A Sudden Strike kop-kop ...
  • galocza
    hello, na akkor ülök és mesélek 8).
    a bkportal itt-ott meglehetősen éles hangú fórumaiból a következőket hámoztam ki:
    az orosz testvérek belföldön (muszkaországban) hozzáférhetővé tették a teljes játékot (magazinmellékletként és/vagy letöltésként), és paccsot is hozzá, ehhez készített vki egy angol nyelvi csomagot.
    aztán a nagy, 3Xos felszabadítóink úgy gondolták, hogy ebből mégis pénzt kéne csinálni, és leszedették mindenhonnan a játékot is és az angolosítást is, meg is tiltva mindnen további lokalizálást (ami azért eléggé vicces, fordítani azt fordít az ember amit akar).
    na erre felkaptam a cukrot és nekiálltam kutakodni, mivel vmi hasonló történt az alien swarm:infested nevű dologgal is (mod aztán mégsem mod, de hl2-tulajoknak ingyé' letölthető ha megjelenik aztán meg már az sem).
    az eredmény: a paccsot nem találom, nyelvi csomagot talán találtam, kiderül ha lejön a fő anyag, ed2k:
    ed2k://|file|talvisota.zip|249244|70205703DC02362D608991116D99DE41|/
    maga az orosz nagy verzió egy forrásban szintén van emulén, ed2k:
    ed2k://|file|Install_Talvisota.exe|257183744|D7415DBF97890D6B97FE11C82A528F01|/
    illetve nagyon lassan hozzáférhető (most másodszor futottam neki, 10k-val tölt és előszörre 9X%nál megszakadt) innen:
    http://www.ag.ru/files/demos/talvisota/14969#mirrorb
    a linkeket a legkisebb szívfájdalom nélkül teszem közzé, a készítők ezt már megtették egyszer előttem...