Jogosítvány
  • BlackShadow
    #7920
    szervusztok!
    én mostanában kezdtem el rutin vezetésre járni 25 évesen.
    egy elég markáns oktatót kaptam és most volt a harmadik rutin alkalmam
    nem is igazán lelkesedem a vezetésért, mert jelenleg dolgozom, suliba járok, és diplomamunka mellett még ezer iskolai beadandót kell csinálni, így enyhén stresszes a dolog. a mai órán úgy érzem, h ez csúcsosodott is.
    még gázt hivatalosan nem nyomhattam, mikor megtettem verbálisan lettem kivégezve. mai nap tolattam először is és próbálkoztam a 90fokos tolatással, de nem volt siker. nem bírok sajnos kellően lassan menni kuplunggal..
    már ma megmondta, h nekem legalább 100 óra kellene, és hogy rosszabban vezetek mint egy nő.. oké persze éreztem magamon, hogy nagyon nem megy, de így még el is kedvetlenít.
    még életemben nem vezettem, ma kellett volna hirtelen megállásnál fékeznem úgy, h még életemben nem nyomtam féket, hát sikerült élesen megállni, amire jött a harakiri..

    oktatóm igazából jónak tűnik, mert tényleg neki van igaza, tudja mit kéne csinálni, de egyszerűen nem érzem magam magabiztosnak és képesnek arra, hogy egyszerre ezt a "rengeteg" dolgot megcsináljam. olvastam más fórumokon, ahol értetlenkednek, h még gázpedálra sem lépnek és, h h is van ez.. oktatóm mondta, h más kocsin ne akarjak gyakorolgatni, mert akkor az rögzül belém és a végeredménye az, h rengeteg különórám legyen..
    persze gyakran kapkodok sajnos..

    van valami építő jellegű tanácsa valakinek? :) erősen gondolkodom azon, hogy szüneteltetnem kéne az egészet, míg le nem tudom az egyetemet