Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
vitez neked mizu?
(Mission generator)
A BK random missönjei nem ilyenek, mert lusták voltak igazi "random" AI-t írni. Ez a game csak multiban az igazi.
A medve nem játék.
A másik dolog a multi, amit nagyon kipróbálnék, de sajnálom hogy nem úgy van, hogy adott pontból gazdálkodva kell egységeket venni, és egymásnak esni... Ez a zászló foglalós dolog nem tudom mennyire élvezetés, ki kéne próbálni.
deviance-final-t érdemes szvsz
udvozlet a pancelos brigadnak.
Ha szerveztek multikat, en is szivesen beszallok.
GameSpy-on probalkoztam eddig (nem sok sikerrel).
A medve nem játék.
Egy haverommal készítettünk egy gyönyörû magyar stukát. Eredeti fotórol szedtük le a festést, természetesen piros-fehér-zöld színekben pompázik. Viszont ebbõl még nem tudtunk egy mod-ot készíteni.
Csak az eddigi jármûveket tudtuk átszerkeszteni. Új jármûvet nem tudtunk készíteni, mivel annak a 3d-s rácsszerkezetét valamilyen 3d-s szerkesztõvel (pl. 3dstudiomax) kell elkészíteni, az meg hát....
Ezért inkább megvárom a mások által elkészített modokat.
2. még nem ismerem anyira azt a gamet
:de egy bk party mehetne valamikor majd...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sima battle!
A medve nem játék.
Én voltam aki két Ardenneket írtam, de azt 2 NYEurópai missziónak gondoltam ... Bocs, de ua. hadjárat volt.
A medve nem játék.
Kicsit csalódott volta. Valaki alant 2 Ardenneket emlegetett. Végigrombolok nagynehezen és vége.
Azóta újrakezdem az oroszokkal hard fokozaton.
Elsõ igazi fin pálya...hoppá mit látok? Egy kv1 és egy kv2 😊
Sétagalop volt....
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ha játszunk gamespyon általában itt meg szoktuk elõre beszélni, és ha megy már egy szerver véletlen akkor a nevében tuti benevan hogy hun vagy hu és a jelszó (legalábbis nálam) mindig hun
😄D
Ok? 😞
A medve nem játék.
ja és jolene az uj patchel probálni (az elöbb irt letöltési helyen ha kicsomizod bene van a crack is)
Este? Pl., kell fent lennie az új patchnek? Crack is van hozzá?
A medve nem játék.
Éppen 3 fronton indítottam támadást.
Északon a Maus karöltve néhány párduccal próbál elõre rombolni. A 2 Hummelt gyakorlatilag az elsõ másodpercekben szanaszét lõtték, a párducok sem valami lövésállók, egyedül a Maus jutott messzire, éppen belerohanva 4 páncéltörõ ágyúba. A szó-szoros értelmében belerohanva, mivel összeérnek és így nem is tudja kilõni az ágyú. Szóval északon az offenzíva összeomlott. Pedig már majdnem elértem azokat a fránya tüzérségi ütegeket.
Középen két királlyal nyomultam be az ellenség közzé. A tankokat hamar elintézték, de a gyalogság folyamatosan ömlik és ami a legrosszabb ezt a két tankomat megállás nélkül lövi az összes tüzérség, így nem is tudok nekik erõsítést vinni. Egy pumát indítottam el, de rögtön kilõtték, pedi az éppen jó lett volna a gyalogság ellen. A királytigrisek viszont elég jól tûrik a tüzérséget, gyakorlatilag csak telitalálat esetén semmisülnek meg, azt meg eddig megúszták.
Összesítve a középsõ hadtest jelentõs ellenállásba ötközött, de a harci morál tökéletes.
A legnagyobb sikereket délen értem el. Itt két király és két JagTiger karöltve menetel elõre, gyakorlatilag elsöpörve minden ellenállást. Ezt annak is köszönhetik, hogy a tüzérséget leköti a középsõ hadsereg csoport.
Szóval nyugaton a helyzet változatlan....
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''