3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#1509 Ja és próbáld ki WinRAR-ral is van olyan rar file amit nem szeret a WinACE. -
#1508 Nézd meg az sfv file-t Win(Total)Commanderrel. Ha nem jó akkor töltsd le újra.
És ne káromkodj kis hamis! -
#1507 ehh lejött...
nah most egy nagy bajom!!!!
van az winaceba egy olyan hogy ellenörzés..lefutott a végén ezt kiirva: legalább 102 hiba található!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
NAH MOST MI A GECI VAN? -
K.András #1506 mutassad az akkori adatokat, és meghajlok... -
Inquisitor #1505 Csak 92-98-ig :) -
#1504 ja -
#1503 43.45? -
K.András #1502 Mondjuk Ati soha nem volt a világ vezetö vga gyártoja, de minden másban egyet kell értenem veled... -
#1501 Föleg az ATI-sok. :) -
#1500 Akinek szarul megy az rakja fel az uj detonatort. Nálam +10!!!! fps -
#1499 Egyértelmü, hogy a pc-s grafika kb 3 fényévvel jobb, de itt most nem erröl van szó. AKármekkora név a konzol piacon a Konami, ez a pc-s világban szánalmas, söt mondhatni felháboritó probálkozás. Felvetödhet hogy vajon mire kellett az a sok Gb? Mert az eddig leirtak alapján egy cd is sok neki. :))
Egy ilyen "aprosággal" hogy nem lehet ati-n futtatni, közröhej tárgyává teszi magát a Konami, az ATI jelenleg a világ vezetö VGA gyártoja, ezzel azt mutatta meg a japcis cég, hogy felkészültetlen, és alkalmatlan a pc-s fejlesztésre.
Mert ha egy játékot kiadnak pc-re, akkor az az elvárható minimum, hogy a pc igyényekhez igazitsák MAXIMÁLISAN! Nem pedig minimálisan sem. uff. Egyes alá... -
#1498 Mármint
vagy
?
Boccs a lámulásért. :) -
#1497 Akkor szerintetek melyik?
vagy
? -
Jó poen volt. -
#1494 Az én szememben az N64-es Zelda-nak is sokkal jobb a grafija van mint mondjuk egy Unreal2-nek. De ez úgyse értik meg a textúra emberkék. -
#1493 Én mostmár tényleg nem tudom miről beszéltek. Te másik játékkal játszol? Úgy látom itt senkinek nincs fogalma arról mi az a grafika. De tudom én hülye vagyok bocsi hogy szoltam megyek vissza játszani:) -
#1492 Bazz Vamp meg Fortune belépője nem volt piti:) -
#1491 Hmm...Egy ilyen ATI Patch vajh mennyi időbe fog telleni amíg kifossák? Mert hogy ez gyárilag nem lehet ekkora szemét, az tuti.
Kurva rég várok erre a játékra és kicsit bosszant, hogy nem képesek PS2-ről szinte semmilyen normális átiratot csinálni. -
#1490 valoban nem egy elsoosztalyu a grafesz, de a hangulata legyen ok, es ha az elso hangulatanak csak a feleig eler, akkor mar egy ubertap gamerol lehet beszelni szerintem, meg ma is sokat tolom az elso reszt, mert iszonyat jo hangulata van. Sok eredetileg csak pc-re kiadott game nem mutat fel ennyit sajna. Es azert a konami eleg nagy nev, en spec nagyon tudok neki orulni, hogy pc-re is van toluk cucc...miutan konzolom nincs... -
#1489 Gagyi konzol atirat, na. Oruljetek hogy egyaltalan a felbontasallitast meg az eger+bill. iranyitast betettek Splinter Cell ezerszer jobb szvsz -
#1488 Egyébként már megbékéltem a játékkal, már csak az übergagyi clipping hibák idegesítenek, hogy amikor tápászkodik fel az ellenség Snake átüt rajta, mintha nem lenne ott semmi.. és ha nem kapom el azt a milisecundumot amikor már éppen meg lehet ütni, akkor kirúgja a lábam, elszalad, és riaszt. -
#1487 Pont fordítva van. Leginkább a textúrafelbontás az igényes textúrázás tesz egy játékot széppé, azzól lesz "eyecandy". Pl. a Doom III lowpoly modelljei is egész jól néznek ki, vagy ott az Enclave képi világa.. vagy az új Unreal engine-es játékok. Ezek jóval szebbek mint az MSG2. (De valóban nem túlzás a jóval a 2000 körüli PCs néhányának említése) Össze sem lehet őket hasonlítani. CSOCSO meg Davidus nem tom milyen játékot néznek.
Az MGS2 bizony szánalmas látványt nyújt (főleg first prerson módban persze) a PCs szemeknek. Ugyanakkor a másik végletbe sem szabad esni: a motion blur miatt a szar nem lesz szép. És az MGS2 átvezetői rohadt jók - állat a vizes effekt, az eső, ilyenek.
Mondjuk én nem ezért szeretem a játékot.. nekem bejön a fix kamerás game mert filmszerű, szeretem a kalandjátékokat.. és ebben az a jó, hogy jó a sztori, mindig meglepetést okoz, isten a zene, a hangulat. Meg szeretem az olyan játékot, amiben sokat pofáznak. :) Meg a szuper átvezető animációk, tényleg csak a japók tudnak ilyet. :) Ez a jó benne.
