A Sudden Strike kop-kop ...
-
Hihetetlen de igaz : :D Áltó helyében tönkremehet a játék? Mint írtam régebben 3 felé szedtem a blitkrieget. ELSŐBEN A MODOK vannak, sok egypályás és pár küldetéses pl: a Balaton .... mikor januárban játszottam velük még jól ment simán egy ideig nem használtam és már akad az egész, mindenesetre zavaró és újra is teszem majd,jó volna kompatibilissé tenni a játék modjait hogy ne üsse egymást és a játékot. Ez a nagy hibája ennek a játéknak. Kopik! A második verziót a multyplayer modokkal tettem tele csak ,az is ezt csinálja. Meglepő módon a 3. verziójú blitzemet a magyar HRA nagy moddal van ellátva szinte csak és az működik is, gondolom a stalingrad motornak köszönhetően... viszont megvan nekem a stalingrad is és az már megint ugyan csak akadozik... ÉRDEKES , vírus nincs, mindig karban tartok mindent, vannak más progik azok sem akadnak, szóval kérdésem az volna tényleg kopnak ezek a játékok ha nem használom kb 2-3 hónapig??? Mentésekért meg a modokért sajnálom csak ,remélem sikerül átmenteni ami kellhet. :D De mit is várok egy 11 éves játéktól XP-n hát még ha win7-em volna már nem is működne ..... jó lenne fejlesztetni ezt az egészet ezt meg hagyni a búsba .Magyarok találjatok ki egy korszerű 2d- blitzkrieg vagy inkább az élethűbb stalingrad szerű játékot. A sword of justice magyar fejlesztésű játék aminek hibája hogy csak netes lesz, hát nem tudom elkészül-e valaha...de az is csak" netes , olyan ami pc-n is megy lehet rá pályákat rakni és még neten is játszható , olyan kéne nékem meg gondom mások is így vannak ezzel...Lehet második világháborús vagy egy teljesen új fajta verziójú ami modern hadviseléseket mutatna be sok-sok nemzet szemszögéből .. teszem azt irakiak vs amerikaik vagy unio( német ,francia,olasz stb egységek vs ruszkik vagy kínaiak, irán vs amerika vagy magyarok vs afganisztáni misszió.... stb Mindkét oldallal lehetne nyomni.Jó volna valami igazságos rendszerrel működő játék etéren mert valljuk be a blitzkriegnek leáldozott... :( Vagy tévednék?? Hisz ide isegyedül én írok csak, szerintem nem tévedek...................... ÚJ blitkrieget.....