3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#1653 Itt a borítója.
-
#1652 Végre beért a több hónapi türelem. Beszereztem a Frontal attack 1-et!
11 hónapig töltöttem az emule-ról mire lejött :-)
A 712 megából viszonylag hamar lejött úgy 690 mega körül aztán leállt. Nem volt meg senkinek a hiányzó néhány mega, pedig többen is húztuk volna, de mindenkinek csak ugyan az a 690 mega volt meg. Aztán 11 hónap után mit látok tegnap? Bizony valakinek megvolt a hiányzó néhány mega, de nem indult el a letöltés, de ma délután azt látom, hogy végre lejött. Hosszan sztorizok, de nem sűrűn töltenek az emberek 11 hónapig egy 1 cd-s iso-t :-)
Holnap kipróbálom és majd beszúrok ide néhány képet. -
#1651 Ha lesz egy kis időm, akkor lehet, hogy majd megpróbálkozom a bőrözéssel, bár nem igazán értem, hogy is lehet ezt megoldani, elég csak arra gondolni, hogy a Blitz2-ben vannak olyan egységek, amelyek az 1. részben nincsenek. Engem főleg a terep és a robbanások színkavalkádja zavar. -
#1650 Értettem, hogy a EXBK MOD a Blitz1-hez készült, de én a Blitz2 színeit nagyon rikítónak tartom, így nem rontom el vele a Blitz1-et. -
Tadeus2 #1649 Válasz AXON-nak a 1647-re
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3953
Ez egy olyan link a Blitz.2 fórúmban ahol elsősorban (csak?) "bőröket" lehet importálni BK 1-ből BK 2-be. Csak saját felelősségre. Fogalmam sincs hogyan működik ha működik,de bátraké a szerencse egyszer ki lehet próbálni.
-
Tadeus2 #1648 Ez jó hír,hogy neked is tetszik a Heimat Front-os MOD kombináció,a félreértés elkerülése végett az EXBK MOD Version 2.0 nem Blitz.2 átszínező
csak egy új és más az egyeshez.
Kipróbáltam a CCM2 Mod-ot (Close Combat Mod)ezt csak magában hiszen ez komplett Verzió,ez is átszínez és "áthangol" mindent,és jónéhány egyebet is vátoztat a játékmenetben de ezket részletesebben elolvashatod a bkportal.com-on.
Felhívom figyelmedet a szintén itt található FÓRUM oldalra és balszélső sávra,ahol a legújabb hozzászólások olvashatók,nagyon-nagyon sok érdekességet lehet itt látni.Itt bukkantam egy új friss oldalra http://www.dak-clan.eu/
DAK Deutsches Armeekorps,Blitzkrieg und Company of Heroes Clan
-
#1647 Az előző modkombinációdat kipróbáltam és nagyon tetszik. Ezt az újat viszont nem fogom, mivel nekem nagyon nem tetszik a Blitzkrieg 2 csiricsáré színkavalkádja. Éppen ellenkezőleg nekem egy olyan mod kellene a Blitz2-höz, ami visszavesz a színekből és az sem lenne baj, ha Blitz1-es látványvilágot készítene. -
Tadeus2 #1646 üdvözletem
letöltötték számomra a TC3-at torrent oldalról tömörítve, csak éppen jelszóval védett minden fájl az meg nem volt mellette (ilyenkor mi a teendő?),nem gondoltam hogy ennyire nehezen fog menni,de azért nem adom fel.Új MOD kombinációt próbáltam ki ez két részből áll
- Ambient sound (ez nagyon bevált)
- EXBK MOD Version 2.0 (extended blitzkrieg - mindent átszínező MOD)
vigyázz a letöltésnél ha ki akarod próbálni,mert több féle is van,a pontos megnevezést vedd alapúl és 29,5MB.Három tömörített állományt kapsz belölle ezeket tovább kell kibontogatni,de megéri mert az eredmény
igen látványos nagyon sokszínű egységeket kapunk.Beszereztem egy képmentőt FastStone Capture a neve remélem működni fog.
-
#1645 Ki fogom próbálni ezt a mod kombinációt amit ajánlottál. Hang modot még nem is próbáltam. Skin modból viszont már rengeteget kipróbáltam és "sajnos" jobbnál-jobbak, így nem is igen tudok választani közülük. -
Tadeus2 #1644 Köszönöm a torrent keresőt,rajta leszek a témán szeretném mihamarabb magaménak tudni a Total Challenge sorozatot. Megnéztem a galériádat és felkerestem a Resource War fórumot is ahol valóban sok "Axon" képet láttam,azt hittem régi képek lesznek,de látom nagyon is élő a fórum,ezek
szerint egyszerre több hasonló témáju RTS-t játszol.
A blitz.installálása után én azonnal felteszem az:
- Ambient sound MOD
- Ambient death MOD
- Heimatfront skin
- Summer autumn MOD
Ezekkel teljesen megváltoztatom az eredeti kinézetét, színesebb és élőbb
a táj-mint egy őszi erdő-,és teljesn új csodás hangokat lehet hallani amikor a páncélosok mozognak,lőnek.De az egyszerűbb kézifegyverek hangja
is megváltozik,különösen jó a mesterlövész,na és a robbanások,becsapódások mintha valóban kint a terepen történne telt és visszhangos.
Mindehez társúl a változatos és jólsikerűlt fegyverátszínezések,az álcázó terepszínűre pingált tankok és a fémszűrke egyszerűbb kerekes páncélozott járművek látványa.Valóban nagyon sok MOD és SKIN van ki is szoktam őket próbálgatni,csak egy idő után ez a játék újra installálásához vezet.A képek felrakása még kissé problémás de dolgozom rajta.
-
#1643 Én még sosem rendeltem az amazon-ról, így ezt sem tudtam, hogy Magyarországra nem szállítanak.
Nekem megvan a Total Challenge mind az 5 része és nekem is torrentről töltötték le haverok (mivel a melóhelyemről nem lehet torrentezni).
Bármelyik torrent keresővel rájuk bukkanhatsz. Például ezzel:
http://freak.torrentpond.com/
Ez a single pálya végigtolás számomra nem új ötlet. Biztos ismered a Sudden Strike játékot, amiről a Blitzkrieg-et klónozták. Nos én ahhoz szoktam single pálya és kampány végigjátszásokat készíteni, rengeteg képpel főszerezve. Egy-egy pályáról gyakran 20 képet is beszúrok a fórumba. Ha érdekel, akkor nézd meg a Resource War fórumot. Blitzkrieghez és készítettem már hasonlót, jóval kevesebb képpel, mivel általában a Blitz pályák jóval kisebbek. Talán 2-3 pályát készítettem el így. Nagyon vissza kellene ásni ebben a fórumban (1642 beírás van jelenleg), hogy rájuk találjak.
Engem inkább egy-egy modról készített leírás érdekelne. A bkportal oldalról rengeteg letölthető. Jó lenne belőlük képeket berakni az új egységekről, csatákról. Na meg véleményezni, hogy miben más, mint az alapjáték. Textúra patchek felrakása után néhány kép az új festésű egységekről szintén jó lenne betenni ide. -
Tadeus2 #1642 új vagyok itt a fórúmban,meglepő hogy ilyen kevesen írnak ide,pedig
biztosan több ezren játszhatják ezeket a játékokat.Az érdeklődés kűlföldön hatalmas és töretlen a játék megjelenése óta.Szerintem alap kiindulási oldal ehhez a témához a bkportal.com,de gondolom ezzel nem mondtam nektek újat.Az viszont friss hír,hogy megpróbáltam neten megrendelni a Total Challenge 1-2-3-4 részét és a Mission Barbarossát az Amazon.com és az Amazon.de oldalakon de NEM LEHET, ugyanis Magyarország nem tartozik bele abba a listába ahova ezen oldalkról szoftver postázást vállalnának.(EU?)Igy nem maradt más választásom mint torrent és emule oldalakról beszerezni.Jó lenne ha a fórúmban ezek beszerzési helyeit is megosztanánk egymással.Jó lenne az is ha megosztanánk egymással egy-egy singlepálya végigjátszását,taktikai megoldásokat,vagy éppen ajánlanánk egymás részére jólsikerűlt új pályákat.Én igykszem letöltögetni az újakat a bkportal.com oldalról és ki is bróbálom őket de nem mindegyik jön be,vannak játszhatatlanok is. -
Nameny56 #1641 Húúúú!Ez egy részletes leírás!Köszi szépen Axon!Jó hétvégét! -
#1640 Felmész erre az oldalra:
http://www.ag.ru/games
Bal oldali sávban az abc betűi alatt van egy ilyen menüpont:
Мини-фильтр GEO
3 lenyíló menüje van. Az elsőben kiválasztod azt, hogy:
real-time
A másodikkal nem foglalkozol, a 3.-ban pedig kiválaszthatod az évszámot. Ha 2007-et választod, akkor a többnyire még meg sem jelent, de erre az évre betervezett játékokat találod. Ha 2005-öt választod akkor ott lesz a listában a a Gulf War folytatás Bitva za... is.
