Videókártya probléma
  • NEXUS6
    Na eddig pár hónapot az Nvidia oldalon xoptam (driverek miegymás), most Ati-AMD felé szexelek.

Korábban írtam, hogy a tweak progik nem akartak menni. Na most már majdnem semmi sem megy!!!

Felraktam a Call of Juarez 2 demóját a gépre. Aztán kikapcs bekapcs és volt driver nincs driver (V9.6). A CCC felmegy a driver telepítésekor meg kiírja, hogy nincs meg az inf file. Szétbontom a telepítőt kiszedem neki, de manuálisan sem lát benne semmit (Vista64), naszép!

Amúgy rendesen elszállt valamin a rencer, mert utolsó jó konfiggal indult, azóta csinálja a telepítős mókát.

Nézem a netet, valamelyik fórumon írja valaki, hogy hasonló problémája volt, de SP2-re frissítéskor felrakta a gép az új drivert, azóta megy. Felnézek az automatikus frissítésekre, örülök mert látok valami videodrivert, felrakom a Cat-ot (valami Asus-hoz találta, nekem Sapphire-om van, na mindegy;) szal műxik hállelúja.

Indítom a LockOn-t, székről meg majd leesek, mert helyenként 1.5-2X-re gyorsult a gáme!!!
    Ahol a proci megfogja ott nem, de mindenhol máshol igen!

Na ezt kiérti!?