A Sudden Strike kop-kop ...
  • butuska66
    Elnézésetek kell kérnem az off-ért de olyan boldog vagyok hogy alig bírok magammal. 40mb lejött a Battle of Berlinből.

Axon mondtad hogy kadra nem tudsz felmenni. Nekem pont az ellenkezője a probléma napok óta nem tudok ed2k szerverre felmenni. Ugyanis a szerver lista üres lett s nem tudom mi lehet a gond.

Bkportal-ról letölthető Spanish Civil War mod-hoz csináltam egy mp pályát.1937-ben egy fiktív harc.
    Persze nem teljesen fiktív mert 1937-es sereglista alapján állítottam össze a csapatokat. A térképemet a földrajz athlas ihlette.
    Sajnos képet még nem csináltam de nemsokára az is rakok ide a fórumra.

Térkép a következő: Északi része a pályának csupa hegy , szikla , magas domborulat. Pálya középső része dimbes dombos paraszfalvakkal tarkított rész. A déli szakasz hatalmas rétekből illetve egy sávban már tengerből áll.

A pályám északi dombos résznél jönnek ki a köztársaság söpredékeiből verbuválodott anarchista illetve a különböző országokból összejött önkéntes csőcselék( pl cseh ,lengyel, amerikai, stb...)
    Déli részről jönnek a a Franco vezette keresztény konzervatívak illetve olasz német csapatok (pl olasz fekete ingesek is vannak a Mod-ban)

Nos a pályámat 4 úriemberrel teszteltem. Sajnos egy álltalam elkövetett scriptelési hiba miat a meccs megszakadt, de így is tudtunk másfél órát játszani.

Ütközetek gyalogos harcokból álltak aknavetők fedezete mellett. Az északi hegyvidékes részen sok lővészárkot helyeztem el így ha a "köztársaságnak" rosszul állna a szénája akkor könnyen visszavonulhassanak. Mindkét oldalon induláskor 4-4 db páncélost raktam be. Igaz ezek 10 percig szerepeltek valamiért hamar elfogytak...
    A "köztársaságnak" 3-3db orosz tisztett raktam be ezek voltak az orosz tanácsadók, a seregeik vegyes önkéntesekből álltak.
    Köztársaságiaknak adtam még 1-1 40mm borfors légelhárítótt.
    Franco tábornok serege értelemszerűen spanyoloból áll illetve egyik játékos németeket irányít a másik olaszt.( úgy megtetszettek a feket ingesek hogy én vezettem az olaszokat.)

Legierő felosztása a következő Köztársaság: 2db felderítő 4 vadászgép.
    Francoék: 2db felderítő 4 vadász 1 ejtőernyős 1 bombázó.

Tüzérség összeállítása most ne jutt eszembe "köztársaságnak" 4-4db aknavető Francoék 1vh-ból hátramaradt tábori tarackokat kaptak.