3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
Deajka #1468 Najólvannakor...Bár az első részét nemrég haza vittem. Van benne valami (hogy a régi szlogennel éljek) de baz ezek a pckonzol irányítások valami hasznavehetetlenek. Az első részben is, jó hogy, a graf. ratyi, de az összestöbbi jó. Szóval maga a stílus meg a mgs1 jeles!( lenne ), de az ilyen irányítás, eehhhh... -
#1467 Tud azért jól kinézni.
-
K.András #1466 felejtös szvsz... -
K.András #1465 Grafikailag minden pc-s játék veri ami 2000 után készült, szoval én sem tudom mi lehet 8 giga ebben(biztos nem a texturák foglalják a helyet,inkább egy oprendszert raktak ebbe lol)...nekem ne mondja senki hogy ennek jo a grafikája, azt se mondja senki hogy ati kareszom van azért szar mer nem az van, ez csunya pedig 1024-ben nyomom full grafikával... -
#1464 ha szereted a fix kamerás, agyhalott szopatást, akkor tuti :DD -
#1463 szepek a texturak!! akar a regi Q2 motor???:))) -
Deajka #1462 Gamer kollegák! Aki játszik vele megérte a szenvedést? Mondjatok már valamit! -
#1461 Na most..
-
#1460 Egy szkrínshot:
-
#1459 de most legalább van téma:)
ebből is látszik ,hogy nem a vas számít, hanem amit kiadnak rá -
#1458 VIszont, ha nem tud egy játékot a pc-hez igazitani valaki, nem kell kétségbe esni, csak nem kell kiadni pc-re. Ennyi. Akkor nem sir senki, hogy szar munkát végeztek. -
#1457 és mivel az egy összetett mondat volt....légyszíves a második felét is idézd tőlem -
#1456 nezd meg mit irtal!"PC-nek is minimum erre fele kell tendálnia " hat nekem ne tendaljon erre fele:) -
Kou #1455 Ahoz hogy átrakják egér/bill kombóra kúrva sok mindent átkellett volna benne írni, pl kamera akkor simán nézed a hátm lehetett volna és ha megnézed az mgs nagyon nem az -
#1454 Asszem a sima Sons of Liberty az DVD5 volt Playstationön, a Substance meg DVD9. Mondjuk VR missionök felejtősek lesznek nekem, a sztori, a hangulat a lényeg nem a gameplay. -
#1453 én is azon nyomtam..de most pc re is megvan..meg volt régebben is de ripelve.. ugy az egész 60 mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amugy a full gamma 2 cd..szal lehet gondolkodni hogy az mgs2 maximum 1 cd lenne ha nem lenne benne egyi átvezető és VR mission!!!
-
#1452 Jól van igazad van. Akkor Q-E és Tab-space csere és tökéletes. :)
Arra nem gondoltam, hogy a use-al ugrálni is kell, a gugolással meg lehet a gurulós attacket nyomni. :) -
#1451 Persze ez most is hasonlóan van. Az én irányításomnak pont az lenne a lényege, hogy csak az egyik kezed legyen a billentyűzeten, a másik folyamatosan az egéren.
Vagy mittudomén, gamepad kell és kész.
MGS1-et meg PlayStation-ön nyomtam szal nekem az az etalon. -
#1450 a Q3 és a CS az nem MGS2 tudtommal -
#1449 nem tenném az e re a lopakodást meg ilyenek...
nekem mgs1 ben ugy van hogy wasd nem mászkálás.. hanem
w - ütés
s - gugolás
a - mittom én:)
d - mittom én.. lényegtelen ez a két gomb..valamit lehet vele és kész:)))
q - egyik inventory
e - másik inventory
és ez azért jo mert futás mászkálás lavírozás közben nemtom hogy nyomkodod az irányok mellett a q-t meg az e-t
szal...
wasd a mozgás?... mgs1 ben a kurzorokkal mozogtam...
wasd meg az eksön..folytogatás..gugolás fps mod...
