Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • G. Joe
    Valoszinnü hogy beszerzem, éski fogom probálni. Valoszinü , hogy anyázni is fogok, de kiváncis vagyok rá, 8 gigás game vajon mit tartalmazhat. :)
    Azt mindenesetre már leszögezhetjük, egy szarul megoldott kozolátiratrol van szó, és nem egy pc-s játékrol. Eléggé szegénységi bizonyiték a Konami részéröl, hogy ennyit ne mtdunak meogldani, hogy hozzá igazitsák ahhoz a platforhoz a játékukat ahova meg akaják jelentetni. Ha csak ps2-re irták meg, akkor mi a fenének eröltetik a pc-s piacot? Sajnos a koznolra fejlesztö céget már többször mutattak ilyen szegénységi bizonyitványt. Amikor egy pc-n nem lehet egeret hasznalni, vagy billentyükkel beirni a nevedet, és az Enter nem csinál semmit, sem az esc, hanem tabbal, meg küllönböző ritkán használt gombokkal tudod a menüt vezérelni az elég szánalmas. Mohus idézetébööl sajon egyértelmüen kideül, hogy nem én vagyok vak, és a grafika tényleg nem üti meg a pc-s szinvonalat. A grafikára orientárodo pc-s piacon egyik legnagyobb alpkövetelmény egy uj játéknál hogy grafikailag jol nézzen ki, és használja azokat technikai lehetöségeket amelyeket a csucskategoriás VGA-k kinálnak. Az meg hogy nem megy Radeonnal normálisan, csak ablakban, az több mint röhejes. Azoknak a leirásoknak a fényében joggal lehet megkérdezn iszerintem, hogy mi a fenének kellett ezt a pc-s piacra beprobálni? A válasz egyszerü: pénz. Mindenesetre kiváncsi vagyok, vajon komoly teszterek, ujságok on-line lapok hogy fogják pontozni a játékot. :)