3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
krisz073 #1592 Szomorú hogy PC-hez semmi:-))
Azért nekem is van 1-2 eredeti softverem:-))
Mindegy este megprobálom átkonvertálni a winyom NTFS-re.
Utána kiváncsi leszek,hogy mennyire fog hasitani a Game a gépemen. -
#1591 na szoval a helyzet az, hogz sztem a ti hardwaretekkel van a gondd, mert az en allam szo szerint leesett, olyan gyonyoru latvany utott meg, semmi rece a karaktereken, es az egesz renderelt movienak tunik' Szal ha hazaerek, nyomom min0 allat. -
#1590 PC-hez egyet sem soha... -
#1589 Sega Saturnhoz: 14db
SegaMD: 10kazetta
Sega MegaCD: 10 lemez -
krisz073 #1588 Köszi,én azt hiszem a PQ Magic 8-nál maradok.A szabad 20 gb-bol lecsipek 9 Gb-t és azt konvertálom át NTFS-re,igy már ki tudom oda tömöriteni. -
#1587 a ps2höz -
#1586 6-ot
-
#1585 "Én csak ezt a "PCn sose látott grafika" meg "bealáz mindent" dolgot nem értem. Mert ez nem igaz. Nagyon nem."
ezt meg én nem mondtam:)
-
krisz073 #1584 Na kiváncsi lennét te hány Game-t vettél meg bolta.:-)) -
#1583 ok
"Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tűnik mint MGS2."
nyomjál már mindkettőről egy külső nézetes képet lécci? már előbb is kértem
-
krisz073 #1582 THX. -
#1581 Nem.. minek? Én mondtam, hogy nem rossz a grafikája.. vizes effektek, hangulat, arcok nagyon jók pl. Másfél éve meg összképében tényleg ott volt a topon.
Én csak ezt a "PCn sose látott grafika" meg "bealáz mindent" dolgot nem értem. Mert ez nem igaz. Nagyon nem.
A TV-n homályos szöveg.. pff.. a képemen a csávó az egyszínű cuccban ugyanolyan ocsmányul néz ki külső nézetből.. ugyanolyan alacsony a falon a textúrafelbontás, ha közel mész hozzá -> szarul néz ki. Mondom engem különösképp nem zavar.
Lehet hülye vagyok de számomra egy STALKER screenshot (nagy textúrafelbontás) valóságosabbnak tűnik mint MGS2.
Na részemről a téma lezárva. -
#1580 hogy kicsesszenek az ingyentöltőkkel:) -
#1579 :) -
#1578 wow
ez Fortune belépője...
amúgy ez csak annak "mond" valamit, aki élőben látta ill. hallotta
én nagy képernyőn TV-n..TV felbontásban láttam és DD-ben hallottam először...úgy másfél éve, akkor nagyon hatásos volt...igazi akciófilmes hangulattal, zenével dumákkal stb
btw egyik képen is látható fortune éles és a háttér meg, az optika miatt elmosott...a PC-s "minden tűéleshez szokott" szemű kollégáknak ez homályos meg kiábrándító, de közben ha a TV-t bambuljuk otthon akkor ugyanezt látjuk folyamatosan az akciófilmektől a videoklippekig...és a Maláj nagydíjra senki sem mondta, hogy húdeszar a grafikája, mikor egy zoom közben a háttér elmosódott
szerintem meg az a kiábrándító, ha minden tűéles a hátterek stb...absz nem hasonlít a valósághoz és minden olyan műanyagízt kap..
ugyanilyen kiábrándító számomra, ha egy autós gammában az útszéli patka és az út homálya a szemem előtt válik tűélessé szinte a semmiből (bilinear és trilinear filtering)
ami pedig totál hazavágná az MGS2-t az a képfrissítés...ha ez stabil 30 akkor oké (TV-n ez 60 intererlaced módban), de ha ez pont nagyobb akciókban esik le, amikor az amúgy is nehézkes célzással operálsz...hamar megkapod a magadét
ugyanez a helyzet a V-Sync hiányával...mindenki csapkodva jött volna ki a Halj meg máskor akciófilm vetítéséről, ha félbevágott elcsúszott képkockákkal találkozott volna...mert ezt még egy vak is észreveszi és egy ilyen MGS2 akciófilm-játék hangulatát is tönkreteszi rendesen...
PS2-n is rendesen szaggatna ha telepumpálnák textúrákkal, már amennyire lehetne...
azt hogy PC-n miért nem turbózták fel...valszínű nem érte volna meg a meló, mert a PC-s eladások meg sem közelítik a konzolos sikerjátékok eladásait... -
#1577 En is nagyot csalodtam, kiprobaltam, es leesett az allam, uberfasza grafik, es kurva haqngulatos:) -
#1576 vedd meg boltban...ha az sem megy akkor lehet csalódni:) -
#1575 nyomjál már mindkettőről egy külső nezetes képet lécci? -
#1573 #1363 menj oda, odairtam a megoldást. -
#1572 Akár NTFS fájlrendszerűre formázza a partíciót, akár a convert paranccsal konvertálja, a fájlrendszerek terén a legjobb választás az NTFS. A Convert.exe program használatára vonatkozó további tudnivalókért a telepítés befejezése után kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra, írja be a cmd parancsot, végül nyomja le az ENTER billentyűt. A parancsablakba írja be a help convert parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
De ezzel csak fat32->ntfs -be tudtok konvertálni. Visszafele nem!
Ajánlom mindeki figyelmébe a Paritition Magic 8 nevű aranyos kis progit, amivel könnyedén lehet partíciókat más fájlrendszerré konvertálni. De ha nem megfelelően kezeled, néhány giga adatod bánja:) -
#1571 xp alatt lehet utolag is konvertalni fat32-rol ntfs-re...keress ra valahol le van irva hogy hogyan...en is majd holnap csinalok egy ntfs vinyot:-))) kenytelen leszek ha meg akarom nezni:-)) -
#1570 csak meg nem tudta megmondani senki mitol:) -
#1569 Még jó,hogy alapból ntfs-t használok... -
#1568 Kicsit nagy lett a game, nem? :) -
#1567 ultragagyi képek. :))))))))))))))
Ez mind? -
#1566 szepek a texturak akar a DOOM-ban:DDDD -
Gábor #1565 Sztem teljesen érthető az elkeseredettséged! Én is utálom,ha vmi nagy nehezen lejön,aztán vmi gáz van magával a letöltéssel vagy a géppel! -
#1564 A motion blur meg azért tünik soknak mert állokép. -
krisz073 #1563 kicsit csak szomorú voltam nem csalodott,2 napig megy a letöltés azt semmi.
csak kicsit bosszantó,hogy most megint görcsölhetek,hogy valahogy a fat32 particiombol NTFS-t csináljak.meg hát ugye a rajt lévö cumok is jó lenne ha megmaradnának. -
#1562 Ez egy konvertált kép élöben éles:) -
Kou #1561 Jah csak kár hogy ps2n sokkal élesebb volt és nem volt rajta ennyire motion blur -
Kou #1560 "na most elég nagyot csalodtam a game-ba"
erre írtam hogy megalol emrt emiatt nem a gépben kell csalódni.. -
krisz073 #1559 királyak a képek.
ba.... hogy nem tudom kitömöriteni! -
#1558 Na nem barmolom szét a topicot:) -
-
#1556 -
#1555 A tököm eldurranik:) -
#1554 -
#1553 Vagy mégsem:) -
#1552 Kis kedvencem akcióban.