3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • werderbremen
    oké de ha van kedve valakinek , összekéne dobni egy olyat hogy magyarországi hadjárat. Amúgy meg a Werder a favorit:D
  • Nameny56
    Nem tudom,még sosem próbáltam!Amúgy meg hajrá Bayern!:D xD xD
  • werderbremen
    sziasztok. Szerintetek nehéz saját módot csinálni a Blitzkrieghez?
  • Nameny56
    Szia Axon!Úgy érzem eddig félre értettük egymást!:) Mert én már ezen pályán túl vagyok,ugyanezzel a módszerrel!Tehát a további félre értések elkerülése végett én az ezutáni pályán szenvedek!:(
  • Axon
    Újra nekiláttam a Sztálingrádnak. Az utolsó mentésem 2007.júniusi volt. Azon a bizonyos pályán új módszert találtam. A térkép jobb oldalán van egy erdős-mocsaras sáv. Ott felvittem az összes katonámat, majd megkerültem velük a légvédelmi dombot. Aztán az egyik tiszttel távcsöveztem, míg a többi kilőtte mindhárom légvédelmi ágyú személyzetét. veszteségem nulla volt. Ezután megindítottam a tankjaimat a lövészárkok ellen és amikor megindult a harc, akkor a gyalogsággal hátba támadtam a lövészárkokat. Ezután gyorsan elfoglaltam két orosz 85-ös légvédelmi ágyút és a felmentésként érkező 5-6 orosz tankot könnyedén elintéztem velük.
    Végre megtettem az első lépést. a térkép közepén hagytam a fenébe a házakban lapuló oroszokat, mivel nem is feladat a kifüstölésük és elindultam a másik két pont felé. Közben kaptam újabb légi támogatást és azzal elpusztítottam végre a két maradék pont közötti táv felénél lapuló katyusát, ami igen megnehezítette eddig az életem. A felső pontnál egy lövészárok rendszer van 4 db 45 mm-es páncéltörővel. Ezt nem túl nehéz elintézni, van vagy 2 tankom aminek 60-as a frontpáncélzata és azt szinte egyáltalán nem sebzik a ruszki ágyúk.
    Na itt járok most, de úgy érzem, hogy mos tmár sikerülni fog ez a pálya is.
  • Nameny56
    Úgy látom zajlik itt az élet!:D
  • Axon
    Egyébként tényleg jó lenne hozzá az angol nyelvi patch. Még az egységek nevei sem olvashatók. Monjuk ha valaki ért hozzá, akkor az angol nyelvű demoból át lehetne tenni az egységek neveit.
  • Axon
    Nem olyan hosszú idő az a 8 óra. Mire feltöltenénk valahova már le is jönne neked az ag.ru -ról.
  • farki87
    Sziasztok.
    Lehetne egy HATALMAS NAGY kérésem? Feltudnátok tenni a Talvisota telepítőjét valahova. (rapid, megaupload, data...)
    Van mindenem: FlashGet, Cfos, meg amiket ott ajánlottak letöltés gyorsítókat, de stabil 10,49 kb/s fölé ez nemakar emelkedni.
    Ha tudtok légyszi segítsetek ki, de ha nem az se nagy gond, mert a képek alapján megéri kivárni a majd 8 órát.
    Segítségeteket előre is köszönöm!!!
  • Axon
    A finnek hősiesen védekeznek:

• Axon
    Nem boldogultam a menükkel, így kilőttem a modot, majd az angol menüket szépen leírtam magamnak, hogy vakon is tudjak klikkelgetni. Így újra betöltöttem a talvisota modot és már simán haladtam a menükben. Az előbb valószínűleg a tutorialt indítottam el, most viszont már a custom campaingban megtaláltam a fin kampányt.
    Két kép a játékból:

Elkezdenek özönleni a muszkák.
  • Axon
    Tankjaim bandázódnak.
    Egy sör annak, aki el tudja olvasni a tank típusát :-)

• Axon
    Egy rakás vakon kattintgatás után elindult egy pálya:

Az őszi környezet valószínűleg egy textúra mod eredménye. Mindjárt leszedem az összes általam feltett textúra modot és úgy is elindítom:
  • Axon
    Itt kezdődtek a gondok.
    Menü:

• Axon
    Lejött a talvisota.
    Néhány kép:

