3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • kovajani
    Elnézést, a helyes: @Win( 0 )
  • kovajani
    Hello! a @Win( 00 ) sémának jónak kell lenni, akkor nem müködik, ha már "rontott" /failed/ elérése után írod be. Én azt csináltam, hogy ha többszöri probálkozás után sem ment a játék, visszamentem egy korábbi mentésre, ahol még nem volt problémám-vagy netán elölről kezdtem a küldetést- s akkor irtam be. Akkor müködött. Különben vannak olyan Blitzkrieg módok, kiegészitők, amelyek RUN mappájában nincsen benne az ilyen dolgot elfogadó ailogic fájl, azoknál sem müködik. Ilyenkor azt kell csinálni, hogy a Blitzkrieg alapjátékból át kell másolni a kérdéses mód, kiegészitő Run mappájába ezt a fájlt. /természetesen elötte a kérdéses fájt veddki, s tedd el valahova, pl. dokumentumokhoz, hogy ha kell később vissza tudd tenni. Én a Sztalingrad kiegészitőnél alkalmaztam ezt a módszert.
  • nsanyi15
    Kösz, de nem veszi be a " @Win( 0 ) - Küldetés megnyerése" parancsot.
    Asszem ezt meg is írtam, hogy ezzel sem megyek át pedig próbálgattam.
    Lehet újrakéne tennem a gépre? Nemszoktam ennyit tökölni egy döcögős játékkal, de érdekelne a dolog. Néztem a youtube-on néhány lejátszást nekem nagyon bejönne, ha jönne. De nem megy.
  • Szarka Péter
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a map editorban, hogyan kell megnyitni a játékban a csinált pályát? Most használom először régebben a Sudden Strike 2 map editorja könnyebb volt a számomra. De ezt nem tudom hol nyissam meg és hova menti el? Előre is köszönöm.
  • Axon
    Ajánlom a #3359-es beírást. Én sem tudtam megcsinálni a pályát mert hibás. Egyszerűen lépd át.
  • nsanyi15
    Tényleg az van, hogy senki nem tud segíteni?
    Komolyan kérném a segítségeteket a továbblépéshez erről a pályáról, mert azóta is próbálgatom de az utolsó feladatjelölő nyil eltünése után hiába várok, nem enged tovább a játék. Már mindenkit vonúltattam minden irányba a pályán és semmi.Mit rontottam el?
  • nsanyi15
    Helló mindenki
    Csak nemrég próbálgatom ezt a játékot,máris a un.GZM-el amiről annyit írtatok. Segítsetek, mert mindjárt az elején az ide-oda rohangálós tanoncpályán elakadtam. Megcsináltam minden feladatot, de a végén kiír valami 30 másodpercet a robbantgatások után asszem 14.feladat hiába telik el az idő mégsem történik semmi. Nem tudok tovább lépni! Miért ? már próbáltam a csalókódokkal is amit itt írtatok,de azt sem veszi be.
    SEGÍTSETEK!!!
  • gooooliath
    http://gabgames.ucoz.hu/load/nagy_mod_ok/balkanfeldzug_mod/17-1-0-116

