A Sudden Strike kop-kop ...
-
Hihetetlen hogy aki nyomni akarja az nem tudja akit meg nem érdekel az tudná nyomni a folytatást .
E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA BlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARunmods nekem ez az elérési útvonal, 1-24 ig megvan mind,újra raktam az egészet. Friss blitz 1-re. 3 RÉSZRE VAN NEKEM OSZTVA A BLITZKRIEG , külön a multiplayer pályáknak, külön a modoknak és külön a HRA nagy modnak.
ELSŐ VERZIÓ TELJESEN KÜLÖN HELYEN : E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg MULTYPLAYER MOD 3
MÁSODIK VERZIÓ TELJESEN KÜLÖN HELYEN : E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg Rolling Thunder and mods
HARMADIK HRA VERZIÓ:E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRA
és ebben van a HRA is , köszöni többnyire jól. E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARundatamodsHRAdata
ezek találhatók itt : HRA eredeti pak fájlai és az új 3 darab sound pak fájl , új hangzás az működik is. A játék innen működik.
MISSIONPLAIN : Itt találhatók az új küldetések fájlai: mivel próbálkoztam ide-oda rakni őket mindig azt írja ki a rendszer hogy nem működik a MOD. hra 07 -09 ig
és a missionplain fájlok találhatók itt.
E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARunmods
na ezeket nem tölti be, esetleg van némi ötleted mit hova rakjak mert nekem nincs Program Files/ mappám csak C - meghajtóban de ott nincs blitzkrieg mentve mert mindent az E- meghatóra mentek.
/Nival Interactive -m sincs!!! mEGKÖSZÖNNÉM A VÁLASZOD.