A Sudden Strike kop-kop ...
  • butuska66
    Márcsak az volna a kérdésem hogy milyen méretben tegyek be képet idde a topicba

A kimentett képek 1440x900-as méretűek.

Pedig az első küldetésekhez nem is kellett nyelvismeret. Ahol tartok viszont nem tudom mit kéne tennem. Van egy orosz szótáram benne táblázat a ragozásrokról de mivel sosem tanoltam Ivánék nyelvét így alig érek vele valamit.

Kínai 2. pálya nevetséges volt. 9 lovas, 9dárdás 9 íjászból állt a seregem. 30 lépésre volt egy híd, megálltam a hídnál és néhány lovas mongol nekemjött simán megöltem őket és megnyertem a pályát. 3 perc alatt.

Következő 2 pályán sem kellett sokat harcolni igaz ott karaván kiséret volt a feladat. Ez azért volt nehéz mert a karavánokat a gép irányította s csak követték az embereim. Így ha rossz helyre tévedtem nem volt idő megfordulni s vesztettem. Egyik karaván 9 tevéből állt s az ostromgépek alkatrészeit szálították. Másik pályán lovakat kellett szállítanom a hadseregnek.

Ami zavaró a játékban az a lovas harcok. Odáig reális hogy a katonák közelharcban elkeveredtek egymással így átláthatatlan volt a seregek állása, de az életben ezen segítettek a hadilobogók, s a dobok ritmusa ami ugye kimaradt a játékból. Tovább növeli a zavart hogy a lovak mindig arrébb mennek hogy lendületett vegyenek a támadáshoz. Így mindenki össze vissza szögdécselt s már sírtam a nevetéstől olyan viccesen festett az egész. Lovasroham meg sajnos szintén nincs a játékban pedig az életben nyilt mezőn halálra gázolták volna a mongolok a seregem.

Másik ami nem tetszett hogy ha kínaiakkal vagyok miért mongol népzenék szólnak a háttérben...

Képeket nemsokára felteszek csak nem tudom mi az ideális méret ami nem teszi tönkre a topicot.

Mindent egybevetve kellemes játék. HA lenne egy mazochista hadvezér köztetek szívesen játszanám multiban ezt a játékot