3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Solyom2
    Amúgy ezek kínai nyelvűek?
  • Solyom2
    Kösz a segítséget!Látom van itt jó pár darab.Te melyiket ajánlanád?
  • s1lkforrent
    https://skydrive.live.com/?cid=27631bc4ef2b7047&sc=documents&id=27631BC4EF2B7047!973
    Ez szerintem elég jó kezdésnek.

Hungarian Royal Army modot pedig ki ne hagyd.
  • Solyom2
    Tudtok valami olyan oldalt ahonnan jó modokat,pályákat lehet letölteni?
  • s1lkforrent
    Inkább dobj meg minket egy mod beszámolóval, hogy milyen Blitzkrieg modokat próbáltál mostanában ki, és ezek közül melyiket ajánlanád másoknak.
  • tigrincses
    újat mondtál azt hiszed,.. lol... mindent tudok a tigrisekről.... mivel én is az vagyok! :)
  • gooooliath
    ezt nem is tudtam! Bengáli tigris németül?
  • s1lkforrent
    Rest in Peace Königstigrincs. Várunk vissza alt nickkel.

Egyébként vajon miért terjedt el a hibás királytigris elnevezés angolban és magyarban(jó mondjuk magyarban királytigrisnek is nevezik, de a német tankra szigorúan a király szót használják mintha csak tükörfordítanának) is a német Panzerkampfwagen VIB-re, mikor németben bengáli tigris a beceneve?
  • Königstigrincs
    http://gabgames.ucoz.hu/index/videok/0-17

http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=4326
  • Königstigrincs
  • s1lkforrent
    Bliztkrieg Sim City Edition? Epic Soundtrax DLC-vel.
  • Königstigrincs
  • Königstigrincs
    na sikerült ,27 perc s semmi akadás ,igaz vesztettem de ez másodlagos..
  • gooooliath
    dobj rám akkor facen egy üzenetet
  • gooooliath
    itt bezony kishegyes! De én még nem ismertem rád igy königsztigrincs*-ből... :)
  • Königstigrincs
    KIS- Hegyes mond valamit neked?
    Hát Robikám ha tudtam volna hogy te vagy az!!! :)
    ennyire kicsi a világ hogy egy face ismerősömet véltem itt felfedezni. kész vicc:) hogy tényleg ennyire kicsi a világ! meg az sg blitzkrieg forgalma.... :)
  • Königstigrincs
    eddig úgy néz ki oké. visszatettem a blitzkrieg anthologyt seimán, ck a multi mod van benne volt egy a maps előtt egy másik mappa azt kivettem onnan tele volt mappkkal, kavarhatott ez is mert sok multi meg egyéb mappa név volt fent.multi mappák singleplayers..a multi mappában.. lol hogy került oda... kivettem most bejön minden ahogy kell sőt 22 db multiplayer mappám lett .. bejöttek a letöltöttek ezek szerint. nem volt semmi tiltás be tudtam menn iszobákba már be is töltött majd kiderül milyen lesz mert most sokan játszanak privátban sajnos.sok megtelt szoba. egyébként kösz az infot.
  • Königstigrincs
    bazz nem jó valami olyat ír ki hogy ez a verzió üt egymásikat ezért nem tudok belépni egy szobába sem mindeggyiken lakat van!... pedig minden bejön multi mappák is meg a játék is alapból ... kivettem mindent aztán visszatettem mindent adata maps ban de semmi... valami van.
  • Königstigrincs
    MEGVAN ,külön tettem a bh-rt verziómat! az egyikben csak a játék modok vannak a másikban meg a gamespy meg a multi módok ,kár hogy nem midnen multi mappa jött be vagy 12 így is van legalább. majd m glátjuk hogy szuperál ha vagy írj.
  • Königstigrincs
    add már meg az msn címed itt csak meghülyül az ember.. ? ha fnt vagy látom s akkor nyomhatjuk a meccset
  • Königstigrincs
    hát vannak olyan modok csak tudjam melyik gondolom a databan lesz
  • gooooliath
    a modok nem zavarnak be! mert mikor inditod a multiplayert akkor autómatikussan inaktiválja őket! A baj akkor lehet ha olyan mód van fent ami át irja az alapjátékot..nos akkor nem kompatibilis...rakd ujra a géjmt..és paszta...nálam mindég ugy volt h volt egy blitzkrieg játék a single missiokra..meg egy teljessen tiszta blitzkrieg a multira..ennyi!
  • Königstigrincs
    mi a faszt xcsinálljak???????????
  • Königstigrincs
    most tegyem azt hogy minden modot kiveszek egy mappába a databól hogy multiplayer modot ne zavarja be? lolhmm az a fura hogy nem nállam van a szakadás hanem az ellenfeleknél............. igaz van hogy be sem enged szobába
  • Königstigrincs
    baszod ,de nem én lépek ki hanem az ellenfél!!! :) majd letesztelem egy magyarral.
  • Königstigrincs
    modok zavarnak be?? multiplayerm eg singleplayer mappáim vannak ,bazz mindig van valami.......... fasz kivan már hogy végre van egy értelmes játék de ez meg olyan régi hogy már nem is javítják...
  • Königstigrincs
    bakerr kösz, rolling thunderral nyomom és a gépen vagy 20 gb -nyi mod van fenn!!! fasza hogy ennyi minden bekavarhat..