és innentől kezdve akármelyik gombot tudod futás közben nyomkodni... ha kell célzol vagy akármi.... -
#1448 tudod ki akarja eroltetni a gamepados pc iranyitast, hat nem en majd jatszal multiban game paddal Q3\CS mert meg majd ezt is kitalaljak hogy ahoz is a loser gamepad a jo:) -
#1447 ja ez davidusnak ment:) -
#1446 Boxon sem lehet célozni thumbstickkel. :)
Gamecube Splinter lesz az igazi, egy GBA-t hozzákötve az lesz Sam Palmja. :D -
#1445 vagy játék közben ültesd az öledbe a barátnődet:) -
#1444 jeje...
na apontozásra én is kiváncsi leszek...
van már valahol valami info? -
#1443 Ha ennyire le vagy hidalva tőle akkor a helyedben vennék egy ilyen gamepad-et amit a Mohus mutatott mert azzal hatványozódnának az élvezeteid. -
#1442 tökéletesen igazad van...
Scell láttam boxon...és szívem szerint ott játszanám vagy PC-n, de boxom nincs PC-m gyenge a tökéleteshez és így ez kimarad az életemből. Valszínű a PS2 port nem fogja megütni az X vagy PC színvonalát..így hát ennyi kimarad a rövidke életemből:)nem esem kétségbe és nem kezdem fejleszteni a gépemet és gigákat lenyomni a netről:) -
#1441 figyi, ott lesz a boltok polcain akkor...
bemész a boltba...berakatod a palival egy gépbe és kipróbálod, ha szar nem kell megvenni...sőt TILOS megvenni és a kiadó majd elgondolkodik...legközelebb mit akar
konzolon is ez van...én sosem veszem meg "láttatlanban" a játékot
a TV vásárláskor vagy amikor kaját veszel...
Ezt a gammát én PS2-n ajánlom mindenkinek. Ott a SCell PC-re tessék bűvölni azt:) -
#1440 Kit izgat? Én le vagyok tőle hidalva ez a lényeg:) -
#1439 "...mi a fenének eröltetik a pc-s piacot?"
Természetesen Billy boy van a dolgok hátterében! -
#1438 Aha csak hány csalódott ember volt itt az utóbbi időben. Egy kicsit értelmesebb menüvel és irányítással ez nem lett volna. -
#1437 Valoszinnü hogy beszerzem, éski fogom probálni. Valoszinü , hogy anyázni is fogok, de kiváncis vagyok rá, 8 gigás game vajon mit tartalmazhat. :)
Azt mindenesetre már leszögezhetjük, egy szarul megoldott kozolátiratrol van szó, és nem egy pc-s játékrol. Eléggé szegénységi bizonyiték a Konami részéröl, hogy ennyit ne mtdunak meogldani, hogy hozzá igazitsák ahhoz a platforhoz a játékukat ahova meg akaják jelentetni. Ha csak ps2-re irták meg, akkor mi a fenének eröltetik a pc-s piacot? Sajnos a koznolra fejlesztö céget már többször mutattak ilyen szegénységi bizonyitványt. Amikor egy pc-n nem lehet egeret hasznalni, vagy billentyükkel beirni a nevedet, és az Enter nem csinál semmit, sem az esc, hanem tabbal, meg küllönböző ritkán használt gombokkal tudod a menüt vezérelni az elég szánalmas. Mohus idézetébööl sajon egyértelmüen kideül, hogy nem én vagyok vak, és a grafika tényleg nem üti meg a pc-s szinvonalat. A grafikára orientárodo pc-s piacon egyik legnagyobb alpkövetelmény egy uj játéknál hogy grafikailag jol nézzen ki, és használja azokat technikai lehetöségeket amelyeket a csucskategoriás VGA-k kinálnak. Az meg hogy nem megy Radeonnal normálisan, csak ablakban, az több mint röhejes. Azoknak a leirásoknak a fényében joggal lehet megkérdezn iszerintem, hogy mi a fenének kellett ezt a pc-s piacra beprobálni? A válasz egyszerü: pénz. Mindenesetre kiváncsi vagyok, vajon komoly teszterek, ujságok on-line lapok hogy fogják pontozni a játékot. :) -
#1436 Pont ilyet nézegettem magamnak.
