3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Nekem is pont ugyan ez a hiba jelentkezik, sötét képernyő.
  • butuska66
    Goooliath sereg összeállítása nekem is tetszett. Talvisota jó játék csak Blitzkrieg összes hibája benne maradt, mint írtam 5 év volt a két epizód között kijavíthatták volna. 37mm légvédelmük volt csak kevés ezért 1db-t kaphattam volna

Így is bátor finn katonák nyertek.

Lővészárkot nem KV-2-esekkel hanem specko t-26-osokkal takarítgatták. Azért írtam hogy speciális mert ezek nem a később gyártott 37mm-es löveggel voltak ferlszerelve hanem 2db géppuskával, illetve volt olyan hogy 2db gépágyúval.

P.S: játékban van síelő egység /ami a kedvence/ s azt sem kaptunk azon a pályán

Ami suddent illeti gyere át sudden forumba ott állandoan lesz parnered :D
  • gooooliath
    figyelj...az az igasság h amit le irtál a játékrol a talvisottarol az nekem nagyon is tetszik! Hát az nem baj h történelem hü a párbaj! Tudod h pl a finneknek még légvédelemje sem volt a 105 napos háboruban? Egyedül volt repüllöjük az a holland *fokker* de lehet tévedek! Helsinkinek még óvó helye sem volt mikor decemberben el kezdték bombázni a várost! És ami a tankokat illeti hát tényleg ez volt a helyzet...az oroszok már KV2-esekkel támadták a fineket mikor azok szegények még sitalpon közlekedtek!-és igy is vissza verték az elsö hullám sovjet támadást! Hát ugye onnan származik a *molotov* koktél is! Nem tudom...na ...szerintem azért ilyen a multi missió,mert történelem hü! Én ezt azért becsülöm! Ami a sudden striket illeti még nem probaltam...de szeretném már nagyon!
  • magyargyerek
    Most nem vagyok háborúzós kedvemben,kicsit elcsábultam más irányban.Ide
  • butuska66
    Motherlands Calls-t én is letöltöttem de nem megy , hadjárat indítása utánn sötétt lesz a monitor. Megérkedeztem Bkportálon a készítöktől ilyenkor mi a teendő. Ők azt mondták vegyem vissza a grafikát. Megtettem de a monitor továbbra is sötét maradt.

Más téma sikerült megnyernem a Talvisota első finn pályáját. Illetve kiprobáltuk haverokkal multiban a Talvisotát. 2x2-es meccs volt. Én a Finnekkel voltam az egyik sráccal, értelem szerűen a másik kettő haver ruszkival volt.
    Első pofon akkor ért minket mikor ők induláskor 15-15db tankot kaptak mi egyet sem. Cserébe persze a mi térfelünk a térképen tele volt lővészárokkal.( itt tennék egy mejegyzést hogy 15-ből 7 tank volt nekik lángszórós volt)
    Második pofont akkor kaptuk mikor kiderült hogy nekik van 9-9 bombázójuk nekünk se repülőnk se légelhárítónk
    Viszont az összes bug megmaradt ami a sima Blitzkriegben felellhető volt így jól megizasztottuk a ruszki sereget. Nevetséges hogy 5 év alatt ami a "két" játék közt elteltet nem tudtak egy rendes patch-et összerakni.

Sok folyónak és kevés hídnak hála első Vh-t idéző 8 órás multi meccs lett belőle természetesen finn győzelemmel.

Egyik poén az volt hogy behívtak egy hatalmas bombázó , azt hittem vége a csapatomnak a hídnál, szőnyegbombázás letarol. Erre az a bombázó kidobott 2 db bombát és megölte 5db emberem. Ott röhögtünk a haveromon. Igaz visszafele is kidobott ugyanez a repcsi még 2 db bombát de az már senkit sem ölt meg.

