A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Az orosz pályákon, egy hard fokozatú randomküldetés teljesítéséért kaptam egy PzIVG-t. Ez már méltó ellenfele bármelyik orosz tanknak. Bár a páncélzata még mindig nem éri el az orosz tankokét de a hosszú csövű 75 mm-es ágyúja már veri az oroszokat. Ami viszont előnye, hogy sokkal mozgékonyabb mint az orosz montsrumok, így szépen kimanőverezi őket. Az a lényeg hogy egy tapasztalt személyzetet kell beleültetni.
    Nem tudom mitől függ, hogy hány páncélost vihetsz tovább a következő küldetésre, de míg az elején csak hármat lehetett, addig az egyik orosz küldetés után már 6 állandó páncélosom van. Igaz, hogy a 3 új az teljesen tapasztalatlan, ami nem teljesen reális, az orosz frontra azért már elég tapasztaltak voltak a katonák.
    Mindegy szépen feljavítottam őket. Közben egy újabb random pályán sikerült még egy PzIVG-t szereznem, így már 4 db ütős prototípusom van, amivel már bátran rohamozhatok.
    Egyébként nem igazán értem az alant olvasott sok nyafogást. Mostanra a remek páncélosok és a magas tapasztalati pontok lehetővé tették, hogy szinte percek alatt teljesítsek egy küldetést. Egy remek páncélos roham elsöpör szinte minden akadályt, a nehéztüzérségem szinte sosem használom. A páncéltörő agyúimat állandóan tolom előre, mivel baromira gyorsan toszogatják a kis faszik, és nálam a gyalogságnak is nagy szerepe van, hiszen sérülésmentesen csak ők tudják az ágyúkat elfoglalni, és szinte mindig kúszva közelítik meg az ellent, így a veszteségük minimális. A tankok őket lövik, ha pedig beásott katonákat találok, akkor a tankokat tolom előre, a katonákkal pedig visszavonulok.
    Légierőt csak akkor használok ha a páncélosaim rohamoznak és nem tudom időben utánuk vinni a légvédelmet, ekkor a vadászokat föléjük küldöm.