Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Sephi
    FREAK nem tudom elhinni mit irsz ember.
    Rohejesek vagytok mind!!!
    Hogy lehet ilyet mondani hogy tipikus konzol grafika????
    Ennek a jateknak a grafikaja veri a Splinter Cell es a Hitmanet is bazd meg. Jaccad mar egy kicsit tobbet es meglatod mirol beszelek. En el vagyok amulva tole.
    Az iranyitassal meg csak ott szenvedek kicsit amikor first personba kell loni de egyebkent en meg vagyok teljesen elegedve vele.

El nem tudom hinni hogy ekkora boromsagokat irtok

Ez melto utodja az elozo resznek! Es ezt nem lehet mondani mas jatekokra. A Hitman 2 egyenesen katasztrofa volt!

De el nem tudom hinni mijaz hogy szar grafika? Nekem az elejen lemenetelo animon kivul minden megy csodalatosan!!! Egyetlen egy bugot se talatam benne!!! Amikor bejosz az esobol a hajoba lehet latni a foldon a tocsat es meg kod efekt is van es az emberrol csorog le a viz ember! Amikor ruhat valtasz olyan arnyokod is lesz es minden szepen ki van dolgozva. Az ellenfelt megolheted haturol kigancsolhatod sot meg meg is agya magat a hulye ha feleje tartod a psiztojt! Es micsoda efektek vannak ember. Azok a kidolgozott arcok es az hogy soha se hallod ugyanazd a Codec-en hanem mindig mast!!

A Story ultra brutal!

Akinek ez a jatek nem teccik elmehet a busba. Nekem nem mutat senki eddigi megjelent jatekokbol olyat hogy csak kicsit is utolerje ezt!!