A Sudden Strike kop-kop ...
-
Tadeus2 #3355 Orosz oldalakon találtam néhány képet a GZM7+7.20patch verziójáról. Mint írtam én már végigjátszottam az eredetit,így feltudom fedezni a változásokat. Sok új szép épület van a városokban, az ipari létasítmények sokkal változatosabbak számtalan apró látványelemmel bővűltek.Mások,eltérőek a járdák utak terek.
Axon!
Vigyázz ezzel a Spanyol kezdéssel,a központi főút bejáratánál beásott ellenség fogad,a mögötte lévőépületek közt tüzérség helyezkedik el aknavetős és légvédelmi ütegekkel védve.Amintlerohantad, hatalmas ellentámadás jön, kb. az út felénél helyezkednek el a te csapataidnál sokkal nagyobb erők,tucatnyi páncélos és rengeteg gyalogos.Azonnal ás be minden ezközödet védelembe, figyelve arra, hogy minél több fegyvered tüzelhessen a célterületre.A balszárnyon az erdő mélyén szintén épületek közt lövészárkokkal megerősített ellenséges bázis van.
A főút végén újabb nagy ellenállási gócpont van, lövészárkokkal,
aknavetőkkel és erős tankokkal.Alkalmazd a légibombázást aktívan pl.az első ellentámadás megelőzése céljából még a romahaid előtt gyengítsd meg a támadó éket amennyire csak lehet.