3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#3773 A HŐSÖKET ne merd szidni te gyökér! Miattad is haltak hogy te élhess ! Te szerencsétlen, gondolkodj már el kicsit, mi a faszt kezdtél volna a helyükben. Akkor dumálj ha te is átéled azt amit ők átéltek. Addig kuss a neved és emlékezz!!! -
#3772 http://store.indiegala.com/index.php/timelines-assault-on-america.html 3.5 dollár a Sword of Justice a Gala Store-ban még 5-6 órán keresztül. 500 galapont feláldozásával 3 dollár.
Védd a Magyart! Magyar gépre Magyar játékot! Igazi szittyák! -
#3771 Hra működik úgy néz ki ,mivel E meghajtóra töltöm a játékot " a c-re is ment 2 gb-ot azt töröltem, ugyan előtte átraktam E-re A program files mappát amiben a blitzkrieg volt na az kavart be mivel beraktam a HRA mappába, kitöröltem mivel nem kell belőle kettő.. az új modok változatlanul kilőve. -
#3770 Elérési út mely nem ér egy forintot sem :D E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkriegRundatamodsHRAdata
KÉP:
http://www.pic-upload.de/view-21775046/ddddd.jpg.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-21775046/ddddd.jpg.html
-
#3769 Azt hiszem jegelem a HRA-t , már mindent próbáltam az új mod nem jön be csak a hangzás. Régi alap hra is elakadt, letöltöttem és újratelepítettem a blitzkrieg anthologyt ráraktam a hra-t és már az első pályán elakadt. Pedig működött mindig kivétel azt a 18. 19. mappákat. Végig játszottam már .... most meg már elindulni is allig akar. Xp- win7 gond? :/ Hello.
KÉP: -
#3768 kimaradt: Ha komolyan multira kihegyezett MMORTS lesz a szentem fizetős egyjátékos hadjárattal, akkor szerintem felejthetjük a moddingot, és a pályaszerkesztő is erősen kérdéses.
Szerintem elkészül, több dologgal is kijöttek a BK sorozat óta, és épp pár napja dicsekedtek, hogy beléjük fektetett az Almaz Capital, hogy terjeszkedjenek a világpiacon. -
#3767 Ne fárasszuk egymást buta példákkal. Ahogy a Crysis kinézett 2007-ben! úgy a gyalogsági egységek egy RTS-ben nem fognak egy évtized múlva se.
A Blitz grafikája igen is szép, amit a poligonszám nem ad meg, meghozzák a jobb shaderek, jobb effektek.
ngazsi: A játékmenetről mindenkinek más jut az eszébe. Nekem a BK2-vel sem volt gondom, legalábbis semmivel sem több, mint a BK1-Sudden Strike kicentizett küldetéseivel, vagy a Company of Heroes-al, ami nem akart grognard wargame lenni(ami Sudden Strike-éknek sem sikerült, _soha_, hiába szívatták agyon az embert), cserébe rohadt jól lehetett vele szórakozni.
Mondjuk egy Men of War, meg egy Wargame távlatából nem nagyon tök mindegy, úgy is meg vannak haladva. Achtung Panzer dinamikusan elkúrható pályáihoz képest a Fields of Thunder lart pour lart dögnehéz trial and error(pályabemagolós) játékmenete már így is úgy is kukszi. -
ngazsi #3766 A legutolsó "kiegészítés" térképei benne vannak a hra_missionplain.pak fájlba csomagolva......
A játékban pedig a külön hadjáratok között találod mert bár időrendben folytatjuk a régebbi térképeket de ez most egy önálló fejezet(custom chapters), most elsősorban a német csapatokkal kell megvívni a csatát a magyar csapatok csak kisebb szerepet kaptak ahogy a valóságban is.
Tovább dolgozom időrendben így a következő küldetések a Budapest körüli harcokat dolgozzák fel kezdve a Kecskemétnél lezajlott páncélos ütközettel és befejezve Budapest védelmével és a kitöréssel(kisérlettel).
Jelenleg egy nagyobb javító csomagon dolgozom ami rengeteg apró javítást tartalmaz, ha az elkészült akkor lesz egy új egybegyúrt többnyelvű telepítő.
BK3-RÓL:
Gyönyőrű de tartok tőle hogy ismét csalódás lesz a játékmenet.
Ráadásul egyelőre a fejlesztők nem akarnak nyilatkozni hogy támogatva lesz-e a modding kapunk-e térképszerkesztőt stb. Ha ezek nem lesznek akkor lesz még egy wot-fos......