• Axon
    Természetesen megfogadtam a letöltés vezérlős tanácsodat és telepítettem gyorsan egyet. Most jár 50 %-nál a letöltés (kb. 120 mega).
  • Nameny56
    Kíváncsian várom a fejleményeket!:D
  • galocza
    no, hát két link volt, az egyik VIP, nyilván a másikat kellet választani. onnan meg szkacsaty vagy mi (annakidején is rühelltem az oroszt 8).
    tudom, jókor szólok... de azért remélem a letöltésvezérlős tanácsot megfogadtad, különben lehet hogy amikor hazaérsz, keserű csalódás vár 8(.
  • Axon
    Na sikerült és elindult a letöltés. Az utolsó link amit adtál a www.ag.ru oldalon addig kattintgattam a ruszki hierogrifák között, míg végre elindult a letöltés. Már 50 mega lejött az anyagból és a letöltés vezérlő szerint délután 4 körül lent lesz. Addig letelik a munkaidőm, így valószínűleg, majd csak holnap fogom kipróbálni.
  • Axon
    Sajnos nekem még el sem indult a letöltés.
  • galocza
    sajna a dícséret korai.
    a nyelvi fájl valszleg nem ehhez való (vagy ha igen, nekem nem sikerült működésre bírni). lehet, hogy a demohoz tartozik, asszem először az sem volt angolul.
    így meg elég krix-krax az egész, cirill betűk, azok is helyettesítve.
    ha érzek magamban elég bátorságot, megpróbálok fájlokat kunyerálni a bkportalon, hátha nem zavarnak el a francba...
  • Nameny56
    Köszi szépen Galocza!!!Király vagy!:D
  • galocza
    kiegészítés:
    az emule-verzió installerje nem indul nálam (amúgy egy forráshoz képest hamar lejött).
    az orosz oldalon levő linkhez ajánlatos a szekrény mélyéről elővadászni vmi letöltéskezelőt, nálam többször megszakadt.
    gl&hf,
    g
  • Axon
    Ezer köszönet a linkekért. Rácuppantam én is mivel már régóta szeretném beszerezni ezt a kieget.
  • galocza
    hello, na akkor ülök és mesélek 8).
    a bkportal itt-ott meglehetősen éles hangú fórumaiból a következőket hámoztam ki:
    az orosz testvérek belföldön (muszkaországban) hozzáférhetővé tették a teljes játékot (magazinmellékletként és/vagy letöltésként), és paccsot is hozzá, ehhez készített vki egy angol nyelvi csomagot.
    aztán a nagy, 3Xos felszabadítóink úgy gondolták, hogy ebből mégis pénzt kéne csinálni, és leszedették mindenhonnan a játékot is és az angolosítást is, meg is tiltva mindnen további lokalizálást (ami azért eléggé vicces, fordítani azt fordít az ember amit akar).
    na erre felkaptam a cukrot és nekiálltam kutakodni, mivel vmi hasonló történt az alien swarm:infested nevű dologgal is (mod aztán mégsem mod, de hl2-tulajoknak ingyé' letölthető ha megjelenik aztán meg már az sem).
    az eredmény: a paccsot nem találom, nyelvi csomagot talán találtam, kiderül ha lejön a fő anyag, ed2k:
    ed2k://|file|talvisota.zip|249244|70205703DC02362D608991116D99DE41|/
    maga az orosz nagy verzió egy forrásban szintén van emulén, ed2k:
    ed2k://|file|Install_Talvisota.exe|257183744|D7415DBF97890D6B97FE11C82A528F01|/
    illetve nagyon lassan hozzáférhető (most másodszor futottam neki, 10k-val tölt és előszörre 9X%nál megszakadt) innen:
    http://www.ag.ru/files/demos/talvisota/14969#mirrorb
    a linkeket a legkisebb szívfájdalom nélkül teszem közzé, a készítők ezt már megtették egyszer előttem...
  • Nameny56
    csáó Galocza!Netalán tán' meg van neked a Talvisota???
  • galocza
    hello,
    van vkinek esetleg talvisota angol nyelvi pakk?
    ha lenne, nagyon megköszönném...
    üdv,
    én
  • blitzkriegfan
    Egy olyan kérdésem van, ha egy pálya elején az szerepel hogy több elérhető bonusz van ha teljesítem a pályát (mondjuk pnz V és valami rakétavető és önjáró löveg) akkor a végén mégsem tudok választani csak aut felajánl egyet. Persze én a panz V tankot szeretném de valami mást választhatok csak ??? miért????
  • blitzkriegfan
    Megvan a pálya kicsit macerás volt talán túl aprólékosan haladtam annyi ruszki ágyut foglaltam hogy a végén már nem volt kit beültetnem saját páncéltörő ágyuikkal löttem szét a nyugatról érkező felmentősereget kb 10-15 páncélos jött de nevetséges volt az próbálkozásuk :) Így utólag nem volt nehéz :)
    Még mindig nem ad tigrist 1942-43 ban vagyok de a köv historical pálya is Kharkov. Mikor lesz már tigrisem?
  • Nameny56
    Emlékszem erre a csatára!:D Kharkovnál vívtuk!:D Kurva nagy volt!!!:D Jaja,a tüzérséget használd!Lövess szét mindent!;) Utána még tisztogatás a páncélosokkal és a gyalogsággal és tiéd a győzelem!:D
  • farki87
    Helyesírási hibákért bocsi!
  • farki87
    Így már megvan, hogy melyik pálya az. Ha jóltudom itt van a 170mm-es ágyú és a Nashorn is. A lényeg, hogy Északon van egy kis híd néhány Pz IV és III társaságában, visszavered velük a kis orosz páncélos köteléket és gyorsan a Keletfelé vezényled őket, hogy segítsenek megállítani az ott előretörő ruszkikat. Ásasd be és rejtőzködjenek a PAK-ok.
    Állísd fel közben a tüzérségedet és lőd szét az orosz ágyúkat(Keleten a patak(152-esek) és a raktár(122-esek) környékén vannak). Ha elhalgattad őket akkor már szinte meg is nyerted, mert az elvtársaknak így már csak tarackjai maradnak, amikkel nemtudnak lőni téged, te pedig a 150-170 milisekkel bárhoza elérsz. :)
    A kis falut ne foglald el azonnal, hanem előszőr Nyugaton tisztísd meg a terepet és a földút környékét áraszd el tank aknákkal. Ha elfoglaltad a falut, utánna jönni fog néhány orosz nehézpáncéloz és így kivédheted a támadásukat, egyhejben állva könnyű prédák a tüzéreidnek vagy a Nashornnak.
    Nem egy nagy stratégia tudom, de nagyon hasznos.
  • blitzkriegfan
    Sajnos még csak panzer IVJ van 6 db azaz mindegyik páncélosom ilyen. A pálya röviden a térkép közepén lévő szektort kell elfoglalni, plussz az un északi egységemnek túl kell élni. Kapok kiegészítő egységeket de főleg gyalogos és kis páncéltörő ágyú azaz használhatatlanok. Iszonyatos tüzérségi tüzet kapok két oldalról sajnos tigrisem még nincs talán ezután a pálya után lesz?
  • farki87
    Ha kilövik az egyik saját egységedet, akkor kapsz helyette egy ugyan olyat, csak annyi a különbség, hogy az "Recruit"-lesz az elveszet egységed képzetségétől függetlenül, de ha a legmagasabb rangban vagy, akkor "Regular" egységgel pótolnak, ami már 2 vonással rendelkezik.

Ha jól gondolom, akkor te most ott jársz, ahol már Tigriseket lehet kapni. Előrevonod a páncélosaidat, beásatod őket és megvárod, míg az oroszk elfogynak.
  • Nameny56
    Köszi a választ!:)
  • blitzkriegfan
    Igen sajnos tényleg nem kaptam új core unitokat. Amit írtál hogy az elvesztett egységeket pótolják az mi? Ha elveszik az nem veszik el örökre? nEddig ha valamelyik egységemet kilőtték mindig újratöltöttem. Nem túl etikus de azt hittem örökre elveszik.
    Most értem el egy lehetetlen pályára Kharkov vagy ilyesmi. Hogy érdemes belefogni? Iszonyatos a red army túlereje.......please
  • Axon
    Igen létezik egy Total War nevű mod a Blitzkrieghez. Ez teljesen átírja az eredeti német és orosz kampányt (szövetségest nem). Sokkal valósabb és élvezetesebb lesz.
    Torrent oldalakról letölthető.
  • Nameny56
    Total War nevezetű kieg létezik a Blitzkrieghez?Hmmm???Axon?farki87???Ti talán tudtok válaszolni!:)
  • farki87
    Tudtok olyan modot, amelyben valós páncélzat és átütőerő van? Nagyon örülnék neki, mert most elkezdtem csinálni egyet, de nagyon hosszadalmas munka.
  • farki87
    Nemkapsz további egységeket. A magasabb ranggal annyit érsz el, hogy az elveszett egységeidet nem újoncokkal, hanem képzettekkel pótolják (Regular- 2 vonás).
    Attól függ, hogy mit adnak érte, nagyobb tűzerejű és védetségű tankokért vagy lőtávú ágyúkért érdemes. Páncéltörő ágyúkért vagy nebelwerferért én nemszoktam.