A Sudden Strike kop-kop ...
-
ngazsi #3123 A nagyobb modok mindegyike megtalálható nálam az oldalon azonban én se győzőm frissíteni mindegyikhez a legújabb dolgokat. Van olyan mod (Iron Frost) amihez szinte hetente van új térkép. Sajnos pont a térképek, és küldetések azok amire egyszerűen már nem tudok ídőt szakítani. Folyamatosan dolgozok a HRA-án (légyszi tedd át a még csak készül listába), fordítom a gzm7-et, modelleket gyártok már a fél világnak. Nem panaszkodom, nagyon élvezem, hogy képes vagyok rá! Rendszeresen olvasom a szerb, orosz, német, forumokat. Időnként a kínait, de érdemes lenne a lengyel,francia,spanyol fórumokat is olvasgatni, de egyszerűen annyi az anyag hogy nem lehet mindenről tudomást szerezni egyedül. Éppen ezért szeretném még egy kicsit jobban összefogni a társaságot. Az általam megalkotott oldal lehetőséget biztosít arra hogy bárki(aki a megfelelő jogosultságot megkapja) feltöltsön anyagokat leírásokat, fájlokat az oldalra. Szerintem mindannyiunk számára hasznos lenne, könnyebben lehetne keresni, eligazodni ebben a rengeteg anyagban ami a mi szeretett játékunkhoz készült. A napokban jelent meg például egy cseh kolléga Multis modja 700!!!! darab térképpel. 700!!!! A gzm7 modban kb 150 térkép van, és akkor a készülő modok????!!! Még legalább 5-10 nagyobb mod készül vagy folyamatosan frissül. Ki mondta hogy a BK haldoklik???
HB