Amikor kiad egy listát, akkor névsor szerint megjelennek a játékok (természetesen nem mind Blizkrieg játék, hanem real-time játékok), de ezeket az angol címek szerint rendezi és ezek európában is megjelentek/megjelennek. Ami érdekes az a lista végén van. Itt találhatók az orosz nevű játékok, amik nem jelentek/jelennek meg európában angol nyelven. Ezekre kattintva kiadja a játék infóit és egy rakás képernyőmentést is, amiből egyből látszik, hogy egy játék Sudden Strike, Blitzkrieg1 vagy Blitzkrieg2-es kiegészítő-e.
Például 2007-re már csak a Blitz2-höz (vagy annak motorját használó) jelennek meg játékok, de abból rengeteg. Érdemes végignézni az összes évet 2000-ig, mert fel lehet fedezni gyöngyszemeket. A Sudden Strike-hoz csak két játékot találtam (Gulf War és a folytatása), de a Blitz1-hez már jó sokat, kb. 6-7 darabra emlékszem. Blitz2-höz meg még többet, de azok nagyrésze még nem került kiadásra, és ezeknél még van remény, hogy esetleg megjelenik belőlük európában az angol verzió.
Mostmár te is jól értesült lehetsz :-)
Egyébként Németországban is vannak hasonló kezdeményezések, amelyek csak ott jelennek meg német nyelven, mint például az #1608-as beírásban közölt oldalon megjelent Blitzkrieg kiegészítők (köztük a Leningrádi csata is).
Egyébként ezekre az oldalakra a Google segítségével szoktam rábukkanni. -
Nameny56 #1639 Én is észre vettem ezt a két szót!!!:D Ирак и Иран -
Nameny56 #1638 Értem!Akkor elég fura ez a borító ehez a game-hez!:-)
Amúgy te honnan szerzel tudomást ezekről a game-ekről??? :)
A múltkor ezt írtad pl.:
Az egyik - álltalam - legjobbnak tartott játék az Orosz-Fin háborút dolgozza fel. Ennek angol neve is van: Talvisota.
Ezt sem sikerült még beszereznem. Ezen kívül van még vagy 6-7 Blitzkrieg-es játék.
Nézegettem a 2007-es orosz terveket és abban számtalan (kb. 9-10) Blitzkrieg 2-höz készülő kiegészítő található. Eszméletlenül népszerű oroszországban a Blitzkrieg sorozat.
Ezeket az infókat hol szerzed be?Én is szeretnék ilyen jól értesült lenni!
-
#1637 Mégis csak az Irak-Iráni hábúrút dolgozza fel a folytatás. A ciril betűk között felismertem ezt a két szót :-) -
#1636 Attól éppen még lehetne az Irak-Iráni háború, mivel szerintem a borítókat csak úgy összedobják, hogy jól nézzen ki és kész, de nekem is az sugja valami, hogy nem az Irak-Iráni háborúban játszódik. Ha tippelnem kellene, akkor az 1990-es öbölháborúra tippelnék.
Megadom a weboldalát, hátha tud valaki oroszul és kisilabizálja legalább azt, hogy mi a témakör:
Bitva za csernoje zolotov -
Nameny56 #1635 Szemetek ezek a muszkák...Mindig csak kibasznak velünk!:D 1848-ban,a II.világháborúban,'56-ban...Utálom őket!!!
Amúgy a GulfWar második része sztem már nem az iraki-iráni háborúval foglalkozik!Mert a borítóján amerikai tengerészgyalogosok vannak!Nemde?
