Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Fiúk! Van egy fél órám. Vki nem akar egy két személyes 1.2-es szervert indítani, akinek jó a nete? Ha ADSL, akkor majd inkább én csinálom!

A medve nem játék.

a.carkey
Mármint nyomulni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Lehet!!!!

A medve nem játék.

Lacc
Szerintem is IP alapján kéne, az a biztos, mert nem hiszem hogy crackelt gaméval lehetne gamespy-on vagy ASE-n nyomulni... A patchet leszedem.
justin
Talán az utóbbit érdemesebb, de remélem este felé benéz valaki, aki annak idején ezt lebonyolította, mert neki már tapasztalata van ebbe. Addig is: remélem mindenki a deviance féle verzióval próbálkozik és 1.2-es patchel. Crack + patch itt www.tar.hu/blitzkrieg (remélem még mûködik)

Próbáljuk meg. Gamespy-t érdemes? Vagy elõre megbeszélt ip-n inkább?

justin
Ha jól emlékszem itt régen nagy multik mentek. Csak aztán megszûntek mert kevés ember volt. Most megint meg kéne próbálni.

Lacc
Valakinek nincs kedve multizni? Ki kéne próbálni.
Ombika
Hm acimrol nem jon le a game mert html-kent akarja menteni es 2 kb osszes fajlt!
vitez neked mizu?

A singleplay tényleg unalmas. Én általában csak a random missönöket szeretem, ahol nem kell feladatokat megoldani, csak a gépet gyúrni.
(Mission generator)

A BK random missönjei nem ilyenek, mert lusták voltak igazi "random" AI-t írni. Ez a game csak multiban az igazi.

Lacc
Hát ja, kár hogy nem ilyen a multi 😞 Pedig ez a játék igazán jó lett volna ilyen pontos rendszerrel multiba szvsz...
a.carkey
Hát a random küldetések - amiket csak azért csinált az ember, hogy összeszedje a cuccost - tényleg unalmasak voltak, de amíg az nincs, nem fejlõdnek, nincs technika, aztán olyan küldetéseknél, mint Harkov, kiírtanak minket. Ezért ez is kell. A multi rész tényleg hülyeség így, nem a Suddenes sohasem volt vonalat kellett volna követniük, hanem a Combat Mission vagy a Steel Panthers félét. Ott lehetett saját magadnak pontokból összerakni a szerinted jó haderõt. De legalább tovább lehet vinni õket a Suddenhoz képest a singli gaméban ...

A medve nem játék.

I.C.ram
Ez az egy hátránya a játéknak, hogy néha baszottúl unalmas. 😞
Lacc
Én innen szedtem le.
Lacc
Nemrég szedtem le én is, és eddig nagyon bejött a game! Csak mostmár a 3. epizódban már kezdem kicsit unni a missionöket. Mindegyik csak arról szól, hogy van 4-5 falu/város/támaszpont, x számú enemy, ezeket kell likvidálni és elfoglalni a pontokat. Artrillery-tûzzel meg kell szórni a területet, aztán az adott idõszak legfejelettebb tankjaival benyomulni oda, és tisztogatni, ez egy 100% nyerõ stratégia... Volt néhány igazán jó küzdelem, mikor tényleg kellett taktikázni, de sajna nem sok, nektek ez nem tûnt fel?
A másik dolog a multi, amit nagyon kipróbálnék, de sajnálom hogy nem úgy van, hogy adott pontból gazdálkodva kell egységeket venni, és egymásnak esni... Ez a zászló foglalós dolog nem tudom mennyire élvezetés, ki kéne próbálni.
Privát ftp?
deviance-final-t érdemes szvsz

Ombika
jah nekem is ez kene!

Hi all,
udvozlet a pancelos brigadnak.
Ha szerveztek multikat, en is szivesen beszallok.
GameSpy-on probalkoztam eddig (nem sok sikerrel).

a.carkey
Szerintem még nem jött ki, de van neki hely az bizti. Valaki vsz fog csinálni, meg jön ugye egy kiegészítõ is ...

A medve nem játék.

Axon
Nem tudjátok, hogy készült már valamilyen mod a Blitzkrieghez.
Egy haverommal készítettünk egy gyönyörû magyar stukát. Eredeti fotórol szedtük le a festést, természetesen piros-fehér-zöld színekben pompázik. Viszont ebbõl még nem tudtunk egy mod-ot készíteni.
Csak az eddigi jármûveket tudtuk átszerkeszteni. Új jármûvet nem tudtunk készíteni, mivel annak a 3d-s rácsszerkezetét valamilyen 3d-s szerkesztõvel (pl. 3dstudiomax) kell elkészíteni, az meg hát....
Ezért inkább megvárom a mások által elkészített modokat.

a.carkey
Ja, az SP WatW-ban is van Maus! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az is yoo! Már van idõm 😊

A medve nem játék.

köci most nicns több okbol is: 1 nem hiszem hogy itthonlezsek
2. még nem ismerem anyira azt a gamet
:de egy bk party mehetne valamikor majd...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a.carkey
Antijedi! Nincs kedved egy Steel Panther partyhoz holnap délután? 😊
Sima battle!

