3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
kovajani #3133 Csak annyi kiigazitás, hogy az első kép a letöltött fájlok nézete. -
kovajani #3132 Szeretném közreadni a Silent Pacific Storm mod telepitési eljárását.
A 3130.sz. alatti helyről töltsük le. Nekem ez vélt be.
A letöltés után kicsomagoljuk, ezt kapjuk: /1.kép./
Ezután kicsomagoljuk az 1-7 rar-t úgy hogy az 1.rar-t kijelölve mind a hét ki lesz csomagolva, az alábbi kép szerintit kapjuk: /2.kép./
Ezt a hat fájl belehelyezzük egy Data mappába, majd Total Commanderrel egyenként kicsomagoljuk öket. Miután egyet kicsomagoltunk /pl.Bouldings.pak/, az eredetit AZONNAL töröljük, nehogy duplán legyen! Megjegyzés: nekem az Units.pak kicsomagolása közben kétszer is iráshibát jelzett, én okéztam mindkétszer és végig ment. Eddig még nem tapasztaltam e miatt problémát. Ezt a képet kell kapnunk: /3.kép./
Ebbe a Data mappába csomagoljuk ki az SPSneeded.rar-t, mely mappa így néz ki:/4.kép./
Ezt az SPS/Data mappát másoljuk be a Blitzkrieg/run/Mods mappába.
Miután ez meg van, szintén total commanderrel csomagoljuk ki a Windtalkers chapter patch.pak fájlt, mellyel a datában szereplő scenarios mappát írjuk felül, ez annak a javitója.
S ha minden jó, akkor müködik a Silent Pacifik mod! -
kovajani #3131 ngazsi! Szerintem jó az első linked is, csak- mint mondtam-a telepités mássága okozza a lefagyást. -
kovajani #3130 ngazsi! Elnézést, de csak most tudtam a forumra menni, az általam letöltőtt hely linkje: http://cid-b26d394b37539784.skydrive.live.com/browse.aspx/.Documents/SPS%20download?uc=1
Ha valakinek kell segiteni a telepitésben- nem a hagyományos modon történik-nagyon szívesen segitek.Hogy ugy mondjam, elég kacifántos! -
ngazsi #3129 Közben azért is megoldottam már töltöm fel a javított exe-t. -
ngazsi #3128 Kovajani! Írd le légyszíves hogy melyik verziót telepítetted az sps modból, mert amit én az oldalamra belinkeltem el se indul lefagyasztja a rendszert. Másoknál is fennáll a probléma, többen kértek már segítséget, nekem viszont nincs kedvem javítgatni ha nálad működik.
Köszi!
-
ngazsi #3127 A SZOBOR KEVÉS LESZ -
#3126 Mindannyian hálásak vagyunk azért amit teszel és köszönjük!
Sőt, ha van valami lényeges történés (nagyobb mod megjelenése, satöbbi), akkor azt nyugodtam írd be ide is, mert pl. én is kevéssé tudom követni a megjelenéseket, főleg a gyenge nyelvtudásom miatt.
Mindezért kollektíve felajánlhatunk neked egy jövőbeni mellszobrot :-)
Vicceltem :-) -
kovajani #3125 Sikerült telepiteni a Silent Pacific Storm-ot, ebből van alenti kép. -
kovajani #3124
-
ngazsi #3123 A nagyobb modok mindegyike megtalálható nálam az oldalon azonban én se győzőm frissíteni mindegyikhez a legújabb dolgokat. Van olyan mod (Iron Frost) amihez szinte hetente van új térkép. Sajnos pont a térképek, és küldetések azok amire egyszerűen már nem tudok ídőt szakítani. Folyamatosan dolgozok a HRA-án (légyszi tedd át a még csak készül listába), fordítom a gzm7-et, modelleket gyártok már a fél világnak. Nem panaszkodom, nagyon élvezem, hogy képes vagyok rá! Rendszeresen olvasom a szerb, orosz, német, forumokat. Időnként a kínait, de érdemes lenne a lengyel,francia,spanyol fórumokat is olvasgatni, de egyszerűen annyi az anyag hogy nem lehet mindenről tudomást szerezni egyedül. Éppen ezért szeretném még egy kicsit jobban összefogni a társaságot. Az általam megalkotott oldal lehetőséget biztosít arra hogy bárki(aki a megfelelő jogosultságot megkapja) feltöltsön anyagokat leírásokat, fájlokat az oldalra. Szerintem mindannyiunk számára hasznos lenne, könnyebben lehetne keresni, eligazodni ebben a rengeteg anyagban ami a mi szeretett játékunkhoz készült. A napokban jelent meg például egy cseh kolléga Multis modja 700!!!! darab térképpel. 700!!!! A gzm7 modban kb 150 térkép van, és akkor a készülő modok????!!! Még legalább 5-10 nagyobb mod készül vagy folyamatosan frissül. Ki mondta hogy a BK haldoklik???
