3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • maxwell
    Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne beszerezni a Total challenge sorozatot. Letölteni esetleg le lehet valahonnan? M.o.-on nem találtam semmit ahol árulják.
  • sir Hunnish
    Sziasztok!
    Olyasvalakivel szeretnék beszélni, aki játszott a Blitzkrieg Green Devils-el. Van 1 pálya, ahol fel kell újítani a régi 2. frontvonalat. Már mindent csináltam, de nem akar továbblépni.Ha valaki tud nekem segíteni azt köszönöm szépen.
  • Axon
    A www.bkportal.com -ról tudod letölteni.
    Ez a kép több mod eredménye. Külön válassz ki textúra modot a tankoknak, abból több is van.
    A robbanás mod pedig az Ambient Death Mod lesz, amit szintén csak be kell másolni a /run/data alkönyvtárba.
  • Cefre
    Mi a neve ennek a mod nak és honnan lehet letölteni?
  • Axon
    Hihetetlenül jó a kép. Ez egy robbanás és tűzefekteket javító mod segítségével készült, de a tankokon is remek textúra van. Meseszép a vadászpárduc festése.
  • Serpa
    büntetnek? :P
  • Axon
  • zsotee
    Sziasztok!

Az alapjáték telepítésénél a game megáll kb 25-30% körül mikoris a textures.pak-ot csomagolja ki.
    Mi lehet a megoldás a hibára?
    Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
  • Heavy knight
    Jaja!Ismerős a szitu.
    Ismerem a játékot, én is sokat játszottam vele, bár nem volt meg mind...Sajnos!:(
    Majd eccer leszedem.A Rolling Thunderhez volt editorom is.
    Nem tudjátok,h. lehet küldetést szerkeszteni abban???
    Csináltam nekem megfelelő szupi pályákat, el is terveztem mindent, de nem tudtam feladatokat szerkeszteni,és az aviation hívását sem tudom,h. kell ...
    Ezzel szenvedtem sokáig, aztán abbahagytam, mert sehol senki nem mondott semmi érelmeset.
    Tudtok segíteni???
  • Adler
    thanx
    persze nem azért irtam, csak mert sz@pok a küldetéssel:)
  • Heavy knight
    van 1 topic Sg-n a háborúról:II. világháború
    Írnak hasznos dolgokat, bár néha vannak elég érdekes hozzászólások is.
    Nézdd meg,ha gondolod.Szerintem nem rosz.De cifu a haditechnika topicban is szívesen válaszol bármilyen kérdésre.:)
  • Heavy knight
    Ez egy játék!
    1 játéktól se várj valóságos események pontos mását.Egyrészt nem is tudjuk, másrészt nem is tudhatunk minden történésről.
    Az + hogy 5-10 millió,v. többszázezer katona nem fér ki a képernyődre biztos!
    A német vezetés, sok hibát követett el,a legfőbb szerintem,h. időnek előtte megtámadta oroszországot... , de ez az én magánvéleményem.
  • Axon
    Tényleg az lesz. Sosem hallottam erről a páncélosról. A pályán is kettő van. Na már csak ettől is emelkedett a szememben a Stalingrad játék.
    Egyébként brutálisan aprítják az orosz tankokat a játékban.
  • Adler
    Már 2 napja szivok az utolsó orosz küldetéssel Berlinnél - Blitzkrieg 1 - komolyan viccek ezek a ruszkik, Ukrajna óta nagyon nyögve nyelősek a historical missziók számomra.

Csak ennek ismeretében rejtély, hogyan tudtak vesziteni a fritzek, bár itt nem jut 1 Tigrisre 10 T-34 es:)
  • m1garand
    [IMG][/IMG]
  • m1garand
    korabeli kép
  • m1garand
    de az German 12.8cm L/61 Sturer Emil Tank Destroyer,
    kép: http://obchod.valka.cz/product_info.php/products_id/1003932?osCsid=a40fd871c5c709b
  • Serpa
    nem lehet, hogy Sturer Emil?

az a két kis ládika a löveg alatt, a játékban is ott van.

2 prototípus készült belőle és pont a ruszkikon tesztelték.
    az egyik megsemmisült, a másikat elkapták Stalingrádnál.
  • Axon
    "mindenesetre brutálisan nézz ki."

