divx->avi->VideoCD->DVD
-
A fenébe #249 Hát én is szajtok. Nyílván free program kellen, javaslom az Avi2Dvd-t, de most éppen bajom van, mert nem mindent konvertál. Van más is, most próbálkozok velük, ha valami lesz írok. A előbbi program ablakától ne rémülj meg (5 lépést kínál) ebből kettő kell - ha van író (pl. Néro stb...). Az első ablak (magyarul is beszél, jobb felső sarokban ott a magyar zászló), klikkelj rá a betöltés téglalapra, és jelöld ki, hogy hol van az .avi, de vigyázz, mert ha a hibaüzenetben megjelölt írásjelek szerepelnek az elérési útban - akkor veszély van, pl. nem ad hang stream-et, amit pedig kell hogy automatikusan adjon (én átkereszteltem a fájlt Totál C. F6-al, és kivettem a kötőjeleket stb... amit szünettel helyettesítettem). A második fül a kimenet, döntsd el, hogy kell-e .iso file (én szoktam kérni a pipával), amúgy automatikusan felkínálja az "Avi2DVD_temp" könyvtárat oda, ahol az avi található. Ebben a könyvtárban lesz a DVD alkönyvtár, amit fel kell írni (Neroval símán) - ha eljutsz idáig!? Mert néhány esetben nem jutottam el, és a megoldást most keresem, itt vagyok a #242-ön. Sok sikert.