Egyébként kb. 3 játékstílus van, amihez gamepad az igazi.
- az ilyen kaladjátékok
- sport
- bunyó
Autóshoz kormány, repcsishez joy, minden máshoz bill/egér az ideális.
Megnézem hogy milyen faszán fogsz te célozni a PS2-es Splinter Cellben a thumbstickeddel. -
#1435 biztos a Konami is hibázott...de ő PC-n még nem mozog "otthonosan" én elnézem nekik:), mert a PS2-n 2001-ben fantasztikusat produkáltak...
-
#1434 Aki béna az ezzel se fogja tudni irányitani. Aki meg penge annak simán megy az alappal is. Mint nekem:) -
#1433 Viszont a Konami szándékai szerint nem ingyenes a játék. -
#1432 Na itt van egy PC-s irányítás:
WASD a mozgás. Q a use, E a lopakodás. TAB az eszköz, Space a weapons menü. Bal egérgomb lövés, jobb ütés. Középső egérgombbal belép first personba, ott bal gomb lő, jobb gomb célra tart, Q és E a sidestep, görgő le a leguggolás.
Tudom, hogy közel sem tökéletes, de a mostaninál jobb szerintem. -
#1431 nehari de itt senki sem eredetivel nyomta -
#1430 szóval két apró bibi van, ami absz. konzolossá teszi, tette az elmúlt napokat a játékkal kapcsolatban:)és a PC-nek is minimum erre fele kell tendálnia , ha ilyen gammákat akar meghonosítani
-DVD technológia
-gamepadról való irányítás
elvileg ez a kettő is adott...csak be kell menni a boltba megvenni
Ennek a joypadnak az ára 30 angol font. Valami ilyesmivel talán lenne esély...
Thrustmaster's Firestorm gamepad is a pleasure to behold. With 13 programmable buttons and both analogue & digital modes, this gaming device is a little gem. The Firestorm is very easy to install, boasting USB interface, the simple plug & play formula works a treat, within minutes of opening the box you can be experiencing enhanced gameplay, whether it be sports games, shoot-em ups or driving sims. This gamepad is hugely capable.
The Firestorm features 13 programmable buttons, 8 way D-pad and 2 analogue controllers (just like what you see on Playstation pads) The analogue controllers are particularly useful, especially in football games when the bog standard D-pad becomes inferior. It is worth mentioning though that Firestorm's D-pad is one of the best I've used, especially for driving games, coping with TOCA 2 admirably. The 4 action buttons on the front of the pad are well positioned, these are complimented with 4 shoulder buttons and 2 buttons underneath, again these are well situated although people with small hands may find the ergonomics cumbersome. The force feedback effect is bearable, personally I prefer this left to joysticks and wheels, surprisingly batteries are not needed and you can turn it off when necessary.
A black and silver theme dominates the gamepads design. The metal surround for the main buttons, D-pad and analogue controllers looks particularly attractive. The pad is well weighted and although it is not as comfortable as a Nintendo 64 controller, it does fit well in your hands and as I've mentioned, all the controls are easy to locate in the spur of the moment. Finished in a rubber-texture effect, this baby isn't going to slip from your grasp during a sweaty shoot-em up battle.
There are no free games included with the package, but a three year warranty should suffice and the price is no cause for concern. Simple to install, easy to configure, looks the business and feels great, for both beginners and gaming experts, the Firestorm is an excellent all rounder, its not perfect but then again what is, terrific!
Overall 90%
-
#1429 De figy ez elvileg ez egy játékszoftver amit nem kevés zsetonért osztogatnak. Ha rá van írva hogy PC akkor menjen már szerencsétlen ATi kártáykon is. Meg irányítást így berakni, hogy valaki a menüt nem tudja elindítani mert az enterre rakták a BACK-et (jó, a codec legyen ott, de a MENÜJÉT miért nem lehet úgy használni, ahogy egy PC gamer megszokhatta és joggal el is várja?).