P.S: furcsa élmény volt Sudden Strike széria utánn ujbol ezzel játszani multiban. Elképesztően korlátolt ez a játék, pedig régen mennyire tettszett...
  • gooooliath
    kösz akkor nem is foglalkozom a kérdéssel tovább...de kül próbálgattam már pályát szerkeszteni de bevallom ku**va nehéz! De volna kedvem hozzá...
    Most akarok belevágni egy kis második VH-s tank modellezésbe is..teljessen beleszerettem a dologba...nem próbáltad még?-jó tudom h semmi idöd de klassz kis móka!
  • Axon
    Na ez az új járművek téma nem egyszerű.
    Először is, ha meglévő jármű kap új textúrákat, akkor azt csak simán be kell másolni a data alkönyvtárba és máris szép terepszínben pompáznak a tigriseid.
    Ha teljesen új járműveket készítenek, akkor azok nem szerepelnek a meglévő kampányban, pályákon, mivel nem is szerepelhetnek. Ezeket elvileg teljesen új pályákon lehet alkalmazni, amit direkt úgy szerkesztenek, hogy ezek az új járművek rajta legyenek.
    A bkportalon vannak olyan pályák, amelyek közlik, hogy milyen modokra, textúramodokra, hang és környezeti modokra van szükségünk, hogy használni tudjuk azokat.
    Aztán vannak olyan nagy modok (pl. Motherlands Calls, Panzerwaffen, Hagelsturm) amelyek összeszedik ezeket az új egységeket, a legjobb textúrákat, hang és látvány efekteket és egybe gyúrják őket, majd pedig a modhoz készülő pályákon már használják is ezeket. Ezért van az, hogy például a Motherlands Calls modba már belerakták az eddig elkészült magyar egységeket és a modhoz készült pályákon már találkozhatsz is velük.
    Ami a lényeg, hogy ezeket az új egységeket tartalmazó modocskákat nem érdemes letölteni, mert semmit sem érnek, mivel nincsenek hozzájuk pályák készítve.
  • gooooliath
    te axon...most látom h megint van a portálon uj jármü csomag...de szégyen szemre nem tudom h mire jó az egyáltalán...klasszak azok a jármüvek,de mit kell azokkal csinálni? mire jó az? rendbe van h elhelyezem a blitz. könyvtárba meg minden...de hol találom a játékban azokat a jármüveket? vagy az a pálya szerkesztöhöz kell? irj(tok)...
  • magyargyerek
    Én már lehúztam egy modot ebből és a németoldal nyitóképe emlékeztet az alapjátékra. Azzal a különbséggel hogy itt oroszok a tankparancsnokok nevei. De ha nálatok nem így van javítsatok ki.
  • Axon
    Elkezdtem én is letölteni ezt a modot. Majd ki is próbálom.
  • gooooliath
    jaja jellemzö h nagyon nehéz kampány az achtung panzer is borzasztó nehéz...csak 1 a baj vele...szovjet kampány...nem mindenki szereti...én személyszerint ugyanugy szeretem mint a németet...talán a szövetséges missiók jármüvek ..azok nem olyan érdekessek nekem...és mondom van magyar érdekeltsége is! lásd unit list*