HB
-
kovajani #3122 Ha valakit a lenti érdekel, leszedhető : http://data.hu/get/2268178/Never_Give_Up.pak.html
Ez egy 6,5 Mb-os pak fájl, simán bemásolni a BK 1 datába, s kész. Az ne riasszon el senkit, hogy a betűk helyett négyzetecskék vannak, de nem hiszem hogy sok helyen fent van a kinai abc. Különben 10 német küldetést tartalmaz. -
#3121 Na igen. Kimaradt 2 lényeges rész is a listából:
- Panzerkrieg: Bourning Horizont 2
- Bourning Earth 2
Majd ezeket is hozzáírom. -
kovajani #3120 egy kis "kinai " kiegészités a lenti listához -
#3119 Abban még esetleg segíthetnél, hogy az általad és általam felsorolt házi készítési modok, hányas verziónál tartanak, mert némelyiket folyamatosan fejlesztik. Pl. a GZM mod már 7.0-nál tart, vagy a hagelsturmból (ami az egyik kedvencem) is van v0.1 és v0.2-es verzió is, de ezek két különböző kampányt tartalmaznak és éppen ezért érdemes mindkettőt beszerezni, szóval ilyen információkkal még ki lehetne egészíteni a listát. -
#3118 Szerintem meg nem véletlen, hogy gyártják hozzá a kiegészítőket. Ugyanis ha megnézed a mostanában megjelenő játékokat, akkor roppant egyhangú a helyzet. majdnem mind csili-vili lövöldözős, verekedős, ugrálós játék, mivel már főleg konzolokra írják őket (pl. batman, Crysis, Aliens vs. Predator, Bioshock, satöbbi). Engem ezek a játékok nem igazán érdekelnek. Néha vetek egyikre másikra egy tekintetet, de 5-10 percnél nem fog meg tovább egyik sem.
A 2. vh-s real-time kategóriában egyre kevesebb megjelenés van. Az utóbbi időben alíg jelent meg néhány:
- Men of War
- Officer
- Theatre of War 2
- CoH Tales of Valor
Ezután még ennyi sem fog megjelenni. Egyedül a Theatre of War-nak készül egy újabb része, én ennyiről tudok, meg nemrég láthattunk ide beszúrva egy képet, amire rá volt írva, hogy Blitzkrieg 3, de ez még nem bizonyíték semmire.
