A Sudden Strike kop-kop ...
-
Tadeus2 #1642 új vagyok itt a fórúmban,meglepő hogy ilyen kevesen írnak ide,pedig
biztosan több ezren játszhatják ezeket a játékokat.Az érdeklődés kűlföldön hatalmas és töretlen a játék megjelenése óta.Szerintem alap kiindulási oldal ehhez a témához a bkportal.com,de gondolom ezzel nem mondtam nektek újat.Az viszont friss hír,hogy megpróbáltam neten megrendelni a Total Challenge 1-2-3-4 részét és a Mission Barbarossát az Amazon.com és az Amazon.de oldalakon de NEM LEHET, ugyanis Magyarország nem tartozik bele abba a listába ahova ezen oldalkról szoftver postázást vállalnának.(EU?)Igy nem maradt más választásom mint torrent és emule oldalakról beszerezni.Jó lenne ha a fórúmban ezek beszerzési helyeit is megosztanánk egymással.Jó lenne az is ha megosztanánk egymással egy-egy singlepálya végigjátszását,taktikai megoldásokat,vagy éppen ajánlanánk egymás részére jólsikerűlt új pályákat.Én igykszem letöltögetni az újakat a bkportal.com oldalról és ki is bróbálom őket de nem mindegyik jön be,vannak játszhatatlanok is.