3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
magyargyerek #1933 Ez a nagy disznó állat mindíg az utamba kerül.
-
magyargyerek #1932 Ezeket a találkozásokat valahogy sosem élem túl.
-
magyargyerek #1931 Egy újabb zsákmány az ellenségtől:
-
magyargyerek #1930 Ez az...berepülés...stukaaaaaaa
-
magyargyerek #1929 A harc megy tovább. Légierőt alig használok de most ezeket a KV-1-eseket megpuhítom.
-
magyargyerek #1928 Ezeket a modokat itt találod:
http://bkportal.com/default.asp?content=filtered&game=25 -
Nossssss #1927 Honnan lehet letölteni a Blitzkrieg 1-hez azt a modot? -
gooooliath #1926 várj még kapni fogsz k 39-es ágyut azzal átlövöd majd az egész pályát az oroszok ellen...nem tudom mért nem birod javitani az ágyut,de ne veszödj ennyire aproságokkal...az meg h 3.szintü lett a panzer 4-esed az már magában egy kitünö dolog. Krakov-i missional kapni fogsz tigrist,meg Ferdinand-ot az az elefántot,én azokkal csak akkor áltam meg mikor kifogyott a löszer...nincs ellenfelük orosz részröl...az az volt egy KV 84-es amivel kicsit meggyült a bajom...
-
magyargyerek #1925 Ha pozitív a játékélményed ezzel a moddal akkor kipróbáljuk! Várom az új képeket! Remek hogy új móddal teljesen átalakul az egész. Egyébbként amikor a napokban feltettem a "Heimatfront Mod"-ot egész más pályáim lettek az alapjátékban. Kicsit megzavarta a gépet mert fele írás orosz, fele angol lett, de ment és ez a lényeg. -
Nameny56 #1924 Woooow!:D Gratulálok Axon hadnagy!Ismét előttem jársz,úgy látom!:D -
#1923 Újra elkezdtem a Blitzkrieg 1-et, de már a sokat emlegetett Total War moddal, ami átírja a teljes német és orosz kampányt. Hihetetlenül jó lett, már az első lengyel pályákon is folyamatosan támad egy rakás terepszínű lengyel tank. A német egységek egyből szürkék, pörög a harc állandóan. Eddig igazi remekmű ez a mod. Majd szúrok be képeket. -
#1922 Ezzel ki is végeztem a Sztálingrádot. Az orosz kampányba belenéztem, de nem fogott meg. Kipróbáltam a Sztalingrádhoz készített core unit mod-ot. Ezzel a moddal core egységeim lesznek a kampányban.
Sajnos nem sok realitás van benne, mert már az első német pályán ad egy zsákmányolt KV1-est szürkére festve. Ezzel semmit nem tudnak kezdeni az orosz papírtankok és várják amíg a KV1 sorban kilövi őket. A többi német tankom t38-as skoda. A 2. pálya előtt meg elérhető az összes német és zsákmányolt egység a játékban, így rögtön beújíthat az ember 8-10 db Sturet emiltt és ezután nincs az a felhőkben érkező t34-es áradat, amit könnyedén le ne tudnék amortizálni. Ráadásul a mod használatával állandóan kifagy a játék, szóval felejtős. -
#1921 Itt már kaptam 2 tigrist is. Egyből jött az orosz támadás t34-esek garmadájával és rengeteg gyalogsággal. A tigrisek beásása még be sem fejeződött (jóval tovább tart mint a Pz III-asok és Pz IV-esek beásása) és már lőttek is az oroszok. Miután a tigrisek beásása befejeződött, hamar kilőtték az orosz tankokat. és lehetett támadni.
Az orosz nehéztüzérség folyamatosan lőtt és az egyik tigrisem megsemmisült. A tüzérség felszámoloására küldött másik tigris nem tudott átmenni egy kis hídon, de a Pz IV G már át tudott menni (újabb jó pont a realitásnak). Szerencsésen kilőtt a tüzérséget védő 2 db T34-est és megsemmisítette a nehéztüzérséget. Ezután már nem volt nehéz a várost körbezáró néhány t34-es és 76 mm-es páncéltörő ágyú likvidálása. A beásott gyalogsággal nem is törödtem, hanem átgázoltam a kövészárkokon és behatoltam a városba, ahol már vártak a bentrekedt német egységek, akiket folyamatosan lőtt egy orosz aknavetős üteg. Amint eljutottam az első német egységik vége lett a pályának fényes győzelemmel:
-
#1920 Mivel szuperul Ítélték meg ténykedésem, ezért megkaptam az egyik titkos pályát. A 3 német titkos pályából eddig csak egyet kaptam és most a 2.-at (ami a 3 titkos pálya közül időrendben a harmadik).
Panaszkodtam, hogy eddig nem volt városi harc sem téli pálya. Augusztus végi harcok voltak az utolsó pályákon. Na most a titkos pálya már 1943 január 5.-én kezdődik és a körbezárt sztálingrádot kell felmetenem az orosz gyűrű szétzúzásával:
-
#1919 Kis arzenálom:
-
#1918 -
#1917 Végigtoltam a Sztalingrád német kampányát. Az utolsó 16. pálya után a következő kitüntetéseket kaptam:
-
#1916 Az ilyen egyenlőtlen kűzdelmekből nekem is kijutott mostanában bőséggel.
