A Sudden Strike kop-kop ...
  • Königstigrincs
    ÜDV! Volna egy kis problémám! Blitz rolling thunder és az eredeti blitz is megvan a gépen a rolling thunder burning horizonba ment a sok mod amit letöltöttem válogatva" a játékhoz a másik eredetinél meg semmi sem ment le, ellenben előtte a letöltések előtt működött a game spy multi mód a rolling thunder nél de már nem látni viszont az alap blitz 1 -nél anthologynál""" meg előjön ugyan de mikor betölteném a pályát elakad a játék, szóval nem értem mit hogy hová megy a gamespy állandóan, ha törlöm az anhologyt tartok tőlle hogy megy vele a sok mod is mivel megnéztem 20 giga az anthology a rolling thunder meg 3 gb pont az ahova töltöttem a sok modot!! érdekes , mit töröljek vagy mit helyezzek át.. ? azt sem értem hogy mind kettő típusál megvan a multy mód és a sok pálya hisz mutatja data- maps nál , és migis szarakodik , Mint mondta melőtte jó volt a gamespy a rolling thundernél mivel ezt használom inkább de letöltöttem jó pár egypályás modot és azóta eltünt a multi spy mód!! Valakinek van ötlete erre???????????