  • kamaszaki
    Jahm.
    A Motherlands Calls tényleg jól sikerült és nehéz kampány.Érdemes letölteni.Molotovtól kezdve síelő finnekig minden van benne.X)
  • gooooliath
    szesztek...látátok h megjelent egz uj mod a portalon? *motherland calls* sovjet kampány...de ami érdekes lehet h van magyar érdekeltsége...a játékban van magyar tank ...zrinyi...turan 2-3...magyar tigris...esetleg dobjatok rá egy pillantást én már le is huztam...nekem elég ajánlólevélnek h ugyanaz készitette aki az achtung panzert! -ez utóbbi a legjobb blitz mod amit életemben játszottam mindenkinek ajánlom!
  • artanis
    Minden feladat kivan pipálva. Amikor az utolsó feladatot is teljesítettem akkor ha elérem a német főhadiszállást, akkor ott találok egy csomó német egységet de azok nem támadnak rám hanem semlegesek maradnak. Meg se tudom ölni őket. Ha a bunkerhez viszem a tisztemet egy dzsippel, és bemegyek a német bunkerbe, akkor se történik semmi...
  • Axon
    Nézd meg, hogy melyik feladatnál nem jelent meg a pipa. Ha tudsz angolul, akkor nem lehet gond a feladatokkal. Ha nem tudsz, akkor bizony próbálkoznod kell. Ha van parancsnokod, akkor lehet, hogy el kell vinned valahova a pályán. lehet, hogy le kell rombolnod valamilyen kulcsfontosságú épületet, hidat vagy esetleg meg kell javítanod őket. Szóval ha nem érted az angol nyelv miatt a feladatokat, akkor kicsit próbálgatnod kell.
  • artanis
    Sziasztok. Lenne 1 problémám. Letöltöttem a Great Patriotic War modot, el is jutottam a Sztálingrádi hadjárat utolsó eseményéhez amikor is végső támadást kell indítanom a lőszerraktárak ill a traktorgyár ellen. Minden feladatot teljesítettem, minden ki van pipálva de egyszzerűen nem akarja kiírni azt h győztem. Pedig minden feladatot teljesítettem.
    Tudna valaki segíteni?
  • Axon
    Akkor most jól megsz'patjuk a készítőket és azért is singleben játszunk vele :-)
  • kamaszaki
    Én szintén nem kötekedésből írom ,hogy az AFM 3.0át nem igazán singlre gyártották.
  • gooooliath
    hoopppáá ujra itt vagyok a fedelzeten!!! nahhh ha latom azert tevekenykedtek...na majd en is le porolol az achtung panzert mar....ezer eve nem jatszottam bele...
  • Axon
    Végre ismét képek a topikban, már rég nem szúrtunk be semmit. Egészen pofásnak tűnik ez a mod, ha lesz egy kis időm vetek rá én is egy pillantást, bár németek ellen én sem szeretek játszani.
  • butuska66
    Nameny56 hidd el nem kötözködésből írok de egy véleményt valakiről személyeskedés nélkl is ki lehet fejezni

AFM mod korábbi változata sem tetszett s a képeket szemlélve nem bántam meg hogy nem töltöttem le a 3.0 verziót. Képek alapján 44-ben játszodnak a pályák. Kezd ez az éra unalmassá válni. Hamár francia sereges mod-ot rak össze valaki sokkal izgalmasabb lenne ha 1940-ben kéne védekezni a francia katonákkal. Továbbá igazi csemege lehetne mondjuk egy-két távolkeleti pálya hol gyarmati francia csapatok harcolnának a japánok ellen.

Magáról a modról nem itélkeem mert nem probáltam de a képek alapján az a benyomásom hogy ez egy 101. kopirozása a témának. Ennél sokkal eredetibb volt a Blitzkrieg Talvisota című része.
  • Nameny56
    LEmentem az ő szintjére,jah!Mert reméltem akkor megérti!:D NA nem baj...Más téma!Szépek ezek a képek magyargyerek!:) És büszke vagyok rád,hogy nem nyomod a németek ellen!:D :D :D
  • magyargyerek
    AFM 3.0 mod

• magyargyerek
  • magyargyerek
    sziasztok! leszedtem az AFM 3.0 modot de mikor rákattintok a letöltött file-ra hogy telepítsem hibaüzetet ír ki.
    nálam ment gond nélkül ez a mod. Semmi probléma nem volt vele. A francia hadsereg oldalán kell harcolni, amcsiktől kapnak egy csomó fegyvert és azzal kell nyomulni a németek ellen. Ja igen, nálam csak single küldetések voltak benne. Nem mentem még végig , csak kipróbáltam. Meg aztán a németek ellen nincs sok kedvem nyomni, az valahogy nem izlik nekem.
  • kamaszaki
    A Blitzkrieghez hozzátartozik a multiplayer is.Ha én most azt írnám ide ,hogy a Blitz egy kalap sz@r, akkor sincs jogod elküldeni innen.De látom itt nincs olyan ember aki vevő lenne a multira, szóval innentől kezdve nem érdekel...
  • Axon
    Tulajdonképpen én is ezt fogalmaztam meg kulturáltabb formában, de úgy látszott abból semmit nem értettél, ezért Nameny56 lement a te szintedre és mindenféle sallang nélkül képedbe tolta a véleményünket, hátha ebből talán már értesz.
  • kamaszaki
    Köszönöm értelmes hozzászólásodat.
  • Nameny56
    Kamaszaki!Téged honnan szalasztottak?:S Na húzzál innen a picsbe...!
  • csn tamás
    sziasztok! leszedtem az AFM 3.0 modot de mikor tákattintok a letöltött file-ra hogy telepítsem hibaüzetet ír ki. valami NSIS:Installer integrity check has failed. common causes include incomplete download and damaged media. contact the installer's author to obtain a new copy.

help!

Köszi
  • Axon
    torrent oldalakon megtalálod
  • kamaszaki
    A multizás lényege az ,hogy egy élőlénnyel játszol és nem egy M.I. ellen.(Ami elég buta mellesleg)Nem lehet összehasonlítani a kettőt.
  • kamaszaki
    Én 3-4 éve nyomom a Blizet multiban és azok a bugok ,amikre Te gondolsz semmiség egy 60-120perces meccsben.
  • werderbremen
    helo mindenkinek, lécci segítsetek honnan tudnám letölteni a blitzkrieg 1-et teljesbe? léccilécci segítsetek
  • magyargyerek
    Érdekes, én single pályákon a gép ellen is elvagyok rendesen, annak is van filingje. Lassan 10 éve! még a Commandos 1-el is tudtam játszani, azon nem volt multi rész sem. Multizni a Codename Panzers sorozattal próbálkoztam először. Na ott leegyszerűsödik a taktika. Fogsz megfelelő egységeket és összevonod őket, aztán össztűz egyesével az ellenséges csapatokra. Fps-t nyomj amin igazán kidomborodik a multizás lényege. Lásd Battlefield sorozat.
  • butuska66
    Hidd el Kamaszaki tapasztalatból szidtam ezt a játékot. Ahoz képest hogy nincs itt senkinek stratégiai érzéke mér több mint 2500 hozzászólás szuletett itt egy 2002-es játékhoz.

Ha csak simán kidobna multi közben a játék még nem is sírnék de a bug-os szerelőkocsik stb...

• Axon
    Látod, azt is mi döntjük el, hogy mi dicsőség számunkra és mi nem az. A gépemen levő játékkal pedig azt csinálok amit akarok.
  • kamaszaki
    Én legalább nem verem arra magam ,hogy a gépet valahogy sikerült megverni ,mert az nem dicsőség.Én csak próbálok pár játékost rávenni arra ,hogy neten játsszon.Nem a légkör nem tetszik, hanem az ,hogy van egy játék a gépeteken, aminek a legjobb részét nem használjátok ki.
  • Axon
    Ha már ilyen jól leosztottad a "mi nagy bajunkat", akkor beszéljünk a te nagy bajodról.
    Felakasztottad magadra a nagy arcot és most osztod az észt mintha a te seggedből jönne a fény. Mindenki úgy- és annyit játszik egy játékkal ahogy- és ameddig jól esik neki. Ha nem tetszik itt a légkör, akkor mehetsz vissza multizni, itt nem fog hiányolni senki.
  • kamaszaki
    A Bliztkriegnek a csodája a multiban mutatkozik meg.Egyetlen nagy híbája az ,hogy néha kidob, de ez még sok játéknál megszokott.Ehhez a játékhoz stratégiai érzék kell, és ez a Ti bajotok.Nem arról szól a játék ,hogy mész és lősz, hanem normálisan felépített arcvonalat kell létrehozni, majd folyamatosan támadni.Gázló van a játékban ,csak nem használják a pályakészítők.