6 tankom indult meg egy KV1 ellen, de mivel egyedül csak a hátsó páncélzatát tudták sebezni, így araszoltak a tank mögé, addig pedig a KV1 az összest kilőtte. -
#1915 Gratulálok Kamerád!
Folytassa előrenyomulását a fenevad szívéig!
Birodalmunk dicsősége és az emberi faj fennmaradása a tét! -
magyargyerek #1914 Megint egy előléptetés pillanata. Kár hogy nem látom Roth hadnagy büszke tekintetét mikor e tank kilővése után megkapta a rangot.
-
magyargyerek #1913 Sebaj, mentéshez vissza és a zsákmányolt orosz löveggel adok neki, kilőttem. Úgy hogy a jó kis 76-os löveg megmaradt. Csak javítani nem engedi. Valakinek ötlet miért nem?
-
magyargyerek #1912 A falut elfoglaltam, zsákmányoltam bőséges technikai egységet amit az orosz hátrahagyott. Ez jól jön mert plussz pontokat ér. Kissé egyenlőtlen erők kűzdelme amikor a falu felmentésére(későn) rám tör egy KV-1 nehéztank.
-
magyargyerek #1911 Flak egységem az előléptetés pillanatában. Ezt a repcsit elkapta...és az már füstölögve zuhan...
-
magyargyerek #1910 Értem, köszi az útbaigazítást Axon hadnagy. Folytatom kűzdelmemet a Blitz1 (ha jól számoltam) 7. pályánál. Voltam Berlinben eligazításért és kértem csapatom áthelyezését afrikából az orosz front kezdeti szakaszára. Itt már választottam ütősebb fegyverzetet. Már hozzáférhető számomra a Panzer IV egyik változata. A rangjaimat hozhattam magammal, kezdéskor vannak két vonásaim. Indulásként a tüzéreim bemelegítenek két orosz tankon...
-
#1909 Igen ezt már én is toltam. Jó kis mod, csak a mod verziószáma zavar egy kicsit: v0.00 -
#1908 Igen megvan. Ráadásul ebből van angol verzió is, sőt a boltokban még mindig kapható Magyarországon potom 990 ft-ért. Menj be a topikjába ha képeket akarsz belőle látni, oda beszúrtam néhányat régebben.
A játék egyedüli hátránya, hogy hihetetlenül nehéz. -
magyargyerek #1907 Szétnéztem kicsit a http://bkportal.com oldalain
Lehúztam egy módot amivel egy rakás új mission tolható. Gyakorlatilag ez egy új kiegészítő
-
magyargyerek #1906
http://union.4bb.ru/viewtopic.php?id=148&p=1 -
magyargyerek #1905 -
magyargyerek #1904 Szerintetek ez melyik verzióba lehet? Érdekes a kijelölt egységek számozása.
-
magyargyerek #1903 Esetleg akit érdekel annak:
BlitzKrieg Mission Kursk Addon EXPANSION
Esetleg még ez is:
Blitzkrieg: Mission Barbarossa Campaign Expansion Pack -
magyargyerek #1902 Köszi a segítséget! Megfogadom a tanácsokat.
Axon neked ez megvan?http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_1.jpg
http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_5.jpg
http://bkpforums.com/phpUpload/2/ww1_6.jpg
Ez valami első világháborús game lehet Blitz 1 motorral? -
gooooliath #1901 a gyalokságot folyamatossan támogasd a kis utánpotlás kamionnokkal igy nem vesznek el az egységeid -
gooooliath #1900 most következik majd egy fö küldetés a mi elég nehéz lessz. De hamarossan kapni fogsz panzer 4d -ket ha még nem kaptál,azok a rövidcsövü variánsok már elég ütöképessek lesznek
-
magyargyerek #1899 Utolsó célpont bevétele:
-
magyargyerek #1898 A második kitűzött pont elfoglalva. Egyszer vissza is fordultam javítani a tankjaimat mert alaposan leamortizálódtak. Feladatom hogy veszteség nélkül elérjem az angolok megsemmisítését.
-
magyargyerek #1897 Ez a következő célpont.
-
magyargyerek #1896 A várost elfoglalva betelepítettem a lövegeimet ide. Majd innen fogom a tűzérségi előkészítést elvégezni.
-
magyargyerek #1895 Na megcsináltam ezt a nehéz afrikai pályát. Nagyon kellett taktikáznom. Itt erővel nem lehet elérni semmit mert Panz3-asaim gyengécskék. Óriási előkészítő munkát végeztem ágyúkkal, aztán használni kell a gyalogság felderítő munkáját. Magyarul előreküldtem őket és 5 méterenként távcsövezés, felderítés. Kooperativ munkával és sok-sok mentéssel sikert értem el.Íme képeim a csatából.:
-
gooooliath #1894 ja én meg most kezdtem egy Achtung panzer nevü missiot a netröl kaptam le, rákellett telepiteni a B1-re és felül irta a német kampányt