A Sudden Strike kop-kop ...
-
Harkovban.........
3-4 nap alatt néhány órai kemény öldökléssel eljutottam simán Harkovig...aztán szopás.
Már lassan 2 hete szarakodok ezzel a tetű Harkovi pályával.
500 szor újrakezdtem, ezermillió féle startégiával. természetesen MÁSODPERCENKÉNT!!!!! pausolok. Ez most nem vicc! Tényleg másodpercenként. Aztán mivel legalább 10 fronton kell egyszerre irányítani az egységeket, minden egységet újra átnézek, hova kapott találatot, ki hova megy, ki hova lő..szerel..mozog..kúszik...repül..tölt...baszik...anyázik, aztán mikor mindent beállítottam elmentem, és újra engedélyezek 1 egész másodpercnyi játékot, majd ismét pause és ismét 5-10 percnyi szarakodás. Persze 12 lépcsős mentést használok. Sajna így sem boldogulok.
Annyi orosz tank jön folyamatosan, hogy elvileg annyinak már el sem szabadna férni a térkép azon részein ami még felderítetlen. Bezzeg nekem csak az elején kapott egységeim vannak, semmi utánpótlás. Nehéztüzérsége mint orosz sztyeppén a fűszál és folyamatosan lőnek mindenhova. Jött két olyan taktikai bombázója, amely röhögve kilőtte a ráküldött vadászgépeket és természetesen oda mennek, ahová még véletlenül sem lehet légvédelmet időben eljuttatni. Nem volt még egyetlen másodpercnyi olyan tiszta játékidőm, amelyben ne jött volna egy előre nem várt orosz egység, olyan helyeken fedeztem fel beásott orosz egységeket, ahol addig nem vártam...
Na mindegy. Nagyon kezd elmenne a kezdeti hatalmas lelkesedésem. Ezt a pályát legfeljebb az összes elit egységem elvesztése árán tudnám megcsinálni, vagy még úgy sem. Ha pedig elvész az összes elit egység, cseszhetem a következő pályákát.