A Sudden Strike kop-kop ...
  • butuska66
    Motherlands Calls-t én is letöltöttem de nem megy , hadjárat indítása utánn sötétt lesz a monitor. Megérkedeztem Bkportálon a készítöktől ilyenkor mi a teendő. Ők azt mondták vegyem vissza a grafikát. Megtettem de a monitor továbbra is sötét maradt.

Más téma sikerült megnyernem a Talvisota első finn pályáját. Illetve kiprobáltuk haverokkal multiban a Talvisotát. 2x2-es meccs volt. Én a Finnekkel voltam az egyik sráccal, értelem szerűen a másik kettő haver ruszkival volt.
    Első pofon akkor ért minket mikor ők induláskor 15-15db tankot kaptak mi egyet sem. Cserébe persze a mi térfelünk a térképen tele volt lővészárokkal.( itt tennék egy mejegyzést hogy 15-ből 7 tank volt nekik lángszórós volt)
    Második pofont akkor kaptuk mikor kiderült hogy nekik van 9-9 bombázójuk nekünk se repülőnk se légelhárítónk
    Viszont az összes bug megmaradt ami a sima Blitzkriegben felellhető volt így jól megizasztottuk a ruszki sereget. Nevetséges hogy 5 év alatt ami a "két" játék közt elteltet nem tudtak egy rendes patch-et összerakni.

Sok folyónak és kevés hídnak hála első Vh-t idéző 8 órás multi meccs lett belőle természetesen finn győzelemmel.

Egyik poén az volt hogy behívtak egy hatalmas bombázó , azt hittem vége a csapatomnak a hídnál, szőnyegbombázás letarol. Erre az a bombázó kidobott 2 db bombát és megölte 5db emberem. Ott röhögtünk a haveromon. Igaz visszafele is kidobott ugyanez a repcsi még 2 db bombát de az már senkit sem ölt meg.

P.S: furcsa élmény volt Sudden Strike széria utánn ujbol ezzel játszani multiban. Elképesztően korlátolt ez a játék, pedig régen mennyire tettszett...