Screenshotok
-
Cvd #115 1 ."Hol?" - "...the output of a few of our review samples lacked the crispness.. " - Itt van benne, a _review_samples_. Mikor érted már meg? Abban a részletben van épp, amit te szúrtál be először. De ezt már írtam a #93-ban, így nem csoda hogy szaporodnak a hozzászólások...
"Tudod te mi az a tesztkártya? Mert marhára nem" - Jogos, nem tesztkártyát kellett volna írnom, hanem "tesztben szereplő kártyát"
A dátumos kör meg tényleg lefutott, elég elolvasni a hosszászólásaidat, ott van feketén-fehéren. Csak az érdekes, hogy szerinted én hülyeséget írok a dátumokkal kapcsolatban, holott azokat nem én találom ki, tőled idézem. Saját magadat hazudtolod meg.
Az ASUS meg természetesen nem csak a képminőségéért kapja a díjakat (nem is kapna az nVidia chipek gyengesége miatt), hanem az általános stabilitása/felszereltége/tuningolhatósága/stb miatt. Márpedig ha spórolnának a kiépítésen, akkor az bőven a stabilitás/tuningolhatóság rovására menne. Mint volt ez a gyanusan olcsó noname Gef2MX kártyák idején, ahol pl. a referenciában megadott memóriánál lassabbat raktak rá, meg 7 rétegű nyák helyett csak 5-6 rétegűt alkalmaztak, így aztán fagytak is becsülettel.
Egyébként sokadjára ismétlem meg, azonnal lezárhatjuk a vitát: ne mellébeszélj, hanem nyomd a listát, mit spóroltak le a kártyákról és már végeztünk is.:)