3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • krisz073
    Szomorú hogy PC-hez semmi:-))
    Azért nekem is van 1-2 eredeti softverem:-))

Mindegy este megprobálom átkonvertálni a winyom NTFS-re.
    Utána kiváncsi leszek,hogy mennyire fog hasitani a Game a gépemen.
  • gergou
    na szoval a helyzet az, hogz sztem a ti hardwaretekkel van a gondd, mert az en allam szo szerint leesett, olyan gyonyoru latvany utott meg, semmi rece a karaktereken, es az egesz renderelt movienak tunik' Szal ha hazaerek, nyomom min0 allat.
  • mohus
    PC-hez egyet sem soha...
  • mohus
    Sega Saturnhoz: 14db
    SegaMD: 10kazetta
    Sega MegaCD: 10 lemez
  • krisz073
    Köszi,én azt hiszem a PQ Magic 8-nál maradok.A szabad 20 gb-bol lecsipek 9 Gb-t és azt konvertálom át NTFS-re,igy már ki tudom oda tömöriteni.
  • mohus
    a ps2höz
  • mohus
    6-ot
  • mohus
    "Én csak ezt a "PCn sose látott grafika" meg "bealáz mindent" dolgot nem értem. Mert ez nem igaz. Nagyon nem."

ezt meg én nem mondtam:)
  • krisz073
    Na kiváncsi lennét te hány Game-t vettél meg bolta.:-))
  • mohus
    ok

"Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tűnik mint MGS2."

nyomjál már mindkettőről egy külső nézetes képet lécci? már előbb is kértem

• krisz073
    THX.
  • Petyus_
    Nem.. minek? Én mondtam, hogy nem rossz a grafikája.. vizes effektek, hangulat, arcok nagyon jók pl. Másfél éve meg összképében tényleg ott volt a topon.

Én csak ezt a "PCn sose látott grafika" meg "bealáz mindent" dolgot nem értem. Mert ez nem igaz. Nagyon nem.

A TV-n homályos szöveg.. pff.. a képemen a csávó az egyszínű cuccban ugyanolyan ocsmányul néz ki külső nézetből.. ugyanolyan alacsony a falon a textúrafelbontás, ha közel mész hozzá -> szarul néz ki. Mondom engem különösképp nem zavar.

Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tűnik mint MGS2.

Na részemről a téma lezárva.
  • mohus
    hogy kicsesszenek az ingyentöltőkkel:)
  • mohus
    :)
  • mohus
    wow
    ez Fortune belépője...

amúgy ez csak annak "mond" valamit, aki élőben látta ill. hallotta

én nagy képernyőn TV-n..TV felbontásban láttam és DD-ben hallottam először...úgy másfél éve, akkor nagyon hatásos volt...igazi akciófilmes hangulattal, zenével dumákkal stb

btw egyik képen is látható fortune éles és a háttér meg, az optika miatt elmosott...a PC-s "minden tűéleshez szokott" szemű kollégáknak ez homályos meg kiábrándító, de közben ha a TV-t bambuljuk otthon akkor ugyanezt látjuk folyamatosan az akciófilmektől a videoklippekig...és a Maláj nagydíjra senki sem mondta, hogy húdeszar a grafikája, mikor egy zoom közben a háttér elmosódott

szerintem meg az a kiábrándító, ha minden tűéles a hátterek stb...absz nem hasonlít a valósághoz és minden olyan műanyagízt kap..

ugyanilyen kiábrándító számomra, ha egy autós gammában az útszéli patka és az út homálya a szemem előtt válik tűélessé szinte a semmiből (bilinear és trilinear filtering)

ami pedig totál hazavágná az MGS2-t az a képfrissítés...ha ez stabil 30 akkor oké (TV-n ez 60 intererlaced módban), de ha ez pont nagyobb akciókban esik le, amikor az amúgy is nehézkes célzással operálsz...hamar megkapod a magadét

ugyanez a helyzet a V-Sync hiányával...mindenki csapkodva jött volna ki a Halj meg máskor akciófilm vetítéséről, ha félbevágott elcsúszott képkockákkal találkozott volna...mert ezt még egy vak is észreveszi és egy ilyen MGS2 akciófilm-játék hangulatát is tönkreteszi rendesen...

PS2-n is rendesen szaggatna ha telepumpálnák textúrákkal, már amennyire lehetne...

azt hogy PC-n miért nem turbózták fel...valszínű nem érte volna meg a meló, mert a PC-s eladások meg sem közelítik a konzolos sikerjátékok eladásait...
  • gergou
    En is nagyot csalodtam, kiprobaltam, es leesett az allam, uberfasza grafik, es kurva haqngulatos:)
  • mohus
    vedd meg boltban...ha az sem megy akkor lehet csalódni:)
  • mohus
    nyomjál már mindkettőről egy külső nezetes képet lécci?
  • scynetyc
    #1363 menj oda, odairtam a megoldást.
  • Joke
    Akár NTFS fájlrendszerűre formázza a partíciót, akár a convert paranccsal konvertálja, a fájlrendszerek terén a legjobb választás az NTFS. A Convert.exe program használatára vonatkozó további tudnivalókért a telepítés befejezése után kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra, írja be a cmd parancsot, végül nyomja le az ENTER billentyűt. A parancsablakba írja be a help convert parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.

De ezzel csak fat32->ntfs -be tudtok konvertálni. Visszafele nem!

Ajánlom mindeki figyelmébe a Paritition Magic 8 nevű aranyos kis progit, amivel könnyedén lehet partíciókat más fájlrendszerré konvertálni. De ha nem megfelelően kezeled, néhány giga adatod bánja:)
  • WiZZaRD
    xp alatt lehet utolag is konvertalni fat32-rol ntfs-re...keress ra valahol le van irva hogy hogyan...en is majd holnap csinalok egy ntfs vinyot:-))) kenytelen leszek ha meg akarom nezni:-))
  • Jacek
    csak meg nem tudta megmondani senki mitol:)
  • Joke
    Még jó,hogy alapból ntfs-t használok...
  • Joke
    Kicsit nagy lett a game, nem? :)
  • G. Joe
    ultragagyi képek. :))))))))))))))
    Ez mind?
  • Jacek
    szepek a texturak akar a DOOM-ban:DDDD
  • Gábor
    Sztem teljesen érthető az elkeseredettséged! Én is utálom,ha vmi nagy nehezen lejön,aztán vmi gáz van magával a letöltéssel vagy a géppel!
  • Davidus
    A motion blur meg azért tünik soknak mert állokép.
  • krisz073
    kicsit csak szomorú voltam nem csalodott,2 napig megy a letöltés azt semmi.
    csak kicsit bosszantó,hogy most megint görcsölhetek,hogy valahogy a fat32 particiombol NTFS-t csináljak.meg hát ugye a rajt lévö cumok is jó lenne ha megmaradnának.
  • Davidus
    Ez egy konvertált kép élöben éles:)
  • Kou
    Jah csak kár hogy ps2n sokkal élesebb volt és nem volt rajta ennyire motion blur
  • Kou
    "na most elég nagyot csalodtam a game-ba"
    erre írtam hogy megalol emrt emiatt nem a gépben kell csalódni..
  • krisz073
    királyak a képek.
    ba.... hogy nem tudom kitömöriteni!
  • Davidus
    Na nem barmolom szét a topicot:)
  • Davidus

• Davidus
  • Davidus
    A tököm eldurranik:)
  • Davidus
  • Davidus
    Vagy mégsem:)