Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • mohus
    wow
    ez Fortune belépője...

amúgy ez csak annak "mond" valamit, aki élőben látta ill. hallotta

én nagy képernyőn TV-n..TV felbontásban láttam és DD-ben hallottam először...úgy másfél éve, akkor nagyon hatásos volt...igazi akciófilmes hangulattal, zenével dumákkal stb

btw egyik képen is látható fortune éles és a háttér meg, az optika miatt elmosott...a PC-s "minden tűéleshez szokott" szemű kollégáknak ez homályos meg kiábrándító, de közben ha a TV-t bambuljuk otthon akkor ugyanezt látjuk folyamatosan az akciófilmektől a videoklippekig...és a Maláj nagydíjra senki sem mondta, hogy húdeszar a grafikája, mikor egy zoom közben a háttér elmosódott

szerintem meg az a kiábrándító, ha minden tűéles a hátterek stb...absz nem hasonlít a valósághoz és minden olyan műanyagízt kap..

ugyanilyen kiábrándító számomra, ha egy autós gammában az útszéli patka és az út homálya a szemem előtt válik tűélessé szinte a semmiből (bilinear és trilinear filtering)

ami pedig totál hazavágná az MGS2-t az a képfrissítés...ha ez stabil 30 akkor oké (TV-n ez 60 intererlaced módban), de ha ez pont nagyobb akciókban esik le, amikor az amúgy is nehézkes célzással operálsz...hamar megkapod a magadét

ugyanez a helyzet a V-Sync hiányával...mindenki csapkodva jött volna ki a Halj meg máskor akciófilm vetítéséről, ha félbevágott elcsúszott képkockákkal találkozott volna...mert ezt még egy vak is észreveszi és egy ilyen MGS2 akciófilm-játék hangulatát is tönkreteszi rendesen...

PS2-n is rendesen szaggatna ha telepumpálnák textúrákkal, már amennyire lehetne...

azt hogy PC-n miért nem turbózták fel...valszínű nem érte volna meg a meló, mert a PC-s eladások meg sem közelítik a konzolos sikerjátékok eladásait...