-
#1634 Az orosz piac elég nagy és igény is van rá, úgyhogy anyagilag megéri nekik.
Szerintem itt európában és nálunk nincs kiadó aki megjelentetné ezeket. Nálunk roppant kicsi lenne rá a kereslet, de szerintem németországban már nagyobb sikere lenne. A pontos okokat viszont nem látom. Az is gond, hogy az oroszok csak a ciril betűs verziót készítik el és az európai kiadóknak kellene angol verziót készíteni. Szóval sok probléma és bizonytalan haszon járna a kiadásukkal, ezért nem foglalkoznak vele. -
Nameny56 #1633 Nem is tudom miért nem kapnak ezek a játékok nagyobb hírverést!!!És nem tudom miért csak maguknak csinálják meg őket a rohadék ruszkik...???!!!Nincs igazam szted Axon?
Ehhez mit szólsz Axon?Miért nem jelennek meg ezek hivatalosan?:( -
Nameny56 #1632 Hát én is nagyon szeretném megkaparintani!Amúgy remélem tudod,hogy a Blitzkrieg 1 szovjet kampánya a finnek elleni téli háborúval kezdődik! -
#1631 Sajnos én még sehol sem találkoztam vele, pedig nagyon fáj rá a fogam. -
Nameny56 #1630 És ezt a Talvisotát sehonnan nem lehet beszerezni?:( -
Nameny56 #1629 értem!köszi!:) -
#1628 Az emule hálózatán fent van:
www.emule.org
Innen leszeded a klienst, majd telepíted és elindítod. A keresőjébe beírod a Gulf Wart és már töltöd is lefele. Majd beírod a Sudden Strikeot (abból jó sok van) és azokat is elkezded letölteni. Nekem a Gulf War 4-5 nap alatt lejött. -
Nameny56 #1627 Nameny56
2007. júl. 16. 23:01 | privát | válasz erre | #1625
Am ez a sok Sudden-játék!!!Ez kurva sok!!!:) Elég nekem az a sok alapjáték!Nem hogy még a modok... A Gulf War-t honnan tudnám letölteni?Majd írj!Csá-csá!
Erre válaszolj légyszíves Axon! -
Nameny56 #1626 Újabb kiegészítéssel gyarapodik a második világháborús RTS, a Blitzkrieg 2. A CDV Interactive műhelyében készülendő expansion a Liberation nevet viseli majd.
A következő addon a háború végét dolgozza majd fel két teljesen új kampánnyal, melyek Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban játszódnak majd. A nyugati-fronton zajló kiegészítésben új pályákat, egységeket és játékmódokat próbálhatunk majd ki. Sajnos a megjelenési dátumról nem érkezett információ.
ide gyertek! -
Nameny56 #1625 Am ez a sok Sudden-játék!!!Ez kurva sok!!!:) Elég nekem az a sok alapjáték!Nem hogy még a modok... A Gulf War-t honnan tudnám letölteni?Majd írj!Csá-csá! -
Nameny56 #1624 Én is nagyon szeretem a Blitzkrieg sorozatot,nem csodálkozom,hogy az oroszok is kamázzák! Orosz-Finn háborút feldolgozó játék??? Talvisota néven???Arra is szert kell tennem!Nem is tudom miért nem kapnak ezek a játékok nagyobb hírverést!!!És nem tudom miért csak maguknak csinálják meg őket a rohadék ruszkik...???!!!Nincs igazam szted Axon? -
#1623 Külön érdekesség, hogy az oroszoknál a Blitzkrieg 1-hez rengeteg kiegészítő jelent meg. Többségének angol címe sincs csak cirilbetűs. Rengeteg képet láttam róluk a neten.
Az egyik - álltalam - legjobbnak tartott játék az Orosz-Fin háborút dolgozza fel. Ennek angol neve is van: Talvisota.
Ezt sem sikerült még beszereznem. Ezen kívül van még vagy 6-7 Blitzkrieg-es játék.
Nézegettem a 2007-es orosz terveket és abban számtalan (kb. 9-10) Blitzkrieg 2-höz készülő kiegészítő található. Eszméletlenül népszerű oroszországban a Blitzkrieg sorozat. -
#1622 Bövebben ebben a témában a Resource War topikban olvashatsz, na meg jópár képet is beraktam oda. -
#1621 Az Irak-Iráni háborút a Gulf War nevű játék dolgozza fel. Az alant közölt listában is benne van. Demoja letölthető. Úgy volt, hogy megjelenik európában is, már előrendelhető volt az Amazon-on is, de aztán mégsem jelent meg. Viszont az oroszoknál megjelent. Ott persze más a címe, valami ciril betűs maszat. Érdekesség, hogy ott folytatása is megjelent. Láttam a borítóját és képeket is a játékból, de nem tudtam eldönteni, hogy ez is még az Irak-Iráni háború-e vagy más konfliktust dolgoz fel.
A Gulf Wart kb. 2 hete szereztem meg, de a folytatást sajnos nincs meg.
Gulf War borítója:
Folytatás borítója:
-
#1620 Sudden Strike részek:
Sudden Strike
Sudden Strike Forever (ez az alap Sudden Strike kiegészített, gyakorlatilag befejezett verziója)
Sudden Strike 2
Sudden Strike - Resource War
Sudden Strike 2 alapjaira épülő játékok:
- Hidden Stroke 2
- Cold War Conflict (hidegháborúban játszódik 1950-1970)
- Gulf War (Irak-Irán-i háború)
Modok:
Sudden Strike Forever:
- APRM 3
- APRM 4
- RKKA
- RWM 4
- RWM 5
- TWO 2.0
Sudden Strike 2:
- AFPM
- COI
- ERDBEER mod
- FMRM
- Forever mod
- Hellfire mod
- IKS
- Longrange (LRM)
- MWAM 4
- RKA
- RWM 6.31
- RWM 6.5
- RWM 6.6
- RWM 6.7 (készül, de már letölthető a beta4-es verziója)
- Siberium
- SSNM 1
- SSNM 2
- TOW 3
- VW (Vietnam Warfare)
- WAW (World at War)
- Hidden Stroke 1
- UCM
- SWW2
Létező, de általam még be nem szerzett modok:
- Berlin mod
- RBM
- GLM
Sudden Strike - Resource War:
- Cross of Iron
- Less Is More
- LRM 5 (Longrange)
- MWAW 4
- PWM (Pacific War mod)
- RCM (Real Combat mod)
- RWG
Létező, de általam még be nem szerzett modok:
- CCRM mod
- GFM (Global Force mod)
Érdekesség, hogy maga a Hidden Stroke 1 is egy mod, de ehhez is készült 2 mod is. Ez amolyan mod a modhoz dolog, ezért írtam a HS1 alá kicsit beljebb azt a két modot. -
Nameny56 #1619 Ja,és el ne felejtsem!Láttam játszol egy iraki-iráni háborút feldolgozó RTS-el!!!Én nem is tudtam,hogy csináltak ilyen témájú játékot!Azt honnan szerezted meg?? -
Nameny56 #1618 Igen tudom,hogy az az alapja!De én annak egyetlen egy részével sem játszottam...Annak pontosan hány része van?És melyek ezek??Ha leírnád ide nagyon megköszönném!Előre is köszi!Csá-csá! -
#1617 Nehéz megmondani. Ha eléggé nyereséges volt nekik a 2. rész, akkor biztos lesz.
Remélem nem mennek tovább ebben az ostoba arcade vonalon mint a 2. részben és visszatérnek az 1. rész sikeres szériájához.
Mindenesetre hamarosan jön a Sudden Strike 3! Arra nagyon kíváncsi vagyok. Biztos tudod, hogy a Blitzkrieg a Sudden Strike alapjaiból született. Ha a 3. sudden jó lesz, akkor annak az alapjaira megint építkezhet a Blitz 3. -
Nameny56 #1616 Vajon lesz Blitzkrieg 3???Szted Axon? -
#1615 Én most néztem meg a gamecopyworld-ön és természetesen fent van az 1.2-eshez a crack. Onnan amúgy sem szoktak soha semmit törölni, legyen az akármilyen régi játékhoz való törés. -
Hoppacska8 #1614 Hello!
Valaki tudna adni egy működő oldal címet, ahol van 1.2 patch-hez crack/no cd, mert a régiek, a tar.hu-s meg a gamecopyworld már törölte és újra feltettem a játékot és nincs meg, de szeretnék multiba játszani!
Pls valaki help!
Köszi