jah meg ma estefelé vok meg minden nap 5-6-8 ig délután
  • gooooliath
    most nézte mfel multira..volt fent valaki HUN néven..az ki? ismeri valaki?
  • gooooliath
    no köngitigrincs! Mikor játszunk egyet? ma délután? holnap?
  • s1lkforrent
    Szegény tigrincset egyedül hagyták.

Ha rákeresel a hibára, akkor azt látod hogy akkor jön elő ha nem bitre pontosan ugyan azzal a játékkal játszotok, már egy eltérő konfig fájl is okozhatja, de általában a modok zavarnak be. Talán az sem segít hány változatban került ki a játék az évek alatt hány javítással+lokalizáció.
  • Königstigrincs
    sehol senki.............
  • Königstigrincs
    Multiplayer módban wrong resources ezt írja ki rossz források... várok -várok bejön egy csata nagy nehezen rögtön első másodpercben ledobja az ellenfelemet... mért van ez??? ennyire vége a multi módnak ???pedig vannak azért fent, ellenfeleimet sorban ledobja.... franc pedig igazán feljavíthatnák ez t a játékot...
  • Königstigrincs
    BLTZKRIEG???? NEM LEHETNE MEGOLDANI
  • Königstigrincs
    VALAKI NEM JÖNNE MULTIBA???????????????????
  • Königstigrincs
    megoldódott... 00_BH_RT_menue_exclude_gamespy.pak ezt kellett kivennem a data fájlból. _( kitettem ha valakinek hasonló gonjda lenne).
  • Königstigrincs
    ÜDV! Volna egy kis problémám! Blitz rolling thunder és az eredeti blitz is megvan a gépen a rolling thunder burning horizonba ment a sok mod amit letöltöttem válogatva" a játékhoz a másik eredetinél meg semmi sem ment le, ellenben előtte a letöltések előtt működött a game spy multi mód a rolling thunder nél de már nem látni viszont az alap blitz 1 -nél anthologynál""" meg előjön ugyan de mikor betölteném a pályát elakad a játék, szóval nem értem mit hogy hová megy a gamespy állandóan, ha törlöm az anhologyt tartok tőlle hogy megy vele a sok mod is mivel megnéztem 20 giga az anthology a rolling thunder meg 3 gb pont az ahova töltöttem a sok modot!! érdekes , mit töröljek vagy mit helyezzek át.. ? azt sem értem hogy mind kettő típusál megvan a multy mód és a sok pálya hisz mutatja data- maps nál , és migis szarakodik , Mint mondta melőtte jó volt a gamespy a rolling thundernél mivel ezt használom inkább de letöltöttem jó pár egypályás modot és azóta eltünt a multi spy mód!! Valakinek van ötlete erre???????????
  • Königstigrincs
    http://www.pic-upload.de/view-13885135/misszz---multi-1-sor--8-.jpg.html ez a pálya.
  • Königstigrincs

üdv , nem tudjátok hol lehet ezt a mappát letölteni, óriási mennyi egység van benne! nem multiban hanem gép elleni módba kellene. Nagyon sok modom van de ez még nincs meg...ez egyedi*
    Más nem tudjátok pl:egy missiós módban hol lehet királytigrises pályákra szert tenni, ebből még kellene, ha valaki tud modokat amik működnek is" annak örülnék.
  • szaboj78
    Sziasztok!

Kipróbáltam a blitz HRA-modját. Kellene egy kis segítség, mert elakadtam a Jugoszláv küldetés 3.-ik pályáján. Az utolsó feladat, a "Város" -Újvidék elfoglalása után nem ad győzelmet, pedig már minden ellenséget kiirtottam a térképen. A küldetés utáni mentés kéne, hogy had tudjak továbbmenni. Köszönöm.
  • kitt2000
    pedig legalábbis nekem nem jó!
    Próbáld ki!