Nekem is pont ez jutott eszembe :-)

Mondjuk az tényleg ellentmondás, hogy a t34-esek gyártási helye is meg van adva, erről meg semmi konkrétum. Mégpróbálok még azért utána nézni.
  • m1garand
    sziasztok!
    szokott vki multizni gamespy-on?
  • Serpa
    pont azt nem írják, hogy milyen típus?
    azt meg írják melyik gyárban készült :)

mindenesetre brutálisan nézz ki.
  • Axon
    Szerintetek mi az a két utolsó páncélos. Én először Nashorn-ra gondoltam, de valószínűleg nem az. A játékban sem mond semmi konkrétumot, csak annyit ír ki, hogy katonai jármű. Egyetlen lövéssel kilövi a T34-est ha eltalálja.
    Szerintem valami prototípus lehet.
    Egyébként a Sztalingrád programból való a képmentés.
    Szerintem a Sztalingrad a legszebb Blitzkrieg játék. Itt van a legtöbb pálya elem. A falvakban civilek, nyúkok, állatok mászkálnak. Itt vannak a legélesebben megrajzolva a házak, fák, talaj, stb., na és itt a legszebbek a harcjárművek. A német tankok például nem csak a cső hosszában különböznek (pl. PzIVD, PzF2) hanem egyértelműbb jelek is láthatók. Némelyik tankra ládák, vagy lánctalp darabok vannak kötve. Nagy a program jármű gazdagsága, amit jól ki is használnak a pályák. Míg a Blitzben kapsz küldetés előtt 5 teljesen egyforma tankot, addig itt mind az 5 teljesen különböző és ez bizony a tulajdonságaikban egész jól érzékelhető.
    Az orosz tankoknál például a T34-eseknél kiírja, hogy melyik gyárban készültek és eszerint változik a paramétere, hiszen némelyik gyárban vastagabb páncélzattal gyártották.
  • Axon
    Ezt most csináltam:

• Axon
    Balkanfeldzug mod

Egy jó kis Jugoszláv mod. A partizánokkal vagyunk. Érdekes ez a sosem látott könnyű harckocsi.
  • Axon
    A 3 tigrist öngyilkosság volt megközelíteni. Hiába lőttem oldalról egy Shermannal, meg sem karcolta. A tigrisek meg általában egyetlen lövéssel likvidáltak. Repülőgép nélkül szerintem lehetetlen megcsinálni, vagy hatalmas szerencse kell, ahol a Sherman egyetlen lövéssel kilő oldalról egy tigrist, bár itt három van, a szerencse addig nem tart ki.

A végén maradt két földbeásott bunker. Azt számoltam éppen fel a képen. Egy tank, amiből kifogyott a tüzérségi lőszer, de géppuskázni még tudott, meg két szakasznyi gyalogság. Szerencsére volt náluk bőven bazooka, így hamar kifüstölték a bunkert. Szerintem éppen a bazooka lövedékek robbanása látható a tank mellett, mert az az ostoba ész nélkül rohamozott, ahelyett, hogy biztonságos távolságból géppuskázott volna, íg került közvetlenül a bunker mellé.
  • Serpa
    az komoly, 3 tigris (igaz, hogy nem 100%osak, de így is veszélyesek lehettek)
    utolsó képen rád lőttek vmit?
  • Axon
    Az elefántot viszonylag könnyű szétlőni, mivel az oldalra nem tud lőni, de még így is bele kellett lőnöm vagy tízszer, pedig ha megnézed minden páncélos jócskán meg van sérülve, alíg van XP-jük.
    A tigriseket lehetetlen kilőni a hídon. Simán kilőnek bármilyen tankot. Tüzérséggel sem lehet kilőni őket, mivel a híd közben felrobban. Egyetlen járható út, hogy likvidálni kell az ellenség tüzérségét és légvédelmét. Ezután már a taktikai bombázó repülőgépekkel simán ki lehet lőni őket.

A végén csak győztem :-)
  • Axon
    Aztán mégeggyet :-)

• Axon
    Hamarosan észrevettem még egy tigrist:

• Axon
    Szerencsére átlehet menni, de egy gyors járású tankkal. Így hatástalanítani lehet a légvédelmét.
  • Serpa
    pfff...

jobb oldali hídon nem ehet átmenni?
  • Axon
    Itt az igért kép:

• Serpa
    Neked is!
  • Axon
    Sajnos nem csináltam képernyő mentést, újra kezdeni meg már nincs időm. Ma csak délig vagyok és most jött a váltás.
    Már nem leszek karácsony utánig netközelben, úgyhogy:

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  • Serpa
    megmutatod?
    ha lehet mind2 legyen rajta.
  • Axon
    Kipróbáltam ezt a the bridge of remagen pályát.
    A híd előtti területet viszonylag hamar megtisztítottam, de a hídon egy elefánt várt rám, aknamezővel körberakva. Nem tudom hány elefánt lehetett 1945 márciusában berlinben, de szerintem egy sem. Utána pedig egy tigris állt. Ők ketten szépen rommá lőtték az egész hidat, úgyhogy felrobban velük együtt.
  • Axon
    Így már beugrott a film. Láttam. Ha jól emlékszem az utolsó pillanatban sikerül felrobbantani a hidat, de az nem dől be a vízbe, hanem még egy hétig kitart.
  • Serpa
    érdemes megnézni
  • Axon
    Na arról a filmről még nem hallottam.
  • Serpa
    nem nem.

A remageni híd, ez a címe a filmnek.
    :)