem meg sohasem volt 2, vagy annal tobb hajom, nekem nem jott be.