A medve nem játék.

a.carkey
Valaki alant meg arról beszélt, hogy nehéz a ruszki fokozat ... 😊
Én voltam aki két Ardenneket írtam, de azt 2 NYEurópai missziónak gondoltam ... Bocs, de ua. hadjárat volt.

A medve nem játék.

Axon
Végre megcsináltam az Ardeneki pályát
Kicsit csalódott volta. Valaki alant 2 Ardenneket emlegetett. Végigrombolok nagynehezen és vége.
Azóta újrakezdem az oroszokkal hard fokozaton.
Elsõ igazi fin pálya...hoppá mit látok? Egy kv1 és egy kv2 😊
Sétagalop volt....

a.carkey
U-995:

😊

A medve nem játék.

zoli80
jon a blitzkrieg kiegészito lemez,hamarosan.sok uj map meg miegymas,asszem total challenge néven.

khm, már megint csuszunk visszafelé... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én szeritnem a legjobbak a street slops vagy milyen nevû, meg a battlepaths, nekem legalábis azok jönnek be 😄
ha játszunk gamespyon általában itt meg szoktuk elõre beszélni, és ha megy már egy szerver véletlen akkor a nevében tuti benevan hogy hun vagy hu és a jelszó (legalábbis nálam) mindig hun
😄D

még nicsn tudtomal sajna 😞(

SZEG007
Ez nagyoön jo game. Van hozá demo?

SZEG007
Az a legszarabb pálya az öszes közül, ott mindig cak németek nyernek, mert hozák a tankokat, és a tengerparton kacsavadászatott tartanak😞

zoli80
na itt vagyok😊))) kicsit elcsusztam.

picit?? na ebbõl se lesz semi ahogy elnézem, 1v1hez meg hogy öszinte legyek nem sok kedvem 😄

zoli80
hulye raven😊 picit még nyomjuk😄

khm, zoli..., elmult 17.00 ... 😄DD

nálam az eset az kb ugy alakul hogy sotantol vagyok (és figyelek ircukára is ha épp nem jáccok mást), ugy kb 12ig tuti, de szeritnem még utána is elég sokáig...

a.carkey
Este az nálatok hány óra? Még mással szenvedek - tanulok -, de majd igazán estefelé kéne ezt nyomni. Mondjuk 9 után ...
Ok? 😞

A medve nem játék.

zoli80
jelenleg ravenezek,5korul felmaszkalok icukára😊 1.2 crack meg sfv megvan mar csak a peccst kéne lekapnom.

énis bene vagyok egy multyban, az érintetket kérem mászkáljanak fel icukára 😄DD
ja és jolene az uj patchel probálni (az elöbb irt letöltési helyen ha kicsomizod bene van a crack is)

a.carkey
Mondtam. Elefant sucks 😊
Este? Pl., kell fent lennie az új patchnek? Crack is van hozzá?

A medve nem játék.

zoli80
nem multizunk egy jot valamikor?

zoli80
nem olyan vészes,én alig vesztettem egy két tankot.persze 5-6. probálkozásra😊 a jadgtiger nagyon brutál,egyedul elintézte a fél mapot.

Axon
Már egy hete nem volt idõm bekapcsolni a gépemet, úgyhogy egységeim még mindig ott rostokolnak az Ardennekben.
Éppen 3 fronton indítottam támadást.
Északon a Maus karöltve néhány párduccal próbál elõre rombolni. A 2 Hummelt gyakorlatilag az elsõ másodpercekben szanaszét lõtték, a párducok sem valami lövésállók, egyedül a Maus jutott messzire, éppen belerohanva 4 páncéltörõ ágyúba. A szó-szoros értelmében belerohanva, mivel összeérnek és így nem is tudja kilõni az ágyú. Szóval északon az offenzíva összeomlott. Pedig már majdnem elértem azokat a fránya tüzérségi ütegeket.
Középen két királlyal nyomultam be az ellenség közzé. A tankokat hamar elintézték, de a gyalogság folyamatosan ömlik és ami a legrosszabb ezt a két tankomat megállás nélkül lövi az összes tüzérség, így nem is tudok nekik erõsítést vinni. Egy pumát indítottam el, de rögtön kilõtték, pedi az éppen jó lett volna a gyalogság ellen. A királytigrisek viszont elég jól tûrik a tüzérséget, gyakorlatilag csak telitalálat esetén semmisülnek meg, azt meg eddig megúszták.
Összesítve a középsõ hadtest jelentõs ellenállásba ötközött, de a harci morál tökéletes.
A legnagyobb sikereket délen értem el. Itt két király és két JagTiger karöltve menetel elõre, gyakorlatilag elsöpörve minden ellenállást. Ezt annak is köszönhetik, hogy a tüzérséget leköti a középsõ hadsereg csoport.
Szóval nyugaton a helyzet változatlan....

a.carkey
Nem. Van még Ardennek is 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Tényleg "phaszság". De mivel most tudtam meg, eddig nem annyira használtam ... 😊

A medve nem játék.

Tikal
mondjuk ekkora bugot hogy ujratöltöm a szakaszt egy kocsibol 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy tûzérség ellen a gylogság a leghtaásosabb fegyver! két perc alatt kiszedik a személyzetét az agyúnak, és max 1-2 embert vesztesz, amit újratölthetsz újra.
lol 😄DD