Szóval ez is gerjesztője az újabb és újabb Blitzkrieg kiegészítők gyártásának. -
#3117 Köszi a listát. Kiegészítettem vele az eddigieket:
Blitzkrieg
Önálló programok nem pedig kiegészítők (alapjátékok):
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
Hivatalos CDV által kiadott kiegészítők, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
- Mission Barbarossa
- Green Devils
- Mission Kurks
Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
- alapjáték (Blitzkrieg)
- két hivatalos kiegészítő (Burning Horizont, Rolling Thunder)
- Iron Division
- Budapest ostroma
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
- Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
- Cuban Missile Crisis (A Day the After-t ezen a néven adták ki európában)
- Cuban Missile Crisis Ice Crusader (Ez a folytatása a Cuban Missile Crisis-nak)
- World war I
- Desert Law
- Монгол. Война Чингисхана
Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki őket(igazi csemegék):
- Conflict 2012 - Kosovo
- Total Mission
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Schlachtfeld Europa
- Talvisota
- Frontal attack 1 (francia nyelvű)
- Frontal attack 2 (francia nyelvű)
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5
Teljes játékot módosító modok:
- Saving Privat Ryan
- Hagelsturm
- Motherland
- Achtung Panzer
- Balkanfeldzug
- Cross of Iron
- Heimatfront
- Great Patriotic War
- HRA
- GZM
- ROK 1950
- Spanish Civil War
- Silent Pacific Storm
- Panzerwaffen Mod
- Kosovo Sunrise
- East Afrika
- Cs brigade
- Close Combat
- AFM
- Road to Victory
- Dak
- Shtrafbat
- Nuts
- Iron Frost
- Anti Japan
- Operation North
készül:
- Fall Weiss
- Netherlands 40-45
- JNA 1987
- Nort Africa
- Operation Vampir
Blitzkrieg 2
Alapjáték és önálló kiegészítők
- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation
Blizkrieg 2 motorral készült játékok
- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан)
Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok
- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград
-
gooooliath #3116 hát nem semmi...ennyi játék kiegészítő...hihetetlen h a mai világban mikor ugy jönnek ki a játékok h szinte a nevüket sem birjuk meg jegyezni,egy játék mint a blitzkrieg ekkora mennyiségben gyártódik...és további igény van rá! vagy mi csak egy bizonyos kör lennénk?...nem tudom de böségzavar a négyzeten.... -
#3115 Ez a Conflict 2012 Kosovo engem is érdekelne a demojával játszottam csak és elég meggyőző volt számomra -
ngazsi #3114 obersepp nézd meg a privit! -
ngazsi #3113 Ezeket is említsük meg:
Panzerwaffen Mod
Kosovo Sunrise
East Afrika
Cs brigade
Close Combat
AFM
Road to Victory
Dak
Shtrafbat
Nuts
Iron Frost
Anti Japan
Operation North
készül:
Fall Weiss
Netherlands 40-45
JNA 1987
Nort Africa
Operation Vampir
-
gooooliath #3112 http://www.geocities.jp/kwx50/bk/Texture_Pack.htm
itt keresgéljetek..itt van minden..ezt az oldalt kovajani találta...itt van minden amit akartok...modok...custom campain..maps..skins... -
gooooliath #3111 ez igen!!!...van még ami hiányzik nekem,de 93 százalékban ott** vagyok... -
obersepp #3110 Üdv!
Sajnos nagyon sok kiegészítőt és modot nagyon nehéz megszerezni.
Nekem a Total Challenge 5 kellene, de nem nagyon indulnak el az általam ismert torrentek. -
#3109 Renben, akkor itt az új frissített lista:
Blitzkrieg
Önálló programok nem pedig kiegészítők (alapjátékok):
- Blitzkrieg
- Burning Horizont
- Rolling Thunder
Hivatalos CDV által kiadott kiegészítők, használatukhoz valamelyik alapjáték szükséges:
- Mission Barbarossa
- Green Devils
- Mission Kurks
Ezen kívül megjelent a Blitzkrieg Anthology:
- alapjáték (Blitzkrieg)
- két hivatalos kiegészítő (Burning Horizont, Rolling Thunder)
- Iron Division
- Budapest ostroma
Más kiadó, de agyanaz a motor:
- Great Battles Of WWII: Stalingrad
- Day the After (nem II. vh-s környezet, hanem a hidegháborúban játszódik)
- Cuban Missile Crisis (A Day the After-t ezen a néven adták ki európában)
- Cuban Missile Crisis Ice Crusader (Ez a folytatása a Cuban Missile Crisis-nak)
- World war I
- Desert Law
- Монгол. Война Чингисхана
Hivatalosan kiadott modok, de nem a CDV kiadó adta ki őket(igazi csemegék):
- Conflict 2012 - Kosovo
- Total Mission
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Schlachtfeld Europa
- Talvisota
- Frontal attack 1 (francia nyelvű)
- Frontal attack 2 (francia nyelvű)
- Total Challenge 1
- Total Challenge 2
- Total Challenge 3
- Total Challenge 4
- Total Challenge 5
Teljes játékot módosító modok:
- Saving Privat Ryan
- Hagelsturm
- Motherland
- Achtung Panzer
- Balkanfeldzug
- Cross of Iron
- Heimatfront
- Great Patriotic War
- HRA
- GZM
- ROK 1950
- Spanish Civil War
- Silent Pacific Storm
(ezekből a modokból biztos több is van, ha tudtok még, akkor írjátok meg és kiegészítjük a listát, jó lenne ha teljes lenne)
Blitzkrieg 2
Alapjáték és önálló kiegészítők
- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation
Blizkrieg 2 motorral készült játékok
- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан)
Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok
- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград
-
gooooliath #3108 be szurhatod ide is axon...meg már ideje lenne az axon listát** is ujra feltüntetni...üdw -
#3107 A lényeg az hogy elkezdtem feltölni a TC4-et. Total Commanderrel daraboltam, előtte pedig nem winrar-al csomagoltam, hanem winuha-val. A winuha a 670 megás cd képből 150 megás állományt készített, míg a winrar 220 megát. A winuha letölthető a netről és pont úgy működik mint a winrar. A mai napon kész lesz a feltöltés.
Most fogom összeszedni a teljes blitzkrieg listámat, amiben minden benne lesz. Azt majd elküldöm privátban. Az már jól fog megjelenni, mert nem lesznek benne ékezetes karakterek. Addig te is szedd össze egy listába, hogy neked mik vannak meg :-) -
kovajani #3106 Hello Axon. Sajnos a privát levelekkel valami baj van vagy nálam, vagy nálad, vagy a szerverrel. Szinte olvashatatlan. azaz ilyen: winuha tömörÃtÅ‘ letölthetÅ‘ a weboldaláról és pont úgy működik mint a winrar, Ãgy simán boldogulsz majd vele. Melóhelyemen adsl net van és az a gond vele, hogy ha kifelé küldünk rajta valamit, akkor a többi kolegának hihetetlenül lelassul a nete. Ezért holnap., azaz szerdán 18 óra után (munka idÅ‘ letelte után) kezdem feltolni az anyagot.
Kérlek, vagy a forumba írj,-ott lehet olvasni az írásaidat, vagy ha olyan, a toxotos e-mailre, abban is írhatsz, de mentsd el piszkozatba, s én onnan el tudom olvasni. -
Banderas26 #3105 Elnézést, közben megoldottam a kampány-kérdést, valamim ás mod cseszte el a fájlokat, újratelepítés után jó lett. -
Banderas26 #3104 Bocsi újabb kérdés:
Road to Victory 1.3 + Olmstedt 2.41 + Solvang random map 1+2+3 mal nem engedi kiválasztanom az orosz és a szövetséges kampányt (szürke/inakív a gomb). Mit csesztem el? -
Banderas26 #3103 Sziasztok!
Letöltöttem a CSLA 1.2-es modot a magyar Blitzkrieg oldalról, de nem találok hozzá egyetlen küldetést sem. Valahonnét le lehet szedni küldetést, esetleg kampányt hozzá? A mod verziószáma pedig 1.0-át mutat a menüben (?). -
gooooliath #3102 hát...nem tudni,kovajani találta ezt a képet,én reménykedek egy 3.részben...de mindenféleképp az egyest kellene alapnak venni szerintem... -
#3101 Le kellene már nekem is húzni ezt a gzm 7.0-át. Én még csak az 5.5-öt próbáltam ki régebben (ha jól emlékszem a verziójára). -
#3100 Wow! Csak nem készül a 3. rész?! -
kovajani #3099 -
kovajani #3098 -
kovajani #3097 -
kovajani #3096 szintén egy kis csemege:[IMG]kep.ivpicture.hu/314757.jpg[/URL][/IMG] -
gooooliath #3095 [IMG]http://kep.ivpicture.hu/314740.jpg[/URL][/IMG] -
kovajani #3094 http://kep.ivpicture.hu/314734.jpg[/URL]