A Sudden Strike kop-kop ...
  • Tadeus2
    Hivatkozva a #2484-as hozzászólásomra be kell jelentenem,hogy négy-öt ütközeten vagyok túl - ezért is maradtam el azóta tudósítással - ,az erdemény: kemény harcok árán sikerűlt összes core egységem tiszti csíkjait feljebb tornázni,és létszámát is növelni.
    Ezen kivűl lehetőségem volt
    arzenálom technikai fejlesztésére és sok harci tapasztalt megszerzésére.
    Mindíg nagy hangsújt teszek a tűzérségem állapotára,a harcok eredényeként lecserélhettem 2db. 105mm light howitzer-re,csikjaik száma elérte a 3-at.Páncélosaim sorába immár 3db Stug is tartozik,melyek jelenleg a legerősebb fegyverzetet képviselik seregemben.
    Sajnos tapasztalnom kellet,hogy a szövetséges erők több olyan tankkal is rendelkeznek (CHAR bis-1 és Somua S-35)melyek páncélozottsága és tűzereje messze meghaladják az én tankjaimét.A francia nehéztankokat
    páncéltörő lövegeim célba sem veszik,olyan gyengék,teljesen hatástalanok
    ellenük,még a Stug-ok is elvéreznek ellenük nem megfelelő taktika vagy
    1-1 elleni összecsapás esetén.Egyetlen rendelkezésemre álló ezközöm
    ezen tankok ellen a 88mm-es légvédelmi löveg,ez viszont már messzíről és
    mindent kilő.Gyakran és minden esetben mozgatnom kellett,hogy a frontvonalba és támadási irányokba telepítsem,sajna csak 1 állt harcrendbe minden eddig vívott csatában.Jól jönne már valmilyen erősebb
    harckocsi,kifejezetten hátrányban vagyok,minden megmozdúlásom-akcióm
    lassú és megfontolt.Sok esetben a gyalogságom tömeges bevetése a rohamozó ellenséges páncélosok ellen hatásosabb mint a védállásokba
    beásott tankjaim tűze.Kellemes meglepetés volt az SS-gyalogság lángszórós felszereltége,rendkívűl hatásos a tankok ellen is.
    Kellemetlen viszont,hogy nagyon sok Bofors 40mm légvédelmi löveggel kell
    szembenáznem,a reptér elfoglalását feladatként kítűző pályán 8 ilyet zsákmányoltam és legalább ennyit meg is semmísítettem.