A Sudden Strike kop-kop ...
-
Tadeus2 #2469 Ne add fel! Hogy melyik is a második pálya az választás kérdése mert az első feladat teljesítése után (cordoba) két lehetőséget kínál,az egyik Madrid ostroma (2449-es hozzászólásod képe) a másik nos ezt nem tudom de az biztos hogy át kell törni a vonalaikon.Én a következő megoldást használtam: légítámadásokkal elhalgatattam a nehézlövegeket,meg kell semmísiteni őket,sokszor próbálkoztam és mentettem mire jó eredményt értem el.Az esetlegesen megmaradt tüzérségüket nehézlövegeimmel kilőttem,bátran mozgasd őket a pálya két széle közt.Ezután lassú,tűzérséggel támogatott páncélos előretörést hajtottam végre csak középre koncentrálva,itt középtájon egy épület körűl ellenállásba ütköztem de a tűzérség segített.Egészen a lövészárkokig előrenyomúltam,ahol beásott páncélosaim mögött elhelyezett aknavetőkkel és könnyű páncéltörő ágyukkal a felderítő autó latóterébe kerűlt lövészárkokat megtisztítottam.Jöhetett a végső roham,a kialakult résen keresztűl minden erőmmel áttörtem egésszen a célig,jelentősek voltak veszteségeim de győzelemre vittem csapataimat.