Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Pont fordítva van. Leginkább a textúrafelbontás az igényes textúrázás tesz egy játékot széppé, azzól lesz "eyecandy". Pl. a Doom III lowpoly modelljei is egész jól néznek ki, vagy ott az Enclave képi világa.. vagy az új Unreal engine-es játékok. Ezek jóval szebbek mint az MSG2. (De valóban nem túlzás a jóval a 2000 körüli PCs néhányának említése) Össze sem lehet őket hasonlítani. CSOCSO meg Davidus nem tom milyen játékot néznek. 
Az MGS2 bizony szánalmas látványt nyújt (főleg first prerson módban persze) a PCs szemeknek. Ugyanakkor a másik végletbe sem szabad esni: a motion blur miatt a szar nem lesz szép. És az MGS2 átvezetői rohadt jók - állat a vizes effekt, az eső, ilyenek.
Mondjuk én nem ezért szeretem a játékot.. nekem bejön a fix kamerás game mert filmszerű, szeretem a kalandjátékokat.. és ebben az a jó, hogy jó a sztori, mindig meglepetést okoz, isten a zene, a hangulat. Meg szeretem az olyan játékot, amiben sokat pofáznak. :) Meg a szuper átvezető animációk, tényleg csak a japók tudnak ilyet. :) Ez a jó benne.
A lopakodós rész varázsa nagyon megkopott a Splinter után.. egy Splinter Cell CIA-s pályát nyomokban sem tudja megközelíteni. Ennyi. A portnak meg az a baja, hogy a PC gyengéi mellé hozta a PS2 gyengéit is.. a két platform erős oldala meg sehol. Talán annyi maradt a pozitív konzolos feelingből, hogy állat feltekert hanggal a sötét szobában gamepaddel a kézben nyomni. :)
Szóval az értékelésem: megjelenéskor a PS2 verzió: 98%, mai szemmel ez a PCs verzió: 75%. Azért végignyomom.
Nagyon kiváncsi leszek MGS3-ból mit hoznak ki. :)