divx->avi->VideoCD->DVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v:0.4.9.83
Próbáld meg ezt,egyszerû,alig kell valamit beállitani,én is ezt használom,nekem bevált!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
és ilyen arányokkal:
kép
Még gondolkodtam, hogy talán a letterbox opció bejelölésével kellene próbálkozni, de nem vagyok biztos benne, és ezért nem akarok még egy DVD-t elpocsékolni, ezért megkérdeztem.
Üdv.
Nem gondoltam benézek ide, mert most van egy problémám a divx lejátszással. Elég régóta k-lite kodek pack-ot használok, tudom tudom fölösleges a sok szar vacak stb stb. De szeretem a MPC stb stb. De most valamiért olyat mûvel ez a piszok, hogy ahányszor elindítok egy videó fájlt el kezd szaggatni a lejátszás kirakom teljes képernyõre és vissza kicsire akkor befejezi. Most 3 napja újra kellett tennem a rendszert és ugyanezt mûveli a rakoncátlanja. Lehet hogy ez az új K-Lite pack csinálja a fesztivált van benne valami ami összekuszálódik. Nem tudom, tippetek van?
Köszönöm elõre is.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Elõre is kösz a segítséget
Tavaly vásároltam egy Samsung DVD-R155-es asztali DVD írót. Nagyon szépen muzsikál, tényleg semmi panaszom nem volt rá. Eddig... Korábban még nem próbáltam meg ".avi-s" vagy "divx-es" filmeket futtatni, no, mondom megpróbálom. Kiírtam, de meg se nyekkent. Azt írja, hogy nem képes megnyitni a fájlt. Elvileg pedig tudni kéne neki, hiszen a használatijában az alábbiakat találtam: "Ez az egység a következõ video tömörítési MPEG4 Codec formátumokat tudja lejátszani: DivX 3.11 DivX 4.x DivX 5.x DivXPro Xvid Mozgás kompenzáció : QPEL, GMC Audio formátum
: “MP3”, “MPEG1 Audio Layer2”, “LPCM”, “AC3”, “DTS”, “MS ADPCM”
Néhány, számítógépen készült MPEG4 fájl nem lejátszható. Ezért
van az, hogy a Codec típusa, verziója és magasabb felbontás
nem támogatott."
Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert igazán azt se tudom, hogy milyen formában írjam ki. Elég csak sima adatként vagy van valami speciális írási mód kell hozzá?
Elõre is köszönök minden segítséget.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Next PC upgrade: 2022
Ha AVIsynth-el átkonvertálod Mpeg2-be, akkor pl. Neroval nem lehet átnyomorgatni DVD formátumba?
De az kb. annyira lesz "Jó", mint szutyok MP3-ból Audio CD-t írni, nem?
Bytes>
Bytes>
<20:42:14>20:42:14> Starts Mp3->Ac3 convertion ...
<20:42:16>20:42:16> Audio converted in Ac3 successfully !
Bytes>
Bytes>
<20:42:16>20:42:16> Job NOT Done. There are warnings ... Find at
the log file the 0 byte generated file to focus where exactly
the problem appears
-- és ezt követõen leáll - tehát nincs sem .iso, sem DVD video file, a javításhoz meg semmi tanács. Van valakinek ötlete, mert a hang ott van, csak valami miatt nem látja, és ezért készít 1 Bytos filet. Itt most megtaláltam a WinAvi programot, most töltöttem le, még azzal megpróbálom, de gondjaim halmozódnak. Köszi.
Next PC upgrade: 2022
Tobb avibol szeretnek dvd-t csinalni ugy, hogy legyen menuje is, az elejen ki lehessen valasztani, hogy melyik film induljon el. Letezik ilyen?
Elore is koszi!
persze, segítünk, erre van a fórum :)
két könyvtár jön létre az átkódolás során, egy VIDEO_TS meg egy audiós
mindkettõt simán rámásolod a dvdre, mintha adat dvdt írnál
tipp: nekem sok gondom volt a film képméretével, sok program széthúzza-összenyomja, ezért ajánlott újraírható dvd-n kisérletezgetni és ha minden jó, akkor kiírni véglegesre
Köszi, hogy válaszltál. De lenne egy újabb kérdésem. (eddig még nem írtam és nem konvertáltam dvd-t)...
Tegnap letöltöttem egy másik programot a VSO DivxToDVD-t. Ha átalakította, akkor ugye két mappa jelenik majd meg dvd formátumba? Ha ez megvan csak simán írjam ki Nero-val dvd-re? Az asztali le tudja majd játszani ugye? Nero vagy alcohol a jobb dvd író progi?
Vagy amit te írtál winavi?
Ha nem gond, segítenél? Segítenétek?
Elõre is köszönöm!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy elindítottam a ConvertXtoDVD programot, hogy egy divx-es filmet átkonvertáljon dvd-re. Kiírta, hogy még 1 óra. Ha ez elkészül, nekem mást már nem is kell csinálnom vele?
Ha tudtok légyszi írjatok!
Köszi!
Próbáltam átkonvertálni: elõször Nero Vision-nel, még éjszakára is otthagytam, mert 6 órát, vagy 11-et írt ki konvertálásnak, pedig nem rossz a gépem. De egy idõ után már a képernyõt sem lehet visszahozni, teljesen lefagyasztja a masinámat.
Próbáltam Windows Movie Makerrel, az eredmény ugyanaz.
Átkonvertáltam aviba, így meg hang nincsen, de a kép tökéletes. Még van egy külön AAC audió fájlom is, ebben lehet a hang, de ezt meg nem tudom összefésülni az AVI-val (vagyis nem is tudom, milyen progival lehet), hogy aztán DVD-re tudjam írni, legalább divx-es lejátszón lejátszható formátumban.
Aki tud, segítsen. Elõre is köszönöm.
szeretnék csinálni egy dvd-t saját egyedi menüvel stb.
a kérdés:
lehet e betenni valahogy divx-es anyagot, hogy a saját menümbõl elinditható legyen, vagy csak úgy ha átalakítom elõtte mpeg-be???
Mi lehet a gond? Ti milyen progival alakítjátok az avi-t dvd-re?
Légyszi segítsetek !! Van egy img kiterjesztésû filmem. Hogyan írjam ki, hogy az asztali dvd is le tudja játszani ?
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Egy olyan problémám lenne, hogy Camtasia Studio 3 -al készített videofájlokat (.camrec .camproj stb) milyen programmal tudnám valami emberi formátumra konvertálni?? (.AVI DivX ilyenek)
<#wow3>#wow3><#sir>#sir><#nyes>#nyes>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Mi az a "subpicture streams"? ezt a kifejezést a dvd shrink nevû programban találtam. Talán a felirat?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelõtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Nem tudtok vmi programot amivel a feliratokat külön fájlból, bele illesszem magába a movie-ba???És aztán valahogy egybe konvertájjam???
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelõtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...