ez pedig egy ujabb mod hamár az achtung panzerrel végig toltad! üdv
  • gooooliath
    szia! van multiplayer társaság..a nevünk *kwk*...mindne este játszunk! sajnos a honlapunk most szünt meg egyellöre nincs uj..de hamarossan lessz! addig is hagyok neked privát üzenetet ahol el érsz minket multy kapcsán! üdv
  • Szarka Péter
    Sziasztok!
    Valaki tudna a Blitzkrieg-hez térkép csomagot olyan 200 küldetéssel:D Amit letöltöttem Achtung Panzer pakkot az nagyon jó volt.Ja és még valami blitzkriges multiplayer csapathoz, hogy tudnék csatlakozni? Mert kipróbálnám a multi részt is. Vagy valami addresst megtudnátok adni ahol ti szoktatok játszani.Előre is köszi.
  • gooooliath
    utolsó simitások...
  • Tadeus2
    NE ADD FELL!!! Azt nem mondom,hogy nem lessznek, sőt a nagy hadjáratzáró csaták esetében mindig óriási ütközetek vannak, de a többi esetében ha nem "eszetlenűl" totális és vakmerő szemtől-szembe lerohanást választasz, hanem kiélvezed a játék lehetőségeit akkor aprólékos-megfontolt a terepet előbb mindig felderítő módszerrel biztosan lehet előre haladni. Szó se róla gyakran szembesűltem vele, hogy hihetetlen milyen gyenge fegyverzettel kellett győzelemre vinni a csapataimat, de tény, hogy ez a valóságban is így volt. Franciaországban erősebb tankokkal találkoztak a németek, az angol páncéltörő lövegek hatékonyabbaknak bizonyúltak, az orosz fronton állandó volt a sokszoros túlerő, az addig sosem látott nehéztankok megjelenése (KV-1)a katyusák és persze a T-34! A németeknek mindig fel kellett ezekhez a kíhívásokhoz nőni, ami általában gyorsan és hatékonyan sikerűlt is, csak a mennyiség azzal voltak mindig gondok.
    '43-'44-es ütközeteknél egyértelmű német technikai fölényt élvezhetsz
    bárkit lerohanhatsz, megállíthatatlanok a taktikus Panther+Tiger páncélos rohamok.
    Sok sikert!
  • kitt2000
    Teljes magyarosítás lesz?
  • Axon
    Meglátom hogyan haladok. Nekem igazából nem jönnek be a vérpisálós pályák. Roppant mód csökkentik a játékélményt. Ha többszöri nekifutásra sem sikerül egy pálya, akkor hajlamos vagyok félre tenni az egészet.
  • Axon
    Játék közben nyomd meg a 0 gombot, és írd be @Password( "Panzerklein" ). Ez aktiválni fogja a cheat módot.

SetIGlobalVar( "Cheat.Enable.Chapters", 1 ) - Összes küldetés
    @God( 0, 1 ) - Isten mód
    @God( 0,2 ) - Isten mód + 1 azonnal ölsz
    @Win( 0 ) - Küldetés megnyerése
    @LandReinforcement( ) - Erősítés
    @ChangeWarFog( 1 ) - Ellenséges egységek látszanak
    @ChangeWarFog( 0 ) - Látszódnak az egységeid
    @EnableAviation( 0,-1 ) - Repülés elérhető
    @EnableAviation( 0,<1-5> ) - Repülőgép
    @EnableAviation( 1,-1 ) - Repülés elérhető az ellenfélnek
    @SwitchWeather( 1 ) - Rossz idő
    @SwitchWeather( 0 ) - Tiszta idő
    @ShowActiveScripts( 1 ) - Active script megjelenítése
  • Tadeus2
    Bizony-bizony jónéhány hasonló élményben lessz részed ahogy előre haladsz a hadjáratokban. Sokfelől szedték össze a pályákat, szintén orosz oldalakon részletezik is mi honnan való. De ahogy helyesen észrevetted teljesen más egységekkel és később általában jóval több feladattal teletűzdelve, amik alaposan megnehezítik a siker elérését.
    Ennél a pályánál órákat töltöttem azzal, hogy mesterlövésszel hatástalanítsam a kezelőszemélyzeteket,ezáltal könnyebben megszerezhetővé tegyem az ellenésg fegyvereit,különösen a légvédelmi ütegeket ágyukat,aknavetőket. Az azonban nem világos számomra,hogy a ranglétrán való feljebbjutásban ez mennyire segít. Mármint az,hogy nem elpusztítom az ezközöket,hanem megpróbálom elfoglalni és nem nagy katonai manőverekkel - veszteségek árán - haladok előre.
    Jóval később ez bizony nagyon fontos szemponttá válik, a szövetséges v.orosz erők ellen vívott ütközeteknél létfontosságú, hogy amit csak lehet és nem muszáj megsemmísíteni - kivétel bombázás és tüzérségi tüzhenger - az erőegyensúly miatt saját egységeimhez besorozzam. Nagyméretű orosz pályákon akár a saját erőimnél több hadizsákmányt is hadrendbe kellett állítanom ahhoz hogy egyáltalán esélyem legyen a muszka gőzhenger ellen. Ez a feladat pedig aprólékos, lassú és megfontolt előrehaladást kíván.
    Sok sikert!
  • kitt2000
    Hogyan lehet a pályát át lépni?
    Én is elakadtam!
  • Axon
    Köszi a tippeket. Az elején sikereim voltak és felbuzdultam (mondhatni elteltem önnön zsenialitásommal) :) Aztán persze hamar likvidáltak. Persze neki fogok futni többször is.
    Ami viszont feltűnt nekem, hogy én ezzel a pályával már találkoztam egyszer, de ott másabbak voltak az egységek.
    Meg is találtam egy régi képet erről a pályáról:

Jól látszik, hogy másabbak voltak az egységek.
  • Tadeus2
    Orosz oldalakon találtam néhány képet a GZM7+7.20patch verziójáról. Mint írtam én már végigjátszottam az eredetit,így feltudom fedezni a változásokat. Sok új szép épület van a városokban, az ipari létasítmények sokkal változatosabbak számtalan apró látványelemmel bővűltek.Mások,eltérőek a járdák utak terek.
    Axon!
    Vigyázz ezzel a Spanyol kezdéssel,a központi főút bejáratánál beásott ellenség fogad,a mögötte lévőépületek közt tüzérség helyezkedik el aknavetős és légvédelmi ütegekkel védve.Amintlerohantad, hatalmas ellentámadás jön, kb. az út felénél helyezkednek el a te csapataidnál sokkal nagyobb erők,tucatnyi páncélos és rengeteg gyalogos.Azonnal ás be minden ezközödet védelembe, figyelve arra, hogy minél több fegyvered tüzelhessen a célterületre.A balszárnyon az erdő mélyén szintén épületek közt lövészárkokkal megerősített ellenséges bázis van.
    A főút végén újabb nagy ellenállási gócpont van, lövészárkokkal,
    aknavetőkkel és erős tankokkal.Alkalmazd a légibombázást aktívan pl.az első ellentámadás megelőzése céljából még a romahaid előtt gyengítsd meg a támadó éket amennyire csak lehet.
  • Axon
    Spanyol pályán találtam magam.
    Nagyon jók ezek a háború elején használt egységek:

• Axon
    Nekifutottam ma is vagy 20-30 szor a GZM német kampány első pályájának, 10. feladatának. Repülőkkel le kell bombázni a 2 tankot. Simán megcsinálom mégsem történik semmi, majd amikor letelik a feladatra adott idő, akkor kiírja, hogy nem teljesítettem a feladatot.
    Szóval életemben először cheatet használtam és átléptem ezt a pályát.
  • kitt2000
    Annak kéne utána járni hogy ki lehessen kapcsolni az időt mert ha túl jutsz akkor is lejár az idő mert úgy kell rohanni a pályán végig és lehetetlen nagy vesztességgel végig vinni a pályát!
    Végig csináltam a
    :spanyol háborút
    :lengyel első pályán akadok el idő hiányába!

Végig játszom újra és megnézem hol akadtál el!
  • Axon
    Én is azon a díszszemlés pályán tökölök. Nagy nehezen eljutottam a 10. feladatig. Ez roppant egyszerű. A pálya közepén megjelenik 2 tank és arra rá kell küldeni egy csapat taktikai bombázót. El is indítom, megjelenik a 3 repülő és gyönyörűen lebombázzák a 2 tankot. Csakhogy megint nincs vége a küldetésnek. A 3 repülő ott repked egyfolytában a 2 kilőtt tank fölött és nem történik semmi. Miután letelik a feladatra adható idő, akkor kiírja, hogy nem sikerült teljesítenem a küldetést. Ettől mászok falra. Rohadt idegesítő ez a díszszemlés pálya, semmi értelme. Amilyen szép, olyan felesleges is.
    Lassan ott tartok, hogy keresek a neten egy cheat-et, amivel a következő pályára lehet ugrani.
  • Tadeus2
    Axon, játszod a GZM 7-et? Újra feltettem, hozzáadtam a 7.20 patch-ot és ráraktam a magyarosítást is. Gond nélkűl fut minden, a dísszemle megvolt. De itt le is állt a "projekt".
  • Tadeus2
    Köszi a linket, de ez csak egy része ennek a tárháznak.
    Itt: http://cid-27631bc4ef2b7047.office.live.com/documents.aspx található az összes elérhetőség szépen kategorizálva. Minden letölthető és én le is szedtem. Van ehhez hasonló melyet itt találtok: http://cid-fe07bbced7a88814.office.live.com/browse.aspx/.Public, de ugyanitt is elérhető: http://www.geocities.jp/kwx50/bk/FF_index.htm . Lehet ,hogy tartalmilag majdnem megegyeznek. Érdemes alaposan átböngészni sok ritkaság akad benne, hihetetlenűl sok variálhatóságot ad a kezünkbe a játék tuningolásához.

