A Sudden Strike kop-kop ...
-
Újra nekiláttam a Sztálingrádnak. Az utolsó mentésem 2007.júniusi volt. Azon a bizonyos pályán új módszert találtam. A térkép jobb oldalán van egy erdős-mocsaras sáv. Ott felvittem az összes katonámat, majd megkerültem velük a légvédelmi dombot. Aztán az egyik tiszttel távcsöveztem, míg a többi kilőtte mindhárom légvédelmi ágyú személyzetét. veszteségem nulla volt. Ezután megindítottam a tankjaimat a lövészárkok ellen és amikor megindult a harc, akkor a gyalogsággal hátba támadtam a lövészárkokat. Ezután gyorsan elfoglaltam két orosz 85-ös légvédelmi ágyút és a felmentésként érkező 5-6 orosz tankot könnyedén elintéztem velük.
Végre megtettem az első lépést. a térkép közepén hagytam a fenébe a házakban lapuló oroszokat, mivel nem is feladat a kifüstölésük és elindultam a másik két pont felé. Közben kaptam újabb légi támogatást és azzal elpusztítottam végre a két maradék pont közötti táv felénél lapuló katyusát, ami igen megnehezítette eddig az életem. A felső pontnál egy lövészárok rendszer van 4 db 45 mm-es páncéltörővel. Ezt nem túl nehéz elintézni, van vagy 2 tankom aminek 60-as a frontpáncélzata és azt szinte egyáltalán nem sebzik a ruszki ágyúk.
Na itt járok most, de úgy érzem, hogy mos tmár sikerülni fog ez a pálya is.