A lopakodós rész varázsa nagyon megkopott a Splinter után.. egy Splinter Cell CIA-s pályát nyomokban sem tudja megközelíteni. Ennyi. A portnak meg az a baja, hogy a PC gyengéi mellé hozta a PS2 gyengéit is.. a két platform erős oldala meg sehol. Talán annyi maradt a pozitív konzolos feelingből, hogy állat feltekert hanggal a sötét szobában gamepaddel a kézben nyomni. :)
Szóval az értékelésem: megjelenéskor a PS2 verzió: 98%, mai szemmel ez a PCs verzió: 75%. Azért végignyomom.
Nagyon kiváncsi leszek MGS3-ból mit hoznak ki. :) -
K.András #1486 nálam nem a texturáknál ér véget a grafika, egyik hobbim a grafika ugyanis(azon belül nurbs modellezés)...
te keversz bizonyos dolgokat,a mozgások összehangoltsága az nem a grafikuson mulik, és nem is azon aki modellezi a karaktert,ez az animátorok feladata.Tehát a grafikus az nem animokat kulcsolni, ahogyan az animátor sem fog texturákat rajzolgatni...akkor a poligonszám, hiába áll egy model 13000 polibol ha egy szar texturát raktak rá,de egy 5000 polis karakter is iszonyat jol tud kinézni ha rendesen van texturázva...egy szo mint száz,igazábol a grafikát azt el lehetne viselni, nem érdekelne ha egy jot tudnék játszani, de ez az irányitás nagyon rányomja bélyegét az egész játékra, és bizony ez miatt olyan szinten fogják ráhuzni a vizes lepedöt hogy szomoru lesz nézni... -
#1485 helyes:) -
#1484 Hejj de jó,hogy 780Mb után inkább töröltem... -
#1483 az mgs2 csak egy "rosszul" megvalósított ps2 port nem több és nem kevesebb
ha mgs3 neve lett volna, akkor azt mondom hogy egy nagy nulla mivel ez tiszta mgs2...de mivel mgs2 így nem is vártam tőle többet:) -
#1482 látom nálad is a textúra felbontásnál kezdődik és végződik egy játék grafikája:)
nekem grafika még:
a mozgások összehangoltsága
animációk
videók
effektek
valósághoz való hasonlítás (pl egy poroltónak poroltókinézete van:))
stabil frame rate, tehát nem 25 és 100 között ingadozik hanem satilan 25 60 vagy akár 100
vsync megléte (vagyis nincs félbevágott, elcsúszott képkocka)
poligonszám
-
#1481 Felnéztem az égre erre a szemembe szart egy madár:) Meg ha a madárszaron megy a csávó hanyattesik:) -
#1480 De a multiplatform játékok koronázatlan istene a DOOM! Tíz éve a high-end (akkor az volt :)) 66MHz-es 466-on toltam.. manapság meg GBA powa! :) -
#1479 Van profi multiplatform játék.
GTA3, Splinter Cell, Enclave pl.. ezek minden platformon jó játékok. Végülis MGS2 is mindenhol jó.. de legjobb otthon.. a PS2-n! -
K.András #1478 Sajnos ez nem tulzás, ez tény... -
#1477 Látod, hogy mi van, nem? -
Kou #1476 "Grafikailag minden pc-s játék veri ami 2000 után készült..."
Azért ne essünk túlzásokba... -
#1475 Aki PC-s az csak kvékkel aki meg konzolos az csak tekkennel játszhat. -
#1474 Kicsit elgondolkozva SZVSZ nem is lenne rossz, ha a Konami megszívná (nagy veszteséggel zárná) ezt a PC-s port-ot.
Legalább a PC-s portokba fejlesztett energiát a jövőben inkább normális konzolos játékokba fektetné és a PC-seket sem fárasztaná nem nekik való próbálkozásokkal. -
#1473 van aki eszi ezt a stílust, van aki nem
azért annyit elvárhat a PC-s játékos, hogy a kedvéért felejtsék el a fix kamerát, ha már adottak a kontrollernél kifinomultabb irányítási lehetőségek, és ez különben sem egy népszerű megoldás PC-n
ilyen hibák miatt lehet nagyot bukni -
#1472 Szerinted szar szerintem meg nem. Akkor a grafika téma lezárva. Aki akarja megnézi és eldönti hogy jó e. -
K.András #1471 Nem, az a tök vicces hogy nem lehet egy játékal tiz percet játszani, egyébként meg a grafika akkor is szar ha fejreállsz, de nemcsak atin hanem nvidián is...full gagyi, hát ezek nem ismernek mást a motion blur-ön kivül, vicc... -
#1470 Tök vicces hogy ugy szid valaki egy játékot hogy 10 percet játszott vele. A grafika meg akkor is szar atin ha fejreállsz. -
K.András #1469 Szerintem nem atol néz ki valami jol mert motion blur van rajta, pl legfelsö kép:mindenen motion van miközben egyedül a rotorra kellett volna,ezzel nem látszik a hátér rendesen ez semmi más csak optikai csalás...