Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Rolling Thunder-t tolom Patton tábornokkal.Nem kedvelem külõnösebben a szövi kampányokat,de az õ felfogása áll a legközelebb a németekéhez,ennek tiszteletére lejátszom.Na meg jólesik elpicsázni a franciákat,olaszokat,õk azok a nemzetek,ahol egyáltalán bekerült a játékba a megadás.😊
Ez a GZM mod érdekelne engem is,érdemes-e feltenni.180 pálya?Ez jól hangzik.
R.I.P. White Europe
Errõl a linkrõl szedtem le a GZM-et.
Ez egy olyan verzió, amire már telepítették a 7.07-es path-et. 2,5 giga a mérete, kibontva pedig 8 giga, amit én hihetetlen nagy méretûnek tartok.
Azt csináltam, hogy a Blitzkrieg\Run\mods alkönyvtárba csináltam egy GZM7 alkönyvtárat és belemásoltam az egészet. Ezután a load mod-ra kattintva a játékban, látszik a GZM 7 mod. Aktiválni is lehet és a menü átváltozik a gzm 7 menüjére, amirõl lehet képeket találni a neten.
Csakhogy ezután a custom games-ben sehol sincsenek kampányok vagy küldetések. Mondhatni teljesen üres.
Biztosa lehetsz benne, a gond a telepítésednél, hogy "szanaszét van modolva" csak a tiszta alapjátékot szereti.Most pihenek a kimerítõ GZM
teljesítése után, de nem bírom sokáig ,hogy ne szántsák a képernyõt a tankok lánctalpai, valószínûleg a STALINGRAD-ot választom eddig csak belekóstoltam a fantasztikus grafikájába.
Ja és még egy általános kérdésem lenne a fórumozókhoz.
Kilehet-e kapcsolni,mibe és hogyan kell belenyúlni (avagy itt is skript fájlt kell buherálni)az idõlimit eltüntetéséhez? Valaki játszik a GZM 7-tel? Egyáltalán most ki melyik verziót, MOD-ot, pályát nyüstöli?
AXON& ngazsi, ha emlékezetem nem csal az egyik Jugoszlávia pálya esetében futottam bele a sebességlassulásba. Hiába növeltem a sebességet, az automatikusan újra és újra lement -1 -2 -re. Talán tovább is lassult volna de mivel játszhatatlanná vált kiléptem. Igyekeztem betartani a feladat teljesítéséhez kapott utasításokat, azaz sorrendben haladni, ettõl függetlenül lehet, hogy pont ez a hibás pálya. Majd próbálkozom egy másikkal.
A multis és single pályák mint térkép, egy az egyben használhatóak, egymást helyettesíthetik. De a single pályákhoz ki kell dolgozni egy feladatsort, megírni egy skript fájlt amiben rögzíteni kell hogy melyik cselekedetre ki-ki mit reagál. A multis térképnek is van ugyan skript fájlja de ezekben jóval kevesebb és más jellegû az infó. Tehát egyszerû konverter nem létezik de természetesen meg lehet oldani.
amugy tenyleg a + es - gombal visza lehet allitani..ja es kul van h le fagy a jatek mert a jatekot mar tul tuningoltak az utobbi modokban..sajnos ez meg tortenik..ezert savezz sokat...udw
A játék sebességét vette vissza valami miatt. nekem ilyet akkor szokott csinálni, amikor közelít a fõnököm és én egy alt+tab billentyû kombinációval taszkot váltok, hogy ne lássa mit csináltam. Mikor újra visszatérek, akkor a játék visszaveszi a sebességet valami miatt. A + és - billentyûkkel (numerikus billentyûzet) tudod a játék sebességét állítani. Én a plusz billentyûvel egyszerûen visszaállítom normál sebességre.
Tud-e valaki lehetõséget, megoldást arra, hogy multiplayer pályát átlehessen konvertálni csak géppel játszható egyszemélyes játékká?
Más MOD-okból való "átültetés"-hez már találtam leírást és részben mûködött is. Rolling Thunder és Burning Horizon térképeket alakítottam át segítségével BK1 alapjátékhoz.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Na de olvastam hogy meg van az AKvsDR, meg a D-day!Igaz nekem csak ez a kettõ van meg ,de ha lenne kedved akko játszhatnánk multiban,persze gooooliath-hal együtt mert neki is megvannak ezek!És ezt még soha nem toltam multiban, de fõleg az AK-ra lennék kíváncsi!
Ja, és valóban megjelent magyar nyelven Kurszki csata néven. Én is azt játszottam végig.
a fields of thunder jó! szerezd be és játszd,megvan magyarul is...de a blitz 2 világában a kedvencem a Fall on the rainch!! az királ!
-2.KV-85,vagy valamelyik variációja
-3.Hát öcsi most hirtelen több nem jut sajnos eszembe!
Am mikor lenne kedved Blitzkrieget1 multiban tolni???(és azt xfiren keresztül vagy gamespyon lehet tolni?)
És ha nem baj lenne még egy kérdésem mi a véleményed a Fields of Thunder-ról? (A képeket nézve jól ki olyan Blitz2 motorja van, de ez csak az én véleményem a tied mi, és persze játszol e vele!?)

HB
az units pack-os dolgokat ne bántsd...azok nem jelennek meg neked a játékban. Az a pályaszerkesztöknek kell...ha akarsz változást akkor skineket szedj le..attól más szinüek lesznek a jármüvek..ez sokszor nagyon király tud lenni...
ha önnálló modot töltesz le akkor a blitzkrieg-run-mods könyvtárba kell helyezni...és akkor a játékban a settings-ben a load modban megtalálod öket...
a HRA a **hungaryan royal army** ez a Gábor sajátkészítésü magyar módja! ez a magyar hadjárat neve! Regsztrálj az oldalán had legyünk többen...A BKP a blitzkrieg portal röviditése,ez a nagy oldal mi mindnyájunk menedék helye volt,mára már megszünt...ott volt monden ami szem szálynak ingere...
üdv örülök ha tetszik..játsz!
innen próbáld akkor..de elöbb próbáld a file egyesitést is..hátha az a baj...total commanderral egyesitsd öket..ha nem akkor a fenti link..itt 3 db ban van azt kell le kapni..üdw