A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Itt már kaptam 2 tigrist is. Egyből jött az orosz támadás t34-esek garmadájával és rengeteg gyalogsággal. A tigrisek beásása még be sem fejeződött (jóval tovább tart mint a Pz III-asok és Pz IV-esek beásása) és már lőttek is az oroszok. Miután a tigrisek beásása befejeződött, hamar kilőtték az orosz tankokat. és lehetett támadni.
    Az orosz nehéztüzérség folyamatosan lőtt és az egyik tigrisem megsemmisült. A tüzérség felszámoloására küldött másik tigris nem tudott átmenni egy kis hídon, de a Pz IV G már át tudott menni (újabb jó pont a realitásnak). Szerencsésen kilőtt a tüzérséget védő 2 db T34-est és megsemmisítette a nehéztüzérséget. Ezután már nem volt nehéz a várost körbezáró néhány t34-es és 76 mm-es páncéltörő ágyú likvidálása. A beásott gyalogsággal nem is törödtem, hanem átgázoltam a kövészárkokon és behatoltam a városba, ahol már vártak a bentrekedt német egységek, akiket folyamatosan lőtt egy orosz aknavetős üteg. Amint eljutottam az első német egységik vége lett a pályának fényes győzelemmel: