A Sudden Strike kop-kop ...
-
Szerintetek mi az a két utolsó páncélos. Én először Nashorn-ra gondoltam, de valószínűleg nem az. A játékban sem mond semmi konkrétumot, csak annyit ír ki, hogy katonai jármű. Egyetlen lövéssel kilövi a T34-est ha eltalálja.
Szerintem valami prototípus lehet.
Egyébként a Sztalingrád programból való a képmentés.
Szerintem a Sztalingrad a legszebb Blitzkrieg játék. Itt van a legtöbb pálya elem. A falvakban civilek, nyúkok, állatok mászkálnak. Itt vannak a legélesebben megrajzolva a házak, fák, talaj, stb., na és itt a legszebbek a harcjárművek. A német tankok például nem csak a cső hosszában különböznek (pl. PzIVD, PzF2) hanem egyértelműbb jelek is láthatók. Némelyik tankra ládák, vagy lánctalp darabok vannak kötve. Nagy a program jármű gazdagsága, amit jól ki is használnak a pályák. Míg a Blitzben kapsz küldetés előtt 5 teljesen egyforma tankot, addig itt mind az 5 teljesen különböző és ez bizony a tulajdonságaikban egész jól érzékelhető.
Az orosz tankoknál például a T34-eseknél kiírja, hogy melyik gyárban készültek és eszerint változik a paramétere, hiszen némelyik gyárban vastagabb páncélzattal gyártották.