• gooooliath
    http://cid-27631bc4ef2b7047.office.live.com/browse.aspx/BK%20mods

BLITZKRIEG ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kovajani
    Ha valakit érdekel, fel tudom tenni részére-priviben adjon meg egy fal e-mail cimet- a BURNING EARTH 2.-t.
  • kovajani
    Hello Srácok!
    Tud-e valaki bővebbet erről?
  • Axon
    Nálam csont nélkül ment a Kosovo Sunrise mod. Helyesen adtad meg az alkönyvtári szerkezetet a mods alkönyvtárban? Idemásolhatnád.
  • diplo
    Sziasztok!Segitségeteket kérném.Megszereztem a Panzerkrieg játékot cirillbetűs változatban.A problémám az,hogy a Kosovo Sunrise mod-ot hiába másolom a játékba,egyszerűen nem "érzékeli " a mod-ot,pedig már megpróbáltam a data,run mappákban is elhelyezni,ill. megpróbáltam egy mod mappát készitve abban is elhelyezni,de sajnos a játékot elinditva a Kosovo modnak se hire-se hamva a játékban.Valaki segitsen,mert már régóta szeretnék a Kosovo Sunrise játékkal játszani.A segitséget előre is köszönöm.
  • kitt2000
    Nekem sikerült túljutni rajta!
    Szólj ha elakadtál benne!Képel!
    Tudjam hol jársz!
  • Axon
    Nem. Azt a feladatot sikerült megcsinálnom amiről a képet betettem. Igazából nem csináltam semmit másként. Vagy 10-12 alkalommal megcsináltam ugyan úgy, azaz a kis erdei úton elvittem a tankot és a csapatokat a megadott helyre - mivel ez volt a feladat - és egyszer csak nem azt írta ki, hogy sikertelen küldetés, hanem azt, hogy sikeres. Pedig mindent ugyan-úgy csináltam mint előtte. Most az utána levő feladatnál járok. Szintén el kell vinni egységeket a megadott pontra egy kis erdei úton. Elvittem már háromszor is, de mindig azt írja ki, hogy sikertelen küldetés. Gondolom majd 12. alkalommal itt is el fogja fogadni.
  • kitt2000
    Átmentél már azon a pályán?
  • kovajani
    Elnézést, BURNING EARTH 2.
  • kovajani
    Érdekes téma a Burnind Earth 2-ből:
  • Axon
    Nem szoktam csalásokat használni, éppen ezért van az, hogy sokszor elakadok, akár hónapokig is, mivel olyankor félre teszem a játékot és egy idő után újra előveszem.
  • gooooliath
    mission kursk 2.missio..kész! 4h játék után...1600 sovjet halott..650 német áldozat...
  • gooooliath
    [IMG]http://kep.psharing.com/446246.jpg[/URL][/IMG]
  • Tadeus2
    Akkor bocsi, valamit tényleg félreérthettem,nem kicsit.Én is megköszönöm "ngazsi"- nak a fordítás fáradozásait.Kiváncsian várom a a beszámolóidat a játékról, az egyes feladatokat hogyan próbálod majd megoldani? Milyen a játékélmény? Közel 1300 féle egység választható a harcoló feleknél.
    Vajon megtudod csinálni szintidőre az időkorlátozott pályákat "csalás" nélkűl? Nekem néhány esetben használnom kellett, hogy tovább tudjak haladni, szerencsére ilyen tipusú térképből alig egy pár található a kampányban.Na és szerinted mennyire "korrekt" a minden ellenséges egység elhelyezkedését láthatóvá tévő parancs kiadása?

• Axon
    Félre értettél. Én a 7.20-as verzióval próbáltam ki a magyarítást és eddig tökéletesen működött.