A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    Nameny56: Megcsináltam a következő pályát a Sztálingrádban. Ez elvileg az lesz, ahol te elakadtál. Két pontot kell elfoglalni. A vasútállomást és a dombokon levő 3 aknavetős üteget. Az elején jól megszór rakétákkal. Először azt gondoltam, hogy katyusákkal bombáz folyamatosan, de később - amikor már a vasútnál jártam - láttam, hogy két amerikai (típus most nem jut eszembe) rakétavetővel lövöldözött, amíg az őket ellátó utánpótlás kocsi ki nem ürült. A gép egyértelműen csal ezen a pályán. Folyamatosan lövi az egységeimet az aknavetőseivel, holott nem is látnak az egységei. Valahogy mindig tudja hol vannak a tankjaim, akármennyire is hátra rendelem őket, így az a legjobb ha folyamatosan támad az ember.
    Ez az első pálya a Sztálingrádban ahol tüzérséget kapunk 3 db 105 mm-es ágyú személyében. Én most ezt jól ki is használtam és szinte az összes légvédelmi ágyúját ezekkel lőttem ki. Ezután már háborítatlanul körözhetett a felderítő gépem. A két pont elfoglalása után már enyém volt az egész pálya és ekkor jött az üzenet, hogy orosz ellentámadás érkezik és gyorsan semmisítsem meg a két vasúti ágyút a pályaudvaron. Pont ott állt 7 tankom, ahol az oroszok megjelentek. Kettőben már lőszer sem volt, két másik pedig már alíg élt. Óriási tankcsata kerekedett, ahol szerencsém volt és a t34-est is sikerült hamar kilőnöm. Ezután néhány lövés az ágyúkra és vége is lett a pályának. A következő pálya lopakodós feladattal indul. kaptam két mesterlövészt és ezekkel kell megtisztítanom, majdnem a fél pályát. Éppen csak elindultam velük és máris belefutottam egy 3 fős gépfegyveres orosz őrjáratba. Az egyik mesterlövészemet le is lőtték mire végeztem velük, úgyhogy kezdhetem újra a pályát, már óvatosabban.