Elhúzták a mézes madzagot én még abban sem vagyok biztos hogy tényleg elkészül. -
gooooliath #3765
gyerekek Codename Panzers Cold War-kép... ugye kb 10 éves a motorja..a panzer sorozatnak..?! és simán üti ezt a grafikai minőséget!! De ne mez számít!!! Hanem a hangulata!! Ha nem fogják meg a hangulatot akkor dobhatjuk a kosárba! A kőhajításnyi lőtáv meg nagyoon divatja mult ebben a világban!!!!! -
#3764 Ezek az augusztusi videó helyszínei. Csak ugye a topikból még hiányoztak.
Képek alapján a lőtávok továbbra is pöcsnyi méretűek, a harci egységek vígan össze vannak vegyítve, gondolom a HP alapú sebzésmodell is maradt.
Emellett valami online MMORTS dolgot is össze akarnak hozni, hát abból aztán bármi lehet. -
#3763 Ha meglenne az összes küldetés a jövőben , nem tudnád az egész HRA-t újra egybe gyúrni, úgy látszik úgy működik csak ha egyben van az egész, ez a legutóbbi kiegészítést valahogy nem találja. -
#3762 E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARundatamaps hopp ,mappák ill térképeknél nincs is benne az új veriónak a térképei... -
#3761 Ezek a képek már jó ideje kint vannak. Remélem tényleg lesz a játékból valami.
Nem akarok ünneprontó lenni, de anno amikor a Blitzkrieg 2-ből megjelentek az első képek, ugyanilyen hurrá optimizmusunk volt. Nagyon vártuk és amikor megjelent tényleg gyönyörű volt. Aztán, hogy mi lett a vége azt mindannyian tudjuk. -
#3760 hraroliskins.pak ezt kihagytad? kitettem, visszatettem de semmi. -
#3759 lol, ahogy te leírtad úgy el sem indul.... :D van itt szakértelem. bLITZ 3 JÓ LEHET KIVÁNCSI LESZEK HOGY GRAFIKAILAG VAGY STRATÉGIAILAG ÁLLJA MEG INKÁBB A HELYÉT. -
VDomino #3758 Hát ez kibebaszott szép valóban.Két orosz a fatelepen Bazooka-val tüzel a Párducra,nem semmi.
Mit lehet tudni a projektről,mikor lehet ebből valami kézelfogható dolog? -
#3757 És itt megragadnám az ünnepélyes alkalmat, hogy kifejezésre juttassam azon nézetemet, hogy a képek KURVA JÓL NÉZNEK KI!
Ha ezt így meglépik, akkor grafikailag biztos az RTS-ek élbolyába küzdötték hirtelen fel magukat. Miközben megvan az a különleges bája, ami miatt szerettük anno a Sudden Strike Forever színes-szagos tájait is. -
#3756 BLITZKRÍGHÁROMTÉLENNYÁRON
-
ngazsi #3755 Az hogy a Blitzkrieg mappa hol helyezkedik el nem számít!
a megfelelő elérési útvonal:
mindegy/Blitzkrieg/run/mods/HRA/data
ebbe a mappába kell rakni az összes pak fájlt!
Ha mindent jól csináltál a következő fájloknak kell itt lenni:
hra01.pak
hra02.pak
hra03.pak
hra04.pak
hra05.pak
hra06.pak
hra07.pak
hra08.pak
hra09.pak
hralocalhun.pak
hrascenarios.pak
hrasound1.pak
hrasound2.pak
hrasound3.pak
hra_missionplain.pak
hra_missionplain_local_hun.pak -
#3754 Hihetetlen hogy aki nyomni akarja az nem tudja akit meg nem érdekel az tudná nyomni a folytatást .
E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA BlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARunmods nekem ez az elérési útvonal, 1-24 ig megvan mind,újra raktam az egészet. Friss blitz 1-re. 3 RÉSZRE VAN NEKEM OSZTVA A BLITZKRIEG , külön a multiplayer pályáknak, külön a modoknak és külön a HRA nagy modnak.
ELSŐ VERZIÓ TELJESEN KÜLÖN HELYEN : E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg MULTYPLAYER MOD 3
MÁSODIK VERZIÓ TELJESEN KÜLÖN HELYEN : E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg Rolling Thunder and mods
HARMADIK HRA VERZIÓ:E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRA
és ebben van a HRA is , köszöni többnyire jól. E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARundatamodsHRAdata
ezek találhatók itt : HRA eredeti pak fájlai és az új 3 darab sound pak fájl , új hangzás az működik is. A játék innen működik.
MISSIONPLAIN : Itt találhatók az új küldetések fájlai: mivel próbálkoztam ide-oda rakni őket mindig azt írja ki a rendszer hogy nem működik a MOD. hra 07 -09 ig
és a missionplain fájlok találhatók itt.
E:PC JÁTÉKOK MAPPÁJA EREDETiBlitzkriegBlitzkriegBlitzkrieg HRARunmods
na ezeket nem tölti be, esetleg van némi ötleted mit hova rakjak mert nekem nincs Program Files/ mappám csak C - meghajtóban de ott nincs blitzkrieg mentve mert mindent az E- meghatóra mentek.
/Nival Interactive -m sincs!!! mEGKÖSZÖNNÉM A VÁLASZOD. -
#3753 Köszi, megpróbálom így is , kissé reklámozni kell a játékot, elvégre ebből a műfajból nem is létezik más. Főleg hogy a magyar hadsereg eszközeit mutatja be, történelmien hű , és szórakoztató is. Boldog Karácsonyt, és ne add fel! -
ngazsi #3752
Talán nem kellene csodálkozni hogy valami nem működik mert először is nem volt soha 1.2-es verzió, tehát aki ilyet használ az nem a megfelelő forrásokból jutott hozzá a modhoz. Aki a spanyol vagy egyébb nem magyar forrásból töltötte le az cserélje le az eredetire!
Ja és el kell figyelmesen olvasni a telepítési tanácsokat.
Minden szükséges infó megtalálható a honlapon!
Világszerte sok száz embernek működik rendesen, nem akad nem áll meg.
1.Először is kell egy tiszta Blitzkrieg 1 telepítés mindenféle modok nélkül.
2. Letöltöd és telepíted a HRA1.1.exe-t csak a Blitzkrieg telepítési mappát kell megadnod.
3. Letöltöd és telepíted a HRA_missionplain.exe-t és telepíted a Program Files/Nival Interactive/Blitzkrieg/Run mappát megadva.
4. letöltöd a magyarosításokat. A letöltés után a kicsomagolt hralocalhun.pak fájlt másold a Blitzkrieg/Run/mods/HRA/data mappába és töröld a hralocaleng.pak fájlt.
valamint A letöltés után a hra_missionplain_local_hun fájlt másold a Blitzkrieg/Run/mods/HRA/data mappába és töröld a hra_missionplain_local_eng fájlt.
5. BEÁLLÍTOD A JÁTÉKBAN A HRA MODOT ÉS JÁTSZOL!
Most készül egy újabb javító kiegészítő csomag elsősorban a légvédelmi egységek viselkedését javítva valamint ezzel párhuzamosan egy többnyelvű telepítő az egész eddigi elkészült munkáról, azonban ha nem külön adnám közre az elkészült dolgokat akkor még évekig várhattatok volna rá.
Egyébként is évek óta várom a visszajelzéseket javaslatokat ötleteket de egy-két fellángolás után mindenki cserbenhagy. Például ezért nem készült el a teljes magyarosítás sem.
-
#3751 18-19 pályák ugyan-úgy hibásak, kezdetektől fogva megakad a felénél. Új Alföldi mod nem működik, csak a hangok lettek fejlesztve meg kis textúra is.
Remélem a jövőben kiadódik majd egy javító csomag vagy az lenne a legjobb ha az egész hra kész lenne és egyben letölthető volna ,ez a kiegészítés nem a legjobb megoldás. Össze kellene gyúrni az egész HRA-t egybe. -
Required: HRA1.1 !! HRA MISSION PLAIN,,,,,,,,
nekem 1.2 van meg, :/
-
ALFÖLD KÜLDETÉS ELKÉSZÜLT! uhhh de jó ...
Tudja valaki mit hova kell tenni, próbálkoztam de nem indítja el a modot,
új hangok bejöttek királyak, azt nem tudom a javítások sikerültek-e még, viszont az új pályákat nem engedi betölteni, HRA / databan volt minden, próbálkoztam pár módszerrel de nem engedi betölteni.
-
ngazsi #3748 ALFÖLD KÜLDETÉS ELKÉSZÜLT!
http://gabgames.ucoz.hu/ -
greyhorse2007 #3747 Sziasztok! az Asian typhoonban az enciklopédiában van infantry kategóriába betéve egy repülő. van valami ötletetek, hogy hol találom meg a könyvtárban, vagy hogy lehetne a mesterlövészből core unitot csinálni? mármint ha lehet külön kategórát képezni, akkor mennyire fontos, hogy az mech típusú legyen? -
gooooliath #3746 http://gabgames.ucoz.hu/index/hra_mod/0-11 ehol a link ee -
gooooliath #3745 magyar blitzkrieg oldal
-
blitzkrieger #3744 Help!
Szeretném letölteni a HRA-t.Honnan és hogyan,Segítsetek. -
greyhorse2007 #3743 Sziasztok! tudna valaki segíteni TDA/CMC-ben, hogy a stratégiai térképen a javítási körök számát hol lehet átírni? -
ngazsi #3742 Készül a folytatás: Mission Plain
1.mission: Nagyszalonta size:18x18 Objective:1 complete:100%
2.mission: Komádi size:18x18 Objective:6 complete:100%
3.mission: Puszta size:28x28 Objective:8 complete:100%
4.mission: Derecske size:32x32 Objective:6 complete:100%
5.mission: Kaba size:17x17 Objective:6 complete:100%
6.mission: Mezőtúr size:32x32 Objective:7 complete:100%
7.mission: Kenderes size:16x16 Objective:2 complete:99%
8.mission: Nagykálló size:20x20 Objective:4 complete:99%
9.mission: Nyíregyháza size:32x32 Objective:1 complete:99%
Elkészült:
Custom chapter:
Road to Smolesk HRA version complete: 100%
Custom mission:
Batle of Sollum (13th September 1940)
Italian vs. GB size:28x24 Objective:4 complete:100%
néhány kép:
-
#3741 Jaj Tigrincs, mit is csináltunk nélküled.
Szerintem ha kijavítod helyettük, nem fognak megorrolni érte. -
#3740 Khmm, Újra itt! Ideje lenne folytatni a játék történetét kedves szerkesztők, 24. Nagyváradtól. -
A meglévő egy két pályán javításokat végezni, van úgy hogy elakad a játék ezért jó ha menti az ember időközönként. HRA - Hungarian mod. -
#3739 A csajok miatt volt ez is ! Mikor írtam egész idő alatt ráncigáltak! :D
Kösz a linket ^^ -
#3738 Látom az írás már megy, most már csak az értő olvasás marad hátra.
4Flash.com
Timelines: Assault On Murica
Sword of Justice SG.hu topik
HUP.hu infómorzsa -
#3737 Sword Of Justice:
Visszatérve egy magyar játékhoz aminek már rég meg kellett volna jelennie. Nem tudja valaki mi lett velük mert a videóik és a facebook oldalukat sem lelem már meg, azt ígérték elkészülnek a játékkal 2013-ra. http://tv.gamestar.hu/video/sword-of-justice-az-igazsag-kardja-fan-trailer http://www.team-hungary.hu/7995 :( ... REJTÉLY.
Blitzkrieg-re visszatérve.
Nekem az első része bejön főleg úgy ha végre befejeznék a magyar HRA verziót az illetékesek. Méltóan, ha már egyszer belevágtak, elvégre a a mai MAGYAR területeken még nem voltak harcok! Nagyvárad környékén leragadtak.... Ha kérhetNÉNK. :D -
gooooliath #3736 de én is ugy böngésztem hogy multiplayer lesz a játék,és később lesz neki single része is..de ne vegyétek készpénznek...majd el vállik,jövőre jön ki! Ami biztos emiatt nem fogok most mélyen a zsebembe nyúlni új gépért azért... -
gooooliath #3735 ..alig értem amit írsz.. :) figyelj nekünk öreg motorosoknak csak szleng nélkül egyszerűen írj...én meg axon összessen 73 és fél évessek vagyunk! :)
-
#3734 A www.ag.ru oldalon van 3 kép is a játékból mindössze ennyit találtam, mivel a videóban alig látni valamit.
Abból a 3 képből sem lehet sok mindenre következtetni. Grafika határozottam Men of War-os lett, de ez persze nem negatívumként említettem. Mást nem is igen lehet egyelőre róla mondani.
Mondjuk amit lentebb írtatok az bennem is felötlött, nevezetesen, hogy valamiféle CoH szerű pörgősebb akciót csinálnak belőle. Ezzel lehet, hogy új játékosokat nyernek meg maguknak, de a régebbi fanatikus rajongó tábort pedig elvesztik. Lehet, hogy üzletileg így éri meg jobban és manapság szinte csak ez számít.