A Sudden Strike kop-kop ...
-
Én még sosem rendeltem az amazon-ról, így ezt sem tudtam, hogy Magyarországra nem szállítanak.
Nekem megvan a Total Challenge mind az 5 része és nekem is torrentről töltötték le haverok (mivel a melóhelyemről nem lehet torrentezni).
Bármelyik torrent keresővel rájuk bukkanhatsz. Például ezzel:
http://freak.torrentpond.com/
Ez a single pálya végigtolás számomra nem új ötlet. Biztos ismered a Sudden Strike játékot, amiről a Blitzkrieg-et klónozták. Nos én ahhoz szoktam single pálya és kampány végigjátszásokat készíteni, rengeteg képpel főszerezve. Egy-egy pályáról gyakran 20 képet is beszúrok a fórumba. Ha érdekel, akkor nézd meg a Resource War fórumot. Blitzkrieghez és készítettem már hasonlót, jóval kevesebb képpel, mivel általában a Blitz pályák jóval kisebbek. Talán 2-3 pályát készítettem el így. Nagyon vissza kellene ásni ebben a fórumban (1642 beírás van jelenleg), hogy rájuk találjak.
Engem inkább egy-egy modról készített leírás érdekelne. A bkportal oldalról rengeteg letölthető. Jó lenne belőlük képeket berakni az új egységekről, csatákról. Na meg véleményezni, hogy miben más, mint az alapjáték. Textúra patchek felrakása után néhány kép az új festésű egységekről